Sorma inşallah bizim evlatlarımız hayallerindeki meslekler için bizim kadar zorlu süreçlerden geçmezler. Ben istediği bölümü okuyabilen şanslı kesimdenim ama herkes istediği bölüme, ilk tercihlerine ulaşamıyor malesef..
Ben önceki bebeğimin kalbi durduğunda kürtajla alınmasını istememiştim. 20haftalık kocaman hareket eden bi bebekti. Kıyamamıştım, normal doğum yapmıştım. Ama doğumum sonrasında 3gün kadar ölü olarak durmuş diye rahmimin durumunu kontrol etmek için kürtaja da alındım.. Toparlanmam için 2-3ay korunma vermişlerdi o zaman.
Kızlar dün ne duydum büyükannemden biliyo musunuz :) kanamalı lekelenmeli hamilelik geçirenlerin ya oğlu olurmuş ya da bebekleri çok güzel olurmuş :)))) hemen hemen hepimiz lekelenme yaşadık demekki Eylül bebekleri çooookkkk güzel olacak :))))) yaşlılar yanılıyor olamaz tecrübeyle sabit neticede :)))))
Kiz ben yasamadim desene benmki cirkin olckKızlar dün ne duydum büyükannemden biliyo musunuz :) kanamalı lekelenmeli hamilelik geçirenlerin ya oğlu olurmuş ya da bebekleri çok güzel olurmuş :)))) hemen hemen hepimiz lekelenme yaşadık demekki Eylül bebekleri çooookkkk güzel olacak :))))) yaşlılar yanılıyor olamaz tecrübeyle sabit neticede :)))))
:)) aman canım yaşama zaten güzel olur o minik merak etme sen :)) Allah yaratıyo ya çirkin olurmu hiç masum onlar melek :)Kiz ben yasamadim desene benmki cirkin olck
LP bendensin canim esim yapma dedo bi sey hemde 6da geliyo erken geliyo keske gec gelse diyorm bazen yapmk icinKizlar bugun hic bir is yapmadim sadece camasir astim.kendimi cok halsiz hissediyorum hep yatasim var yemek bile yapmak canim istemiyor:)
gerci esimle benm tipime gore herkes cok guzel bebek olck diyo ama olsun saglikli olsn dunyanin en cirkinide olsa beenimm kurban olurm ben onaa
Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)bak aynen kanamalı hamilelik geçirdim hem oğlum oldu hem de hakkaten güzel bir çocuktur kendi evladım diye demiyorum:))) ailede kimsede gamze yok oğlumda var:) yusuf suresi dinlemiştim ayva da yemiştim bunları aklınızda tutun:))
çokşükür ben de emeğimin karşılığını gördüm en azından:) hangi bölüm mezunusun? ay canım ya ne kadar zor, Allah inşallah bu bebeğinle sana kötü günleri unuttursun..
kurban olurumm onun o miniick bedenine ben dogsun yicem onu :-D:)) aman canım yaşama zaten güzel olur o minik merak etme sen :)) Allah yaratıyo ya çirkin olurmu hiç masum onlar melek :)
Amin canim insallahh hem her bebek anne babaya cekmiyo ama baskasinada cekse benim cocugum bazilri cok takiyolr oyle huyum olmaz ben saglikli gelsin dunyaya insallahcanım güzellik dediğin nedir ki, göreceli.. aynen dediğin gibi dünyanın en çirkini de olsa sana zaten ay parçası gibi gelir.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun.. Allah huy güzelliği versin önce..
Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)
keşke onu da okusaydım bak oldukça hareketli ve yaramaz bir oğlum var:))) ilk aylar iyiydi de sonra cozuttu:))Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)
benide cevremdekiler hep gelinlikle goruyolr canim bende merk ediyorm :)Bu aralar da hep kendimi gelinlikle görüyorum normalde gelinlikle oln kişi hamile ise kiz olur derler ama kafam karıştı sağlıklı hayırlı olsun tabiki
Biraz zor görünüyor ama 70.000 tane "subhanallahi vebihamdihi" tesbihi çekilirmiş bebek sağlıklı olsun diye. İlk 4ay bitmeden bitse daha iyi olurmuş.. ben başladım hızlıca ilerliyor başlanınca :) sabırlı bi bebek olması için asr süresini okuyun diyorlar ama annem geçen takıldı bana oku oku oku da sonra 9ay bitince de çıkmak istemesin sabırla beklesin içerde dedi
Mimarım canım ortaokuldan beri hayalimdi çok şükür nasip oldu :) elh. şimdi miniğimle yüksek lisansımızı da bitirdik bu dönem :)) amin inşallah. Ben halen çok bağlanmamaya çalışıyorum. Belki yanlış yapıyorum ama.. Ne bileyim bi yanım halen korkuyor. Kalp atışı için doktora gitmek benim için çok korkutucu ama ilerledikçe korkumun yerini heyecan alıyor yavaştan sanki :) oğlumun tulumlarını falan ortaya çıkardım geçen gün. Sanırım alışmışım yaşadığım olaya ve miniğime de mutlulukla korkusuzca heyecanlanabiliyorum artık. Kimse bilmiyor ama halen hamile olduğumu. 10.haftam bitecek nerdeyse ama sadece anne ve babalarımıza söyledim.. İkili taramadan sonra söyleyeceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?