• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Maşallah canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inş bizimki 5+6 günlükken 3,2 mm idi kalp atışını gördük ama dinlemedik 14 şubatta randevumuz var o zmn dinlicez
Amin saglikli sekilde kucaklarimiza aliriz ins.kan tahlil sonucm cikms dusuk kanim akdeniz anemi tasicisyim zaten hep dusuk hep.birazdn doktoruma Gidip sonuclari gostericam

Kizlar kusmak bizim kaderimz sanirim ne yesem bastiramiyorm dahasi korkuyorm artik bi arkadasin kusmaktan bebeginin yeri oynamis hastanede yatms oof of :(

sizin ki terazi burcu olabilir cünkü eylül 20 den sonra terazi
hımmm...doğrudur canım ben pek bilmiyorum tarihlerini. benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur. sezeryanda genelde 38. hafta da alıyorlar.benim şimdilik tahminin eylul 10-15 arasında gbi bişi olacak.
birde dikkat etttiniz mi bilmiyorum 24 eylul kurban bayramına geliyor.:KK73::KK73:

Dün akşam biraz lekelenmem olduğunu yazmıştım çok korkmustum bana destek olanlara teşekkür ediyorum önce. Bu sabah doktora gittim. Devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi planliyordum. Gittim içeri girip selam verdim genç bi doktor du yüzüme bile bakmadan neyin var dedi? Bende hamile olduğumu söyledim ultrason a geç dedi geçtim Dr geldi ultrason cihazıyla hasta arasında resmen barikat var nerdeyse ekranda ona dönük. 15 mm kese dedi çekti gitti. Ben daha uzerimi duzeltirken içeriye başka hasta aldılar bende dr bey bi saniye ben daha şikayetlerimi anlatmadim dedim ilk defa o an yüzüme baktı ilaç kullaniyormusun dedi kullandığım folik asit ismini söyledim. Tam sikayetlerimi anlatacaktim ki hamilelikte olur dedi elime barkodlari tutusturup resmen kovdular. Neye ugradigimi şaşırdım. Bayilacaktim nerdeyse minibüsle giderken de çok kötü olmuştum zaten. Çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm tahlilleri verip çıktım cubuk kraker yemeye başladım hemen ordan özeldeki doktora gittim hemen sıra geldi tansiyonum 9/6 o kadar tuzlu yememe rağmen halbuki diğerine de kendimi iyi hissetmiyorum demiştim :( neyse özeldeki doktor tansiyonu ölçtü ultrasondan baktı ve 19 mm olduğunu söyledi. tahlilleri devlet hastanesinde yaptirsam diye sordum bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor dedi. Çok kötü bi gün geçirdim resmen :(

hımmm...doğrudur canım ben pek bilmiyorum tarihlerini. benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur. sezeryanda genelde 38. hafta da alıyorlar.benim şimdilik tahminin eylul 10-15 arasında gbi bişi olacak.
birde dikkat etttiniz mi bilmiyorum 24 eylul kurban bayramına geliyor.:KK73::KK73:
evet bayramın ilk günü :)benimde 27 agustaos gözükuyor basak burcu ama dr daha erken olabilir dedi herhalde aslan olucak hayırlısı olsun :)

Bende 1 yıl tedavi gördüm hap iğne rahim filmi en son ekim ayında aşılama yaptım tutmadı doktor tekrara aşılama deyince sinirlendim ağladım bi dahada gitmem dedim aralıkta kendiliğinden oldu ama öğrendiğim günü bende unutamıyorum :) Allahım kimseye aratmasın çok zor bi süreç

bunun için stres en büyük düşman. kafandan herşeyi attığın zaman hop oluveriyor. şahsen benimde öyle oldu. 4 yıldan beri uğraşıyoruz olmuyordu. en sonunda kafamdan tamamen sildim. hatta dr rahim filmi istedi yaptırmadım. bi baktım hamileyim :) hem de hiç beklemediğim anda :) Allah ım isteyen herkese nasip etsin canım

Dün akşam biraz lekelenmem olduğunu yazmıştım çok korkmustum bana destek olanlara teşekkür ediyorum önce. Bu sabah doktora gittim. Devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi planliyordum. Gittim içeri girip selam verdim genç bi doktor du yüzüme bile bakmadan neyin var dedi? Bende hamile olduğumu söyledim ultrason a geç dedi geçtim Dr geldi ultrason cihazıyla hasta arasında resmen barikat var nerdeyse ekranda ona dönük. 15 mm kese dedi çekti gitti. Ben daha uzerimi duzeltirken içeriye başka hasta aldılar bende dr bey bi saniye ben daha şikayetlerimi anlatmadim dedim ilk defa o an yüzüme baktı ilaç kullaniyormusun dedi kullandığım folik asit ismini söyledim. Tam sikayetlerimi anlatacaktim ki hamilelikte olur dedi elime barkodlari tutusturup resmen kovdular. Neye ugradigimi şaşırdım. Bayilacaktim nerdeyse minibüsle giderken de çok kötü olmuştum zaten. Çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm tahlilleri verip çıktım cubuk kraker yemeye başladım hemen ordan özeldeki doktora gittim hemen sıra geldi tansiyonum 9/6 o kadar tuzlu yememe rağmen halbuki diğerine de kendimi iyi hissetmiyorum demiştim :KK43: neyse özeldeki doktor tansiyonu ölçtü ultrasondan baktı ve 19 mm olduğunu söyledi. tahlilleri devlet hastanesinde yaptirsam diye sordum bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor dedi. Çok kötü bi gün geçirdim resmen :KK43:
sakın ol bazı kendini bilmez drlar cıkabiliyor biizm hassasiyetimi anlamıyorlar hersey yolunda ise sıkma canını lekelenmen için muhtemelen progestan veriler dınlenmeye calıs

Dün akşam biraz lekelenmem olduğunu yazmıştım çok korkmustum bana destek olanlara teşekkür ediyorum önce. Bu sabah doktora gittim. Devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi planliyordum. Gittim içeri girip selam verdim genç bi doktor du yüzüme bile bakmadan neyin var dedi? Bende hamile olduğumu söyledim ultrason a geç dedi geçtim Dr geldi ultrason cihazıyla hasta arasında resmen barikat var nerdeyse ekranda ona dönük. 15 mm kese dedi çekti gitti. Ben daha uzerimi duzeltirken içeriye başka hasta aldılar bende dr bey bi saniye ben daha şikayetlerimi anlatmadim dedim ilk defa o an yüzüme baktı ilaç kullaniyormusun dedi kullandığım folik asit ismini söyledim. Tam sikayetlerimi anlatacaktim ki hamilelikte olur dedi elime barkodlari tutusturup resmen kovdular. Neye ugradigimi şaşırdım. Bayilacaktim nerdeyse minibüsle giderken de çok kötü olmuştum zaten. Çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm tahlilleri verip çıktım cubuk kraker yemeye başladım hemen ordan özeldeki doktora gittim hemen sıra geldi tansiyonum 9/6 o kadar tuzlu yememe rağmen halbuki diğerine de kendimi iyi hissetmiyorum demiştim :KK43: neyse özeldeki doktor tansiyonu ölçtü ultrasondan baktı ve 19 mm olduğunu söyledi. tahlilleri devlet hastanesinde yaptirsam diye sordum bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor dedi. Çok kötü bi gün geçirdim resmen :KK43:
çok geçmiş olsun. devlet hastanelerinden nefret ediyorum. o kadar vergi ödüyoruz yine de insan yerine konmuyoruz. bu kadar vergimin karşılığını istiyorum hakkımı istiyorum denetlenmeli devlet hastanekeri ve dr lar bu şekilde davranamazlar. çok doluyum bu tarz konularda ama ya sabır yeri değil diyorum.

çok geçmiş olsun canım. ben 1 kere devlet hastahanesine gittim hamileyken ondada ilgilenmediler sağlık bakanlığı şikayet hattını aradım şikayet ettim hastahane ve dr u :) hem de dr un yanından aradım:) suratıma bakakaldı :))) sonra tel kapattım iyi günler dedim çıktım. bazı dr lar cidden hiççççç ilgilenmiyorlar. biz oraya ne ümitlerle gidiyoruz sonuçta. Allah bildiği gibi yapsın işini düzgün yapmayanları ne diyim canım. tekrar çok geçmiş olsun

evet bayramın ilk günü :)benimde 27 agustaos gözükuyor basak burcu ama dr daha erken olabilir dedi herhalde aslan olucak hayırlısı olsun :)
bayrama gelmesi hem iyi hem kötü aslında doktorlarınız ile görüşün mutlaka tatile gideceklerdir illaa... doğumunuza her ay muayene olduğunuz dr gelmesini istersiniz mutlaka. bi katakülliye gelmeyin :KK66::KK66:

bayrama gelmesi hem iyi hem kötü aslında doktorlarınız ile görüşün mutlaka tatile gideceklerdir illaa... doğumunuza her ay muayene olduğunuz dr gelmesini istersiniz mutlaka. bi katakülliye gelmeyin :KK66::KK66:
evett ben bunu hiç düşünmemiştim sonra da nöbetci dr mudahale edecek kötü olur oyle yaa alıstıgı dr girmesini ister doguma

çok geçmiş olsun canım. ben 1 kere devlet hastahanesine gittim hamileyken ondada ilgilenmediler sağlık bakanlığı şikayet hattını aradım şikayet ettim hastahane ve dr u :) hem de dr un yanından aradım:) suratıma bakakaldı :))) sonra tel kapattım iyi günler dedim çıktım. bazı dr lar cidden hiççççç ilgilenmiyorlar. biz oraya ne ümitlerle gidiyoruz sonuçta. Allah bildiği gibi yapsın işini düzgün yapmayanları ne diyim canım. tekrar çok geçmiş olsun
tebrik ederim en doğrusunu yapmışsın.
kendilerini zorla şikayet ettiriyorlar. zor geliyorsa yapmayacaksın arkadaş doktorluk böyle bir iş. 20 bin -40 bin maaşları alırken guzel ama

evett ben bunu hiç düşünmemiştim sonra da nöbetci dr mudahale edecek kötü olur oyle yaa alıstıgı dr girmesini ister doguma
aynen canım dr tatile gidecek, hastane de tatile girecek. dediğin gibi nöbetçiler kalır sadece. henuz erken ama 7 aydan sonra dr ile bu konunun mutlaka konuşulması gerekiyor.

sakın ol bazı kendini bilmez drlar cıkabiliyor biizm hassasiyetimi anlamıyorlar hersey yolunda ise sıkma canını lekelenmen için muhtemelen progestan veriler dınlenmeye calıs
Özel hastanedeki doktor ilaç vermicem lekelenme düşük riskini taşır dedi bişey vermedi

Amin saglikli sekilde kucaklarimiza aliriz ins.kan tahlil sonucm cikms dusuk kanim akdeniz anemi tasicisyim zaten hep dusuk hep.birazdn doktoruma Gidip sonuclari gostericam
İnş bi aksilik olmaz canım içini ferah tut sonuçtan haberdar et bizi

Ah canim ya inşallah senin esinde bir an önce hayirli bir ise kavuşur. Belki de birbirinizden uzak olmaniza hic gerek kalmayacak etrafımda bir bakiyorum da bütün bebekler kismetlerini getiriyor gerçekten. Rabbim gönlünden gecen hayirli isi bir an önce nasip etsin inşallah. Hamileyken insan daha da duygusal oluyor eskiden bu kadar zor gelmezdi bana ama simdi katlanilir gibi degil o yüzden inşallah tüm dualarimiz kabul olur.

Annem için de iyi dileklerine çok tesekkur ederim. Dualariniza ihtiyacim var ne diyeyim Allah razi olsun dert verip derman aratmasin.

amin canım benim, gerçekten hamilelik çok duygusallaştırıyor kadını.. dualarım hepimiz için inşallah burada hep güzel haberleri paylaşırız..

bunun için stres en büyük düşman. kafandan herşeyi attığın zaman hop oluveriyor. şahsen benimde öyle oldu. 4 yıldan beri uğraşıyoruz olmuyordu. en sonunda kafamdan tamamen sildim. hatta dr rahim filmi istedi yaptırmadım. bi baktım hamileyim :) hem de hiç beklemediğim anda :) Allah ım isteyen herkese nasip etsin canım
Amin canım yaşayan biliyo gerçekten çok şükür mucizelerimiz bizimle sen hiç isim düşündün mü

çok geçmiş olsun. devlet hastanelerinden nefret ediyorum. o kadar vergi ödüyoruz yine de insan yerine konmuyoruz. bu kadar vergimin karşılığını istiyorum hakkımı istiyorum denetlenmeli devlet hastanekeri ve dr lar bu şekilde davranamazlar. çok doluyum bu tarz konularda ama ya sabır yeri değil diyorum.
Kesinlikle ama hiç umurlarinda değil böyle bi doktoru da ilk kez görüyorum yani sonuçta bizim de maasimizdan sağlık sigortamiz kesiliyor ve biz devlet hastanesine yine bedava ya gitmemiş oluyoruz.

Allah a havale ettim ama pazartesi günü gittiğimde halim olursa kesin şikayet edicem. Çok iyi yapmışsınız gerçekten bravo. Bugün yüzüme bakan iyi misin diye sorarken yanına gittiğim doktorun umrunda bile değildi. Insan işini severek yapmalı böyle düşman gibi bi doktor görmek istemem karşımda

Back