2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merak etme canim belki tedbir amacli istemistir testi.yesilimsi akinti genelde son aylarda olur canim.belki idrar yollarinda iltihap vardir.ondan geliyodur.
Ayy simdi ben cok korktumm son aylardamii oluyoo ozaman ben pazartesi tekrar hemen test yaptirimm yaa..

Cnm sen hangisini kullanıyorsun ..

Ayy simdi ben cok korktumm son aylardamii oluyoo ozaman ben pazartesi tekrar hemen test yaptirimm yaa..
Canım bende de yeşilmsi akıntı geliyodu. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tek şaselik bi ilaç verdi doktor. Günde 2.5 lt. Su içmem gerekiyomuş. Öyle işte

Kizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.
canim etsiz cig köftenin kesinlikle bir sakıncası yok ben daha önceki gebeligimde de çok yedim

Yok canim hemen korkm bisey yoktur Allah in izniyle idrar yolu enfeksiyonundanda kaynakli olabilir buyuk ihtimalde ondandir.icini ferah tut.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar.insan herseyden korkuyor hamilr olunca bisey olurmu acaba diye.annelik ic gudusu

Paylaşımın için sagol cnm işallah allah gönlümüze göre verir zaman geçtikçe cınsiyetleriini söyledğimiz gun de gelir işallah

geçicek canım bende sabah 2 kere çıkardım hele birinde mutfaktan banyoya zor yetiştim ama ne yapalım bu da hamileliğin cilvesi işte 12 haftadan sonra yavaşlar 4 cü aya tamamen biter dikkat et kendine...

ben vejeteryan değilim,ama doktorum folio isimli hap verdi
içinde b12 ve iyot var.
b12 ette bulunduğu için doktorunuza danışıp bu tarz haplarda kullanabilirsiniz.
Ben de folio kullanıyorum canım doktorum onu önerdi folik asit olarak. Hem günde bir defa hemde kabızlık falan da yapmıyo. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda folbiol almıştım mahvetti beni o. Sonra folic plus kullandım o da günde 3 defaydı unutuyordum :) en iyisi folio :)

folic asit kabızlıkmı yapıyor ? bak ben bunu bilmiyordum gerçi az kaldı bi kaç hafta sonra bırakıcaz diğer vitamin ilaçlarına geçicez...

Bize yasak bir süre Dr. Yasakladı canım lekelenmelerim yüzünden. Tabi riski olmayanlar için sorun yoktur diye düşünüyorum

2 hafta önce bulantılarım yüzünden serum takılmıştı. dr dayanamazsan gel dedi. şimdilik yataktan çıkmıyorum. yemek de yiyemiyorum.
Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.

tuzlu çubuk krekerle besleniyorum zaten :) tmm cnm önerilerin için çok sağol. inş biran önce geçer
Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.

tuzlu çubuk krekerle besleniyorum zaten :) tmm cnm önerilerin için çok sağol. inş biran önce geçer

geçicek canım bende sabah 2 kere çıkardım hele birinde mutfaktan banyoya zor yetiştim ama ne yapalım bu da hamileliğin cilvesi işte 12 haftadan sonra yavaşlar 4 cü aya tamamen biter dikkat et kendine...

inşşş canım... dediğin gibi hamileliğin cilvesi :) diren midem dirennn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…