Ayy simdi ben cok korktumm son aylardamii oluyooMerak etme canim belki tedbir amacli istemistir testi.yesilimsi akinti genelde son aylarda olur canim.belki idrar yollarinda iltihap vardir.ondan geliyodur.
Cnm sen hangisini kullanıyorsun ..omega 3 ü herkes kullanmalı canım, çünkü yediğimiz şeyler karşılamaya yetmiyor. balık yediğimiz gün dışında her gün 2-3 gr arası saf omega 3 alınması gerekliymiş.. ben 2 gr kadar almaya çalışıyorum. o da 2 tablet yapıyor kullandığım omega 3te.. hapın trigliserit formunda olması, kapsülünün helal jelatin olması, temiz denizlerdeki balıklardan yapılmış olması önemli.. bir de içindeki epa + dha değerinin yüksek olması.. bunlar fiyatları da çok değiştiriyor..
Canım bende de yeşilmsi akıntı geliyodu. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tek şaselik bi ilaç verdi doktor. Günde 2.5 lt. Su içmem gerekiyomuş. Öyle işteAyy simdi ben cok korktumm son aylardamii oluyooozaman ben pazartesi tekrar hemen test yaptirimm yaa..
canim etsiz cig köftenin kesinlikle bir sakıncası yok ben daha önceki gebeligimde de çok yedimKizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.
Yok canim hemen korkm bisey yoktur Allah in izniyle idrar yolu enfeksiyonundanda kaynakli olabilir buyuk ihtimalde ondandir.icini ferah tut.Ayy simdi ben cok korktumm son aylardamii oluyooozaman ben pazartesi tekrar hemen test yaptirimm yaa..
Paylaşımın için sagol cnm işallah allah gönlümüze göre verir zaman geçtikçe cınsiyetleriini söyledğimiz gun de gelir işallahözel değil tabiki paylaşabilirim.. geçen hafta eşimin amcası ve yengesi bizde yatılı misafirdiler.. o gece yengesini gördüm rüyamda bana doğumdan sonra kullanmam için büyük bir çanta veriyor, çantanın önünde tokası var altın rengi gibiydi içimden geçiriyorum rüyada, kız olduğu için tokası süslü püslü çanta veriyor yengesi bana diye..
herkes kıza yorumladı tabi.. ama eşimin işiyle ilgili bir konuda yengesi yardımcı olacaktı ben uyanınca ilk onu düşündüm.. iş meselesi gerçekleşecek galiba diye.. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah benim için farketmez ilk bebeğim zaten, sağlıklı olsun da.. madem oğlun var canım sana da inşallah hayırlı bir kız evlat versin Rabbim
geçicek canım bende sabah 2 kere çıkardım hele birinde mutfaktan banyoya zor yetiştim ama ne yapalım bu da hamileliğin cilvesi işte 12 haftadan sonra yavaşlar 4 cü aya tamamen biter dikkat et kendine...Herkese günaydon kızlar. dün yine doğru düzgün giremedim siteye. dün gece aç yattım. çünkü yaklaşık gün içinde ve akşam olmak üzere toplam 9 kere istifra ettim. yemek bile hazırlayamıyorum. birkaç sabahtır kahvaltıya dışarıya çıkıyorum eşimle. dr umu aradım durumu söyledim mide bulantısı için ilaç veremem bu haftalarda ama 15. haftaya kadar devam eder bu bulantılar dedi. moralim iyice bozuldu. umarım 15.haftaya kadar sürmez benimkisi. akıntı olayına gelince bendede çok var, bu da normalmiş. sabır diliyorum Allah'tan ve hepimize güç kuvvet... mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar cidden çoookkkk şanslılar. kıskanmıyorum dersem yalan olur :)
Hem gördüm hem dinledim canımmm doktorum pimpirikli olduğumu bildiği için dinletti 15 gün dayanamazsın sen şimdi deyip bir kaç saniye dinletti :)Canim sen sesli mi dinledin yoksa kalp atisini ekranda mi gordunn...goxun aydin bu arada bebiste stres yapmaz artik
Ben de folio kullanıyorum canım doktorum onu önerdi folik asit olarak. Hem günde bir defa hemde kabızlık falan da yapmıyo. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda folbiol almıştım mahvetti beni o. Sonra folic plus kullandım o da günde 3 defaydı unutuyordum :) en iyisi folio :)ben vejeteryan değilim,ama doktorum folio isimli hap verdi
içinde b12 ve iyot var.
b12 ette bulunduğu için doktorunuza danışıp bu tarz haplarda kullanabilirsiniz.
folic asit kabızlıkmı yapıyor ? bak ben bunu bilmiyordum gerçi az kaldı bi kaç hafta sonra bırakıcaz diğer vitamin ilaçlarına geçicez...Ben de folio kullanıyorum canım doktorum onu önerdi folik asit olarak. Hem günde bir defa hemde kabızlık falan da yapmıyo. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda folbiol almıştım mahvetti beni o. Sonra folic plus kullandım o da günde 3 defaydı unutuyordum :) en iyisi folio :)
Bize yasak bir süre Dr. Yasakladı canım lekelenmelerim yüzünden. Tabi riski olmayanlar için sorun yoktur diye düşünüyorumKızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız
Masa llah cnm hep saglikli sihhatli olurlar insllhhh :)Hem gördüm hem dinledim canımmm doktorum pimpirikli olduğumu bildiği için dinletti 15 gün dayanamazsın sen şimdi deyip bir kaç saniye dinletti :)
Korkuyoruz bizde. Beklicez napalımBize yasak bir süre Dr. Yasakladı canım lekelenmelerim yüzünden. Tabi riski olmayanlar için sorun yoktur diye düşünüyorum
Sidelya korkutmak gibi olmasında 9 kere kustuysan çok susuz kalmis olabilirsin Dr serum falan takalim demedi mi. Ben de senden halliceyim tansiyonum da 5 lerde yemek yiyemedigin için dedi. Yarin randevum var bakalim ne yapacak. Sana da bir an önce şifa diliyorum inş bulantilarin azalir.
Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.
Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.
geçicek canım bende sabah 2 kere çıkardım hele birinde mutfaktan banyoya zor yetiştim ama ne yapalım bu da hamileliğin cilvesi işte 12 haftadan sonra yavaşlar 4 cü aya tamamen biter dikkat et kendine...
Bazıları yapıyo canım maaleseffolic asit kabızlıkmı yapıyor ? bak ben bunu bilmiyordum gerçi az kaldı bi kaç hafta sonra bırakıcaz diğer vitamin ilaçlarına geçicez...
Hepimizin bebişleri iyi olsun inşallah canım yaa paronayak olcaz bu gidişle :)Masa llah cnm hep saglikli sihhatli olurlar insllhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?