- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
Akıntı bende de oluyor canım sanırım normal . Ilişki haftada 1 rutin devam ediyoruz hayatım . Düşük riski olmadıkça problem yok ama erkekler çok yaklaşmak istemiyor bence bebeğe zarar vermekten korkuyorlar . Belimin sol tarafında ağrı tek Taraflı . Uzanınca biraz düzeliyor . Ama 19 aylık kızım var uzanmak dinlenmek hak getire .Kızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız
bebeğin kısmetiyle geldiğine bende çok inanıyorum canı veren Rabbim rızkını da veriyor çok şükür.. inşallah eşlerimize hayırlı güzel işler nasip olur.. dediğin gibi erkekler için çok önemli gerçekten.. yeni evliyken rusyaya gitmesi gerçekten çok zor olsa gerek bide evde bebek Allah yardım etmiş atlatmışsınız canım.. inşallah bundan sonrası daha iyi olur sizin için.. bende bebeğimiz doğduğunda bize daha çok zaman ayırabilsin istiyorum ona çok ihtiyacım olacak eminim... bu konuda size de çok dua edicem inşallah hayırlı sonuçlar alırız..Şuna inanki cnm her bebek kısmeti ile geliyor bizzat bunu oğlumda yaşadım inş. Eşin gûzel bir sahibi olur erkekler için bu çok önemli ona keza bizim için de tabi ama doğum yaptığımızda eşlerimize daha çok ihtiyaç duyucaz inş. Kolay atlatırsınız.
Şimdi gittiği yerleri okadar sıkıntı etmiyorum rusyaya gitmişti yeni evliydik oğlum küçük tü o zaman çok berbattı :)
Canım benim akintim çok oluyor is yapıp çok ayakta kalırsam daha çok oluyor. İlişki konusu da bize yasak dedi doktor biz de doktor müsade ederse 4 5 ay bitene kadar düşünmüyoruzKızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız
Normal o zaman bu akıntılar :) evet benden çok eşim korkuyor. İçinde bi can var nasıl yaparım felan. Kıyamıyorum ama haklı. İdare edicez baya bi süre. Eşim kanka diyo zaten banaAkıntı bende de oluyor canım sanırım normal . Ilişki haftada 1 rutin devam ediyoruz hayatım . Düşük riski olmadıkça problem yok ama erkekler çok yaklaşmak istemiyor bence bebeğe zarar vermekten korkuyorlar . Belimin sol tarafında ağrı tek Taraflı . Uzanınca biraz düzeliyor . Ama 19 aylık kızım var uzanmak dinlenmek hak getire .
Sağol canım teşekkür ederim. Evet dayancak kocalar baya.. Allahtan anlayışlılar :)Canım benim akintim çok oluyor is yapıp çok ayakta kalırsam daha çok oluyor. İlişki konusu da bize yasak dedi doktor biz de doktor müsade ederse 4 5 ay bitene kadar düşünmüyoruz
Evet canim bendede oluyor beyaz akinti.iliskiyide unuutuk :) 3.5 4 ay olsun ondan sonra artik.vallahi aciyorum bu erkeklere yazik adamlara:) ben cok rahatim yan gelio yatiyorum yatakta:)))))Kızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız
Tesekkür ettim canım. Aynen eşime üzülüyorum ama komik geliyo bana da karımla kanka olduk diyo kendi kendine :):)Evet canim bendede oluyor beyaz akinti.iliskiyide unuutuk :) 3.5 4 ay olsun ondan sonra artik.vallahi aciyorum bu erkeklere yazik adamlara:) ben cok rahatim yan gelio yatiyorum yatakta:)))))
savha P pnrnht kızlar benim de eşimin bu dönemde iş değiştirme gibi bir durumu var maddi manevi daha rahat edebileceğimiz bir işe geçmeye çalışıyor.. hem okuyor hem çalışıyor.. bu yıl dondurmuştu okulu hep yanımdaydı ama eylülde tam bebeğimiz geldiğinde okulu başlayacak.. geçen yıl sabah 5:30 ta evden çıkıp gece 10 da geliyordu.. bende çalıştığım için oyalanıyordum.. ama şimdi bebek doğunca hem okulu hem işi bide evimize çok uzak nasıl yapıcaz bilmiyorum. o yüzden iş değiştirmesi hem okulu için hem bizim için çok önemli.. hep dua ediyordum yavrum rızkıyla gelsin de babamıza daha güzel bir iş nasip etsin Allah'ım diye.. sizin durumlarınız daha zormuş size de çok dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya birbirimize dua
edelim.. Allah daha iyi işler çıkarsın eşlerimizin karşısına inşallah.. P pnrnht anneciğine çok üzüldüm.. geçmiş olsun Allah şifalar versin canım en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
Canim akintim cok az var bilmiyorum nolmalmi.. iliskiye bizde girmiyoruz Allah izin verirse doguma kadarda dusunmuyoruz. Çunku benim ilk gebeligimde 3aylikken rahim acilmasindan dolayi kurtaj oldum. Oyuzden riske girmeyelim. Ilk gebeligimde bizde ilskiye giriyoduk.. Rabbim herkeze saglikli gebelikler versin. Amin..Kızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız
Herkese günaydon kızlar. dün yine doğru düzgün giremedim siteye. dün gece aç yattım. çünkü yaklaşık gün içinde ve akşam olmak üzere toplam 9 kere istifra ettim. yemek bile hazırlayamıyorum. birkaç sabahtır kahvaltıya dışarıya çıkıyorum eşimle. dr umu aradım durumu söyledim mide bulantısı için ilaç veremem bu haftalarda ama 15. haftaya kadar devam eder bu bulantılar dedi. moralim iyice bozuldu. umarım 15.haftaya kadar sürmez benimkisi. akıntı olayına gelince bendede çok var, bu da normalmiş. sabır diliyorum Allah'tan ve hepimize güç kuvvet... mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar cidden çoookkkk şanslılar. kıskanmıyorum dersem yalan olur :)
Kizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.
Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.Herkese günaydon kızlar. dün yine doğru düzgün giremedim siteye. dün gece aç yattım. çünkü yaklaşık gün içinde ve akşam olmak üzere toplam 9 kere istifra ettim. yemek bile hazırlayamıyorum. birkaç sabahtır kahvaltıya dışarıya çıkıyorum eşimle. dr umu aradım durumu söyledim mide bulantısı için ilaç veremem bu haftalarda ama 15. haftaya kadar devam eder bu bulantılar dedi. moralim iyice bozuldu. umarım 15.haftaya kadar sürmez benimkisi. akıntı olayına gelince bendede çok var, bu da normalmiş. sabır diliyorum Allah'tan ve hepimize güç kuvvet... mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar cidden çoookkkk şanslılar. kıskanmıyorum dersem yalan olur :)
Ya canim benim akintim cok az bide ilk zamanlar saydam gibiydi. Şimdi peceteyle sildigimde yesilimsi gibi. Kokusuz. Yanmada yok.. gecen hafta idrar tahlili verdim normal cikti,sadece dansitem düsuk cikti. Özeldeku doktorda sonuclara bakti bisi demedi. Sadece idrar kulturu istiyorum dedi. Oysa ben o tahlili idrar kulturu biliyodum...Evet canim bendede oluyor beyaz akinti.iliskiyide unuutuk :) 3.5 4 ay olsun ondan sonra artik.vallahi aciyorum bu erkeklere yazik adamlara:) ben cok rahatim yan gelio yatiyorum yatakta:)))))
Vallahi canim hic bilmiyorum butun testler yapildi doktor sonuclarin cok guzel dedi okadar baska bisey demedi.Canim ben yiyebilsem normal yemeğe raziyim değil ÇIĞ köftegenelde etli olanları kastediyorlar ÇIĞ etten toksoplazma riski var ya o yüzden. Testine bakilmistir daha önceden bagisikligin var miymis?
Akıntı konusunda bende emin değilim ama çoğumuzda var doktor başlarda normal demişti ama bilemiyorum hala baya var. İlişki konusunda aynı fikirdeyim kimse ölmez ilişkiye girilmedi diye. Ama Allah vermesin ya bebişler etkilenirseCanim akintim cok az var bilmiyorum nolmalmi.. iliskiye bizde girmiyoruz Allah izin verirse doguma kadarda dusunmuyoruz. Çunku benim ilk gebeligimde 3aylikken rahim acilmasindan dolayi kurtaj oldum. Oyuzden riske girmeyelim. Ilk gebeligimde bizde ilskiye giriyoduk.. Rabbim herkeze saglikli gebelikler versin. Amin..
Merak etme canim belki tedbir amacli istemistir testi.yesilimsi akinti genelde son aylarda olur canim.belki idrar yollarinda iltihap vardir.ondan geliyodur.Ya canim benim akintim cok az bide ilk zamanlar saydam gibiydi. Şimdi peceteyle sildigimde yesilimsi gibi. Kokusuz. Yanmada yok.. gecen hafta idrar tahlili verdim normal cikti,sadece dansitem düsuk cikti. Özeldeku doktorda sonuclara bakti bisi demedi. Sadece idrar kulturu istiyorum dedi. Oysa ben o tahlili idrar kulturu biliyodum...
Vallahi canim hic bilmiyorum butun testler yapildi doktor sonuclarin cok guzel dedi okadar baska bisey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?