2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Akıntı bende de oluyor canım sanırım normal . Ilişki haftada 1 rutin devam ediyoruz hayatım . Düşük riski olmadıkça problem yok ama erkekler çok yaklaşmak istemiyor bence bebeğe zarar vermekten korkuyorlar . Belimin sol tarafında ağrı tek Taraflı . Uzanınca biraz düzeliyor . Ama 19 aylık kızım var uzanmak dinlenmek hak getire .

bebeğin kısmetiyle geldiğine bende çok inanıyorum canı veren Rabbim rızkını da veriyor çok şükür.. inşallah eşlerimize hayırlı güzel işler nasip olur.. dediğin gibi erkekler için çok önemli gerçekten.. yeni evliyken rusyaya gitmesi gerçekten çok zor olsa gerek bide evde bebek Allah yardım etmiş atlatmışsınız canım.. inşallah bundan sonrası daha iyi olur sizin için.. bende bebeğimiz doğduğunda bize daha çok zaman ayırabilsin istiyorum ona çok ihtiyacım olacak eminim... bu konuda size de çok dua edicem inşallah hayırlı sonuçlar alırız..

Canım benim akintim çok oluyor is yapıp çok ayakta kalırsam daha çok oluyor. İlişki konusu da bize yasak dedi doktor biz de doktor müsade ederse 4 5 ay bitene kadar düşünmüyoruz

Normal o zaman bu akıntılar :) evet benden çok eşim korkuyor. İçinde bi can var nasıl yaparım felan. Kıyamıyorum ama haklı. İdare edicez baya bi süre. Eşim kanka diyo zaten bana

Canım benim akintim çok oluyor is yapıp çok ayakta kalırsam daha çok oluyor. İlişki konusu da bize yasak dedi doktor biz de doktor müsade ederse 4 5 ay bitene kadar düşünmüyoruz
Sağol canım teşekkür ederim. Evet dayancak kocalar baya.. Allahtan anlayışlılar :)

Evet canim bendede oluyor beyaz akinti.iliskiyide unuutuk :) 3.5 4 ay olsun ondan sonra artik.vallahi aciyorum bu erkeklere yazik adamlara:) ben cok rahatim yan gelio yatiyorum yatakta:)))))

Evet canim bendede oluyor beyaz akinti.iliskiyide unuutuk :) 3.5 4 ay olsun ondan sonra artik.vallahi aciyorum bu erkeklere yazik adamlara:) ben cok rahatim yan gelio yatiyorum yatakta:)))))
Tesekkür ettim canım. Aynen eşime üzülüyorum ama komik geliyo bana da karımla kanka olduk diyo kendi kendine :):)

Herkese günaydon kızlar. dün yine doğru düzgün giremedim siteye. dün gece aç yattım. çünkü yaklaşık gün içinde ve akşam olmak üzere toplam 9 kere istifra ettim. yemek bile hazırlayamıyorum. birkaç sabahtır kahvaltıya dışarıya çıkıyorum eşimle. dr umu aradım durumu söyledim mide bulantısı için ilaç veremem bu haftalarda ama 15. haftaya kadar devam eder bu bulantılar dedi. moralim iyice bozuldu. umarım 15.haftaya kadar sürmez benimkisi. akıntı olayına gelince bendede çok var, bu da normalmiş. sabır diliyorum Allah'tan ve hepimize güç kuvvet... mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar cidden çoookkkk şanslılar. kıskanmıyorum dersem yalan olur :)

Ah canim ya inşallah senin esinde bir an önce hayirli bir ise kavuşur. Belki de birbirinizden uzak olmaniza hic gerek kalmayacak etrafımda bir bakiyorum da bütün bebekler kismetlerini getiriyor gerçekten. Rabbim gönlünden gecen hayirli isi bir an önce nasip etsin inşallah. Hamileyken insan daha da duygusal oluyor eskiden bu kadar zor gelmezdi bana ama simdi katlanilir gibi degil o yüzden inşallah tüm dualarimiz kabul olur.

Annem için de iyi dileklerine çok tesekkur ederim. Dualariniza ihtiyacim var ne diyeyim Allah razi olsun dert verip derman aratmasin.

Canim akintim cok az var bilmiyorum nolmalmi.. iliskiye bizde girmiyoruz Allah izin verirse doguma kadarda dusunmuyoruz. Çunku benim ilk gebeligimde 3aylikken rahim acilmasindan dolayi kurtaj oldum. Oyuzden riske girmeyelim. Ilk gebeligimde bizde ilskiye giriyoduk.. Rabbim herkeze saglikli gebelikler versin. Amin..

Sidelya korkutmak gibi olmasında 9 kere kustuysan çok susuz kalmis olabilirsin Dr serum falan takalim demedi mi. Ben de senden halliceyim tansiyonum da 5 lerde yemek yiyemedigin için dedi. Yarin randevum var bakalim ne yapacak. Sana da bir an önce şifa diliyorum inş bulantilarin azalir.

Kizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.

Kizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.

Canim ben yiyebilsem normal yemeğe raziyim değil ÇIĞ köfte genelde etli olanları kastediyorlar ÇIĞ etten toksoplazma riski var ya o yüzden. Testine bakilmistir daha önceden bagisikligin var miymis?

Gecmis olsun canim biran once duzelirsin insallah.susuz kalmamaya dikkat et.migdeni acacak seyler ye.tuzlu krakerlerden ye.migde bulantisi cok kotu bisey.hamilelik bulantisi normal bulanti gibide degil cok farkli.

Ya canim benim akintim cok az bide ilk zamanlar saydam gibiydi. Şimdi peceteyle sildigimde yesilimsi gibi. Kokusuz. Yanmada yok.. gecen hafta idrar tahlili verdim normal cikti,sadece dansitem düsuk cikti. Özeldeku doktorda sonuclara bakti bisi demedi. Sadece idrar kulturu istiyorum dedi. Oysa ben o tahlili idrar kulturu biliyodum...

Canim ben yiyebilsem normal yemeğe raziyim değil ÇIĞ köfte genelde etli olanları kastediyorlar ÇIĞ etten toksoplazma riski var ya o yüzden. Testine bakilmistir daha önceden bagisikligin var miymis?
Vallahi canim hic bilmiyorum butun testler yapildi doktor sonuclarin cok guzel dedi okadar baska bisey demedi.

Akıntı konusunda bende emin değilim ama çoğumuzda var doktor başlarda normal demişti ama bilemiyorum hala baya var. İlişki konusunda aynı fikirdeyim kimse ölmez ilişkiye girilmedi diye. Ama Allah vermesin ya bebişler etkilenirse

Merak etme canim belki tedbir amacli istemistir testi.yesilimsi akinti genelde son aylarda olur canim.belki idrar yollarinda iltihap vardir.ondan geliyodur.

Vallahi canim hic bilmiyorum butun testler yapildi doktor sonuclarin cok guzel dedi okadar baska bisey demedi.

Aslında benim canim başka bisey istemişti simdi soylemeyeyim de ne oldugunu o zamanlar yiyebiliyordum güvenilir markaların ürünlerinden yiyebilirsiniz tox.riski tasiyanlar genelde merdiven alti tabir edilen yerlerde yapılanlar demişti. Zaten İst.yasiyorsan etli ÇIĞ köfte bulman neredeyse imkansız. O büyük zincir markalar hep etsiz. Sonuçta bulgur ve salça yani etsiz olanlar ne kadar zararlı olabilir kisirdan bi farki yok ki diye mantik yuruttum ama :) Afiyet olsun

Ben yedim çiğköft bi rahatsızlık hissetmedimtabi herbünyedefarklı olur sadece taze olduğuna dikkat etmk lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…