• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada birşey sorucam kızlar. Hamilelik ile birlikte selülitlerim oluştu. malum yaz da yaklaşıyor. hamile olarak elbiseler daha çok tercihimiz olacak birçoğumuzun. selülit kremi kullanan var mı bu dönem içinde.

Korkuyoruz bizde. Beklicez napalım :KK66::)
Biz 10 ayda zor bulduk miniğimizi E tabi o sürede de bıktırdım iyice adamcağızımı :) o yüzden dinlensin o da haketti tatili Tövbe tövbeeeeee :))))))) gerçi isyanlara başladı ama olsun az daha sabır :)))))

Biz 10 ayda zor bulduk miniğimizi E tabi o sürede de bıktırdım iyice adamcağızımı :) o yüzden dinlensin o da haketti tatili Tövbe tövbeeeeee :))))))) gerçi isyanlara başladı ama olsun az daha sabır :)))))
e kuzum siz 10 ayda biz 30 ayda zor bulduk :KK60:
onun için seninle işim bitti artık kullandım seni falan diyorum :D baya gülüşüyoruz e artık dinlenme vakti değilmi ama.
bu arada selülit olayı berbat derece bendede belirmeye başladı zayıf olmama rağmen ki oğlumda berbattı ama sonra geçiyor çokta takmıyorum onun için mümkün mertebe tampon bölgeme bakmıyorum :oops:

Akıntı bende de oluyor canım sanırım normal . Ilişki haftada 1 rutin devam ediyoruz hayatım . Düşük riski olmadıkça problem yok ama erkekler çok yaklaşmak istemiyor bence bebeğe zarar vermekten korkuyorlar . Belimin sol tarafında ağrı tek Taraflı . Uzanınca biraz düzeliyor . Ama 19 aylık kızım var uzanmak dinlenmek hak getire .
Canım senin de ikinci gebeliğin galiba,benim de 17 aylık bir kızım var,bulantı ve halsizlikten ve kızımdan dolayı çok zor geçiyor şu ilk haftalar...tek umudum ikinci trimestırda biraz olsun rahatlamak...sen nasıl üstesinden gelebiliyorsun hem bulantıların hem ev işlerinin ( çünkü her koku iyi kötü beni mahvediyor ) hem kızının bakımının...

Hanimlarr bugun minigimizin kalp atislarini gordk ve dinledik bnmki gec dollnme olmus aranizda varmi boyle :KK36:
Benim öyle canım baya geç döllenme 6 aralık son adet tarihim normalde 8 haftayı bitiriyp olmamız lazım ama biz 6+4 olduk bugün senin ne kadarlık

ek7 post: 39256853 .!.:
canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven
fulya bu arada kac haftalıksın sen:)[/QUOTE]
canim ben 7 haftalık hamileyim bildiğim kadarıyla 11 12 haftaya kadar kullanılıyor benim tüp bebek Dr. iki hafta daha kullan dedi

onun için seninle işim bitti artık kullandım seni falan diyorum :D baya gülüşüyoruz e artık dinlenme vakti değilmi ama.
bu arada selülit olayı berbat derece bendede belirmeye başladı zayıf olmama rağmen ki oğlumda berbattı ama sonra geçiyor çokta takmıyorum onun için mümkün mertebe tampon bölgeme bakmıyorum :oops:
Tampon :))))))) iyiymiş yaa Allah iyiliğini versin :))) ben 65 kilo ile kaldım bakalım kaç kilo ile gircem doğuma :(

o zaman bende bakmıyorum :KK53::KK48: koyverdim gitti zaten:rolleyes:

Benim öyle canım baya geç döllenme 6 aralık son adet tarihim normalde 8 haftayı bitiriyp olmamız lazım ama biz 6+4 olduk bugün senin ne kadarlık
Doktor 7 haftalik dedi canm karindan bakti biraz kilo var bnde bide tam tarih icin iki hafta sonra gel net haftasini soyleriz dedi 1cm boyumuz :)

11 aralik tam net haFtayi ogrenmk icin iki hafta sonrasina gun verdi 1cm boyumuz
Boyu posu iyi miniğinin hiç merak etme sen canım :) benim 17 aralık ve bir hafta geriden geliyo ve 5 mm boyumuz senin yarın :)) ama güzel gelişiyo dedi doktorum çok şükür çok güveniyorum o yüzden takmıyorum artık

kızlar aranızda tedavi olupta bırakınca hamile kalan var mı?

bizim aile dostumuz 5 yıl tedavi gördü. denemediği şey kalmadı. artık sinirden dr larla bile kavga etmeye başlamıştı ve çocuk sahibi olmamaya karar vermişti. aklından çocuğu attığı ay hamile olduğunu öğrendi. şuan kızı doğdu büyüdü bile :) kızı doğdu büyüdü ama o şoku hala yaşıyor :)

Boyu posu iyi miniğinin hiç merak etme sen canım :) benim 17 aralık ve bir hafta geriden geliyo ve 5 mm boyumuz senin yarın :)) ama güzel gelişiyo dedi doktorum çok şükür çok güveniyorum o yüzden takmıyorum artık
Bende kilo olmasa belki daha net gorecek bide karindn baktrdm vajinal istemedim.masallah seninkinede :))1 hafta gec olursa egerr evlilk tarihimize denk gelebilir dogum :KK71:

Doktor 7 haftalik dedi canm karindan bakti biraz kilo var bnde bide tam tarih icin iki hafta sonra gel net haftasini soyleriz dedi 1cm boyumuz :)
Maşallah canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inş bizimki 5+6 günlükken 3,2 mm idi kalp atışını gördük ama dinlemedik 14 şubatta randevumuz var o zmn dinlicez

bizim aile dostumuz 5 yıl tedavi gördü. denemediği şey kalmadı. artık sinirden dr larla bile kavga etmeye başlamıştı ve çocuk sahibi olmamaya karar vermişti. aklından çocuğu attığı ay hamile olduğunu öğrendi. şuan kızı doğdu büyüdü bile :) kızı doğdu büyüdü ama o şoku hala yaşıyor :)
Bende 1 yıl tedavi gördüm hap iğne rahim filmi en son ekim ayında aşılama yaptım tutmadı doktor tekrara aşılama deyince sinirlendim ağladım bi dahada gitmem dedim aralıkta kendiliğinden oldu ama öğrendiğim günü bende unutamıyorum :) Allahım kimseye aratmasın çok zor bi süreç

Back