2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven[/QUOTE]
cok tesekkurler fulyacım. ben gunde 6 estrofem kullanıyorum o biraz kafama takılıyor. senin yine azmış 2 tane:))
neyse dediğin gibi insallah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin Allah.
Arkadaslar, baska aranızda estrofem kullanan var mıdır ??
selamlar herkese

Kızlar bebişlerinizin cınsiyetlerını hissedıyormusunuz geçen ruyamda erkek bebekmiş öyle gordum ruya görenleriniz varmı

canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven[/QUOTE]
fulya bu arada kac haftalıksın sen:)

Gunaydin kizlar hepimizi saglikli hayirli migde bulantisiz bir gun diliyorum:)doktora gidecek arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah.

Kızlar bebişlerinizin cınsiyetlerını hissedıyormusunuz geçen ruyamda erkek bebekmiş öyle gordum ruya görenleriniz varmı

bende bir rüya gördüm kıza yorumladı ailem.. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. ben hissedemiyorum sadece herkes kız istediği için biraz etkilerinde kaldım.. sen erkek mi hissediyorsun peki?? hayırlara çıksın rüyan inşallah...

genelde tersi cıkar derler benim arkadaslarımın bazıları kızım oldugunu görmüş:)) ben hiçbişi göremiyorum suara

Düşüğümdede kız oldugunu görmüştüm bunda erkek gördum bende hissedemiyorum bir oglum var gonul ister farklı olsun ama allah saglıklısını hayırlısını versın insan merak ediyor sadece

Ca
canım çok özel degilse ne gordun

Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s

omega 3 ü herkes kullanmalı canım, çünkü yediğimiz şeyler karşılamaya yetmiyor. balık yediğimiz gün dışında her gün 2-3 gr arası saf omega 3 alınması gerekliymiş.. ben 2 gr kadar almaya çalışıyorum. o da 2 tablet yapıyor kullandığım omega 3te.. hapın trigliserit formunda olması, kapsülünün helal jelatin olması, temiz denizlerdeki balıklardan yapılmış olması önemli.. bir de içindeki epa + dha değerinin yüksek olması.. bunlar fiyatları da çok değiştiriyor..

Ca

canım çok özel degilse ne gordun

özel değil tabiki paylaşabilirim.. geçen hafta eşimin amcası ve yengesi bizde yatılı misafirdiler.. o gece yengesini gördüm rüyamda bana doğumdan sonra kullanmam için büyük bir çanta veriyor, çantanın önünde tokası var altın rengi gibiydi içimden geçiriyorum rüyada, kız olduğu için tokası süslü püslü çanta veriyor yengesi bana diye..
herkes kıza yorumladı tabi.. ama eşimin işiyle ilgili bir konuda yengesi yardımcı olacaktı ben uyanınca ilk onu düşündüm.. iş meselesi gerçekleşecek galiba diye.. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah benim için farketmez ilk bebeğim zaten, sağlıklı olsun da.. madem oğlun var canım sana da inşallah hayırlı bir kız evlat versin Rabbim

Şuna inanki cnm her bebek kısmeti ile geliyor bizzat bunu oğlumda yaşadım inş. Eşin gûzel bir sahibi olur erkekler için bu çok önemli ona keza bizim için de tabi ama doğum yaptığımızda eşlerimize daha çok ihtiyaç duyucaz inş. Kolay atlatırsınız.
Şimdi gittiği yerleri okadar sıkıntı etmiyorum rusyaya gitmişti yeni evliydik oğlum küçük tü o zaman çok berbattı :)

Ben de ruyamda 2 kez oğlan çocuğu gördüm ama hayırlısı tabi. ilki oğlan. Bebek annenin rüyasında gördüğü cinsiyetten mi doğar yoksa tam tersi cinsiyetten mi bileniniz var mı?

cok tesekkurler fulyacım. ben gunde 6 estrofem kullanıyorum o biraz kafama takılıyor. senin yine azmış 2 tane:))
neyse dediğin gibi insallah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin Allah.
Arkadaslar, baska aranızda estrofem kullanan var mıdır ??
selamlar herkese[/QUOTE]
Canım bende tüp bebekle hamile kaldım günde 1 tane kullanıyorum bende 2 hafta sonra bırakacağım şükür

Bende geçen hafta gördüm kızım olduğunu emziriyordum yeşil Bi kıyafet giydirmiştim çok etkilendim rüyadan ve o bile yetti çok mutlu oldum bende hiç birşey hissetmiyorum oğlumdayken hep erkek geçiyordu içimden a ma şimdi hiç bi fikrim yok hayırlısı olur inş hakkımızda

Günaydın kuzular . Belimin sol tarafını resmen oyuyorlar ya çok ama çok fena . Sol kasığımda da ağrı var ama belim çok kötü . Sizde durumlar nasıl . Bir de yemek yeyince çok kötü oluyorum .

Kızlar meraba. Ya sizin akıntınız oluyor mu. Bende hala baya baya var. Bi de ilişki durumunuz nedir doktorum bana yasak vermedi ama biz korktuğumuz için ilişki olayını rafa kaldırdık 4 ayı gecene kadar da düşünmüyoruz. Allah izin ederse. Siz ne durumdasınız

Günaydın kuzular . Belimin sol tarafını resmen oyuyorlar ya çok ama çok fena . Sol kasığımda da ağrı var ama belim çok kötü . Sizde durumlar nasıl . Bir de yemek yeyince çok kötü oluyorum .
Canım bel ağrısı normal aşırı dayanılmıcak gibiyse doktora git ama hepimizde var. Yemek konusuna gelince ben 2 haftayı aşkın suredir sulu yemek yiyemiyorum. Nesquik felan iç iyi gelir. Yediğimi çıkarıyorum geccek inşallah bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…