canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven[/QUOTE][QUOTkim3, post: 39246756, member: 630593"]kızlar merhaba,
ben de 11 haftalık gebeyim. tup bebek dememiz oldu. suan doktor hamilelelik sonrası verdiği bircok iğne ve ilacı kesti. pZt randevumuz vardı. progestan ve clexane iğneleri kesti. suan gunde 6 tane estrofem adlı hap alıyorum. bu hapı kullanan var mı hamileliğinde. yardımınızı rica ediyorum.
sevgiler herkese..
canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven[/QUOTE][QUOTkim3, post: 39246756, member: 630593"]kızlar merhaba,
ben de 11 haftalık gebeyim. tup bebek dememiz oldu. suan doktor hamilelelik sonrası verdiği bircok iğne ve ilacı kesti. pZt randevumuz vardı. progestan ve clexane iğneleri kesti. suan gunde 6 tane estrofem adlı hap alıyorum. bu hapı kullanan var mı hamileliğinde. yardımınızı rica ediyorum.
sevgiler herkese..
Kızlar bebişlerinizin cınsiyetlerını hissedıyormusunuz geçen ruyamda erkek bebekmiş öyle gordum ruya görenleriniz varmı
Kızlar bebişlerinizin cınsiyetlerını hissedıyormusunuz geçen ruyamda erkek bebekmiş öyle gordum ruya görenleriniz varmı
Düşüğümdede kız oldugunu görmüştüm bunda erkek gördum bende hissedemiyorum bir oglum var gonul ister farklı olsun ama allah saglıklısını hayırlısını versın insan merak ediyor sadecebende bir rüya gördüm kıza yorumladı ailem.. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. ben hissedemiyorum sadece herkes kız istediği için biraz etkilerinde kaldım.. sen erkek mi hissediyorsun peki?? hayırlara çıksın rüyan inşallah...
canım çok özel degilse ne gordunbende bir rüya gördüm kıza yorumladı ailem.. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. ben hissedemiyorum sadece herkes kız istediği için biraz etkilerinde kaldım.. sen erkek mi hissediyorsun peki?? hayırlara çıksın rüyan inşallah...
Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Cnm bende erkek bebek gordum ama 2 yasindaydi bebek arabasinda cokta sevimliydi :)Kızlar bebişlerinizin cınsiyetlerını hissedıyormusunuz geçen ruyamda erkek bebekmiş öyle gordum ruya görenleriniz varmı
Ca
canım çok özel degilse ne gordun
Normal canımben hapşırınca öksürünce oluyor mesela en çok doktor normal demişti.
Şuna inanki cnm her bebek kısmeti ile geliyor bizzat bunu oğlumda yaşadım inş. Eşin gûzel bir sahibi olur erkekler için bu çok önemli ona keza bizim için de tabi ama doğum yaptığımızda eşlerimize daha çok ihtiyaç duyucaz inş. Kolay atlatırsınız.savha @pnrnht kızlar benim de eşimin bu dönemde iş değiştirme gibi bir durumu var maddi manevi daha rahat edebileceğimiz bir işe geçmeye çalışıyor.. hem okuyor hem çalışıyor.. bu yıl dondurmuştu okulu hep yanımdaydı ama eylülde tam bebeğimiz geldiğinde okulu başlayacak.. geçen yıl sabah 5:30 ta evden çıkıp gece 10 da geliyordu.. bende çalıştığım için oyalanıyordum.. ama şimdi bebek doğunca hem okulu hem işi bide evimize çok uzak nasıl yapıcaz bilmiyorum. o yüzden iş değiştirmesi hem okulu için hem bizim için çok önemli.. hep dua ediyordum yavrum rızkıyla gelsin de babamıza daha güzel bir iş nasip etsin Allah'ım diye.. sizin durumlarınız daha zormuş size de çok dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya birbirimize dua edelim.. Allah daha iyi işler çıkarsın eşlerimizin karşısına inşallah.. @pnrnht anneciğine çok üzüldüm.. geçmiş olsun Allah şifalar versin canım en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
cok tesekkurler fulyacım. ben gunde 6 estrofem kullanıyorum o biraz kafama takılıyor. senin yine azmış 2 tane:))canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven
Aynen canım. Bende de oluyor. Korkuyorum ama geciyo sonra. Çok şükürben de bu sabah yatakta hapşurdum sağ tarafıma baya kötü kramp gibi ağrı girdi, geçti birazdan
Canım bel ağrısı normal aşırı dayanılmıcak gibiyse doktora git ama hepimizde var. Yemek konusuna gelince ben 2 haftayı aşkın suredir sulu yemek yiyemiyorum. Nesquik felan iç iyi gelir. Yediğimi çıkarıyorum geccek inşallah bunlar :)Günaydın kuzular . Belimin sol tarafını resmen oyuyorlar ya çok ama çok fena . Sol kasığımda da ağrı var ama belim çok kötü . Sizde durumlar nasıl . Bir de yemek yeyince çok kötü oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?