Arkadasim bende ankarada doktor ariyorum medikal park aylin hanim dediler iyidir diye gittim memnun kalmadim.duzgun bir sekilde ilgilenmedi.ticarete dokmusler artik.hastane ozel oldugu icin temiz odalarini servisini gezdim ama doktorda onemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum bendeBende arıyorum canım. Başkent te gogsen bey dediler ama o da tup bebek yaptıkları na bakiyormus
etlik zubeyde Hanim da iyi bir dr bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum bulamazsam da turgut ozal unv dr ebru hanımın metin duydum olmazsa oraya gidicem bakalım insallah hayırlısuyla iyi bir dr buluruzBende arıyorum canım. Başkent te gogsen bey dediler ama o da tup bebek yaptıkları na bakiyormus
Arkadaşlar benim yemek yemek de bir problemim yok ama çok uyuyorum ve buna canım sıkılıyor.Bir de etrafımda ki tüm kokulara hassasiyetim var.Hiç bir koku güzel gelmiyor.
Arkadasim bende ankarada doktor ariyorum medikal park aylin hanim dediler iyidir diye gittim memnun kalmadim.duzgun bir sekilde ilgilenmedi.ticarete dokmusler artik.hastane ozel oldugu icin temiz odalarini servisini gezdim ama doktorda onemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum bende
canim bende çok araştırdım özel Hastaneler çok pahali birde tahliller eklenince dahada tuzlu olur Etlik zubeyde Hn iyi bir dr bulursam oraya yoksa turgut ozal unv gitmeyi düşünüyorum çünkü 2 li test zamanı yaklasiyorArkadasim bende ankarada doktor ariyorum medikal park aylin hanim dediler iyidir diye gittim memnun kalmadim.duzgun bir sekilde ilgilenmedi.ticarete dokmusler artik.hastane ozel oldugu icin temiz odalarini servisini gezdim ama doktorda onemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum bende
Canim yiyebiliyorsan çok sanslisin kendine kocaman bir maşallah de ve bizim yerimize de bisiler ye çünkü ben neredeyse serumla beslenecek haldeyimkoku hassasiyeti hemen hemen hepimide var inş bulantin, tiksinmen, kusman olmaz.
Bulantım çok az oluyor.İnşallah sizlerin ki de geçer yersiniz bol bol :)
Canım maşallah bende çok rahatım sabah aç iken hafif bulantim oluyor onun dışında yok şükür tek belirtim bel ve arada oluşan kasık agrisi şükür diyorum bebisim sağlıkla büyüsün :)Bulantım çok az oluyor.İnşallah sizlerin ki de geçer yersiniz bol bol :)
canim kaç haftalik hamile sin leke kahve rengise korkma ama kırmızı ise dinlen kadın doğum hastanesi yakinsa gitmede fayda var canimHanımlar iyi akşamlar benim acil bi sorum olacak az önce tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken farkettim ki çok az pembe gibi leke var. Çok korktum ne bu şimdi neden böyle oldu artacak mi ? Melegime bişey olacak mı ? Kimsem yok zaten yanimda ne annem ne eşim bir basimayim şimdi de bunu görünce iyice panik oldum ne yapmam lazım
Hanımlar iyi akşamlar benim acil bi sorum olacak az önce tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken farkettim ki çok az pembe gibi leke var. Çok korktum ne bu şimdi neden böyle oldu artacak mi ? Melegime bişey olacak mı ? Kimsem yok zaten yanimda ne annem ne eşim bir basimayim şimdi de bunu görünce iyice panik oldum ne yapmam lazım
Canim hemen panik yapma ayaklarinin altina yastik koy yat.doktorunun numasi varsa ara doktoruna danis.adet donemin gelmisse ondanda olabilir.Hanımlar iyi akşamlar benim acil bi sorum olacak az önce tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken farkettim ki çok az pembe gibi leke var. Çok korktum ne bu şimdi neden böyle oldu artacak mi ? Melegime bişey olacak mı ? Kimsem yok zaten yanimda ne annem ne eşim bir basimayim şimdi de bunu görünce iyice panik oldum ne yapmam lazım
canim kaç haftalik hamile sin leke kahve rengise korkma ama kırmızı ise dinlen kadın doğum hastanesi yakinsa gitmede fayda var canim
Canim dur hemen panik olma. Burada lekelenmeleri olan pek çok arkadaş var. Eğer leken kirmiziya dönüşürse mutlaka Dr a ulaş. Yoksa da takip et bakalim devam ediyor mu? Stres yaptikca daha çok artabilir o yüzden sakin olmaya calis. Meleğin Allaha emanet inş bisey olmaz.
kırmızı değil çok açık kahve takip ediyorum şimdi uykum da kaçtı adet dönemi değil ama bu aralar yalnızlıktan çok sıkıntı dayım stresten mi oldu yoksa normal midir. Aslında 6. Haftaya yeni girdik galiba geçen hafta gittiğimde doktor sadece keseyi gördü 1 aylık dedi. Yerleşme kanaması olurmuş o ne zaman olur ki ? Bu haftalarda böyle kanama normal mi ? Yarın sabah a randevum vardı zaten simdi sabah olur mu ki ; (Canim hemen panik yapma ayaklarinin altina yastik koy yat.doktorunun numasi varsa ara doktoruna danis.adet donemin gelmisse ondanda olabilir.
Öncelikle sakin ol cnm yoğun olmadığı sürece problem yok bende pazar günü yaşadım hemde avuç içi kadar geldi sakin ol sabah hemen dr git tmmı panik yok sakın.Hanımlar iyi akşamlar benim acil bi sorum olacak az önce tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken farkettim ki çok az pembe gibi leke var. Çok korktum ne bu şimdi neden böyle oldu artacak mi ? Melegime bişey olacak mı ? Kimsem yok zaten yanimda ne annem ne eşim bir basimayim şimdi de bunu görünce iyice panik oldum ne yapmam lazım
Allah in izniyle bisey olmaz insallah canim.yerlesme kanamasida olabilir.sen yat dinlen sabaha kadar stres yapma yarin doktoruna sorarsin.kırmızı değil çok açık kahve takip ediyorum şimdi uykum da kaçtı adet dönemi değil ama bu aralar yalnızlıktan çok sıkıntı dayım stresten mi oldu yoksa normal midir. Aslında 6. Haftaya yeni girdik galiba geçen hafta gittiğimde doktor sadece keseyi gördü 1 aylık dedi. Yerleşme kanaması olurmuş o ne zaman olur ki ? Bu haftalarda böyle kanama normal mi ? Yarın sabah a randevum vardı zaten simdi sabah olur mu ki ; (
kırmızı değil çok açık kahve takip ediyorum şimdi uykum da kaçtı adet dönemi değil ama bu aralar yalnızlıktan çok sıkıntı dayım stresten mi oldu yoksa normal midir. Aslında 6. Haftaya yeni girdik galiba geçen hafta gittiğimde doktor sadece keseyi gördü 1 aylık dedi. Yerleşme kanaması olurmuş o ne zaman olur ki ? Bu haftalarda böyle kanama normal mi ? Yarın sabah a randevum vardı zaten simdi sabah olur mu ki ; (
Canim sen nasil oldun?insallah hersey yolundadir.Öncelikle sakin ol cnm yoğun olmadığı sürece problem yok bende pazar günü yaşadım hemde avuç içi kadar geldi sakin ol sabah hemen dr git tmmı panik yok sakın.
Sağol cnm ya şükür beyaz akıntıya döndü sanırım iğne hemen etki yaptı ama 3 gündür yatıyorum çok fazla ayağa kalkmıyor um .Canim sen nasil oldun?insallah hersey yolundadir.
Sağol cnm ya şükür beyaz akıntıya döndü sanırım iğne hemen etki yaptı ama 3 gündür yatıyorum çok fazla ayağa kalkmıyor um .
Sen nasılsın eşin ne alemde 3 cübebişti karıştırmıyorum demi.
Sakın olmaya çalışıyorum inşallah bişey olmaz Allah razı olsunÖncelikle sakin ol cnm yoğun olmadığı sürece problem yok bende pazar günü yaşadım hemde avuç içi kadar geldi sakin ol sabah hemen dr git tmmı panik yok sakın.
inşallah öyledir bi an once sabah olsun iyi haberle dönerim inşallahAllah in izniyle bisey olmaz insallah canim.yerlesme kanamasida olabilir.sen yat dinlen sabaha kadar stres yapma yarin doktoruna sorarsin.
Alah razı olsun çok tuhaf oldum okurken bile tutamadim gozyaslarimi bende yaklaşık 1.5 aydır yalnızım bazen çok zorlanıyorum ama melegime sariliyorum. Allah razı olsun içim rahatladı uyumaya çalışıcam. Rabbim hepimizin tüm hastaların yardımcısı olsun kimseyi sahipsiz kimsesiz birakmasin.Sen simdi sakince uzan saatleri sayarsan hem sabah olmaz hem stresten bebeğine istemeden de olsa zarar verirsin. Yrn doktorun belki protestan başlayabilir önlem olarak dediğim gibi burada kullanan cok arkadas var. Benim çok yakin bir arkadasimin 6 ay kanamasi oldu öyle leke falan değil hastaneye zor artik kendimizi ama simdi saglikli güzel bir kizi var.
Ama sakin ol uyumaya calis ikide bir tuvalete gitme olur mu? Sen de bebegin de rabbine emanet. Bak ben de tekim bu hafta ailem de gelemiyor ve ayni zamanda seker hastasiyim 24 saat kusuyorum. Allaha emanetm dedim daha güvenilir yer mi var. Dert etme kendine lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?