• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya :KK43:
canım benm çok geçmiş olsun.. benmde 6-8 hafta arası mide bulantısı ,8 den sonra da kasık ve baş ağrısı başladı, dün benim de çıldırcak gibiydi, bugün hafif ağrıyor , hızlı hareket etmiyorum artcak gibi geliyor,gayet yavaş hareketler..acaba baş neden ağrıyor?????

Hehe ya sanırım hamilelikle alakası var birde çoook rüya görüyorum...
Bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkıcak :KK66:

Benim iki kiz kardeşim var onlar da meraktan oluyor sabah bi kalkiyorum mesajlar basliyor rüyamda kiz gördüm erkek gördüm diye :) Senin oğlunu resimlerde görmüştüm Allah bagislasin iki gebeliğin arasında fark var mi belirtilerde falan?

Degerleri yukseltmek icin galiba bu ilac? Ben erken gittim 4.haftada once 80 lerde iki gun sonra 300 e yakindi.Bu hafta muayene olacagim ins. bakalim.Cevap icin tesekkurler
Degerleri yukseltmek icin galiba bu ilac? Ben erken gittim 4.haftada once 80 lerde iki gun sonra 300 e yakindi.Bu hafta muayene olacagim ins. bakalim.Cevap icin tesekkurler
Değeri yükseltmek için değil de duşuk tehlikesini önlemek için arkadaşım . Bu hafta keseni bile görebilirsin bence baya yukselmiştir değerlerin çunku güzel gebeliğin olsun inşallah

Benim iki kiz kardeşim var onlar da meraktan oluyor sabah bi kalkiyorum mesajlar basliyor rüyamda kiz gördüm erkek gördüm diye :) Senin oğlunu resimlerde görmüştüm Allah bagislasin iki gebeliğin arasında fark var mi belirtilerde falan?

Canim evet bizim bilinçaltı oyun yapıyor heralde :-) hayırlı si ikiz olsun biri kiz biri erkek olsun:-)

kizlar ankarada hastane ve Dr tavsiyesi olan varmı acaba henüz dr kararı veremedim

baş ağrım bugün başladı :KK43: mide bulantım hsla devam ediyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. en azından baş ağrım yok diye kendimi teselli ediyordum o da başladı. nolur çabucak geçsin bu günlerrrrrrrrrrr :KK43:
geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..

Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s

Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s

Ca

Canim bende et balik yemiyor m tam vejetrjn degilim ama annem yapınca köfte faln yerdim ama kendim kanli vs görünce yiyesim gelmiyor.
Ben hamilelik düşünüyorum diye doktr gttigimde folik asit ve balik yağı kullnmaya basladim ve hala kullanıyorum

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda , ben de değişik rüyalar görüyorum geçen gece De evin içinde kendi kendine yanan mumlar gördüm hamile için hayırlı oğlan çocuğu demek yazıyordu hayırlısı inşallah erkek kız farketmez ama dilerim emeklere değecek hayırlı evlat olsun, 2li testlerden bahsetmişsiniz benim doktorum önermiyo, 4 lü istiyorum sadece dedi kızımda da öyleydi çok şükür herşey sorunsuz geçti

Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi

iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...
cok gecmis olsun cok sükür önemli bişi yokmus:) kac haftalıksın savha?

Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....

geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..
Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.

Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)

kızlar merhaba,
ben de 11 haftalık gebeyim. tup bebek dememiz oldu. suan doktor hamilelelik sonrası verdiği bircok iğne ve ilacı kesti. pZt randevumuz vardı. progestan ve clexane iğneleri kesti. suan gunde 6 tane estrofem adlı hap alıyorum. bu hapı kullanan var mı hamileliğinde. yardımınızı rica ediyorum.
sevgiler herkese..

Back