• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....

Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.

Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)
Bencede yaşında etkisi var 2 kızım var onlarda hiç böyle değildim.yada bu kez oğlan inşallah sana kız bana erkek olsun sagliklica

Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi

Ben önceki hamileliğimde yalnızca kan alınıp down sendromu vs için yapılıyor diye bildiğimden yaptırmamıştım. Ama geçen hafta kontrolümde doktorum ikili tarama dediğimizin 11-14 taraması olarak da adlandırıldığını, yalnızca kan alınmadığını bebeğe, plasentaya ve kordonuna da bakıldığını söyledi. Aslında ileriki zamanlarda yapılan detaylı ultrasonun küçüğü gibi bişey diye anladım ben. Bir zararı yokmuş. Bebeklerimiz henüz çok küçük olduğu için frekansı ona göre ayarlanmış bi ultrason tetkiki diye söyledi doktorum. Allah nasip ederse ben yaptıracağım. Muhtemel doğum tarihim 5eylül, doktorum 16şubat ile 1mart arasında yaptırmamı istedi :) umarım yardımcı olabilmişimdir :) rabbim sağlıkla miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

[QUOTkim3, post: 39246756, member: 630593"]kızlar merhaba,
ben de 11 haftalık gebeyim. tup bebek dememiz oldu. suan doktor hamilelelik sonrası verdiği bircok iğne ve ilacı kesti. pZt randevumuz vardı. progestan ve clexane iğneleri kesti. suan gunde 6 tane estrofem adlı hap alıyorum. bu hapı kullanan var mı hamileliğinde. yardımınızı rica ediyorum.
sevgiler herkese..[/QUOTE]
canim bende ilk tüp bebek denemesinde çok sukur hamile kaldım bende esrofem kullanıyorum sabah akşam birer tane kullanıyorum tüp bebek Dr iki hafta daha kullan dedi bide progesteron jel kullanıyorum canım haftaya normal Dr randevumuza başlayacaz inş. sende kafanı takma Dr guven

geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..

hamilelik hastalık değil tabiki ama bu şekilde ben de hasta gibi hissediyorum :) inş geçer yakın zamanda. geçen haftalarda hiç böyle olmadım. ne zaman 10. haftanın ortadına geldim böyle oldum. yarın 11 haftalık olucaz. bakalım 11 bana neler yaşatacak :)

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda , ben de değişik rüyalar görüyorum geçen gece De evin içinde kendi kendine yanan mumlar gördüm hamile için hayırlı oğlan çocuğu demek yazıyordu hayırlısı inşallah erkek kız farketmez ama dilerim emeklere değecek hayırlı evlat olsun, 2li testlerden bahsetmişsiniz benim doktorum önermiyo, 4 lü istiyorum sadece dedi kızımda da öyleydi çok şükür herşey sorunsuz geçti
Amin canim aynen hayirlisi ile alalimda kucagimiza insaAllah.. Busabah esimde oglumuz oldugunu gormus onunla oynamis sevmis onu. Acaba tersi olurya bizimkide kizmiki :) 2li testi bende yaptirmayi dusunmuyorum canim. Bide su seker yukleme testi beni cok dusunduruyor.. Tabi Allahin izniyle o aylara bi gelelimde.. daha minicigizz..

Amin canim aynen hayirlisi ile alalimda kucagimiza insaAllah.. Busabah esimde oglumuz oldugunu gormus onunla oynamis sevmis onu. Acaba tersi olurya bizimkide kizmiki :) 2li testi bende yaptirmayi dusunmuyorum canim. Bide su seker yukleme testi beni cok dusunduruyor.. Tabi Allahin izniyle o aylara bi gelelimde.. daha minicigizz..
Doktoruumuza güvenmek lazım sanırım biraz da, şeker yükleme sinir bozucuydu aç aç gidip baya bekliyosun. Ama için o kadar rahatlıyo ki bence psikolojik açıdan bu testler çok mantıklı, eskiden aylarca bebeği bi kere görmeden nasıl dayanıyorlarmış şaşırıyorum tabi önce Allah'a emanet, ben kızımda hep oğlum olduğunu görmüştüm tersi çıktı ama annemin rüyaları hep çıkar mesela o kızımın 3 yaşındaki halini falan öyle detaylı anlatmıştı ki:)

Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya :(
Canım hiç bulantı olmadı mı sende de? Ara ara o baş ağrısı bende de oluyor.

günaydın canım,, benimde 2 gün önce adet günümdü, tüm gece kasığım ağrıdı ama eçti sonra..vücut alışmaya çalışıyor:))

Evet canım. Alışmaya çalışıyor sanırım. :-) ben biraz endiselendim o yuzden yazayim dedim. Insan korkuyor ilk bebegi olunca benim gibi bir de... Rabbim bebeklerimizi korusun insallah..

Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Cnm bizlerde vejeteryan gibi et yiyemiyoz ki :( bulanti tiksinti kokular almis basini gidiyor.pek bi sey yiyemiyorum bir haftadir. 1 kilo verdim bile

Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
Masallah canim bebisine.ikili testin zarari yoktur.bende 19 una gidicem ikili icin.insallah hersey yolundadir.

Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artik.

İnş gönlünce olur canim.

Arkadaşlar benim yemek yemek de bir problemim yok ama çok uyuyorum ve buna canım sıkılıyor.Bir de etrafımda ki tüm kokulara hassasiyetim var.Hiç bir koku güzel gelmiyor.

Back