- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
Sağol Allah razı olsuncok gecmis olsun cok sükür önemli bişi yokmus:) kac haftalıksın savha?
9 cnm cuma 10 haftlık olucak kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Allah razı olsuncok gecmis olsun cok sükür önemli bişi yokmus:) kac haftalıksın savha?
Bencede yaşında etkisi var 2 kızım var onlarda hiç böyle değildim.yada bu kez oğlan inşallah sana kız bana erkek olsun sagliklicaSağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....
Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.
Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)
Amin cnm aminBencede yaşında etkisi var 2 kızım var onlarda hiç böyle değildim.yada bu kez oğlan inşallah sana kız bana erkek olsun sagliklica
senin durumun daha kötüymüş canım yaa inşallah çabucak geçer.. az kaldı zaten yakında hamileliğin en güzel aylarını yaşayacağız inşallah.. nette öyle yazıyordu :)
Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
geçicek işallah, bi kitap okuyorum orda diyorki ; hamilelik bir hastalık değildir:))) değil tabi ama ben kendimi hasta gibi hissediyorum..
Bende arıyorum canım. Başkent te gogsen bey dediler ama o da tup bebek yaptıkları na bakiyormuskizlar ankarada hastane ve Dr tavsiyesi olan varmı acaba henüz dr kararı veremedim
Amin canim aynen hayirlisi ile alalimda kucagimiza insaAllah.. Busabah esimde oglumuz oldugunu gormus onunla oynamis sevmis onu. Acaba tersi olurya bizimkide kizmiki :) 2li testi bende yaptirmayi dusunmuyorum canim. Bide su seker yukleme testi beni cok dusunduruyor.. Tabi Allahin izniyle o aylara bi gelelimde.. daha minicigizz..Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda , ben de değişik rüyalar görüyorum geçen gece De evin içinde kendi kendine yanan mumlar gördüm hamile için hayırlı oğlan çocuğu demek yazıyordu hayırlısı inşallah erkek kız farketmez ama dilerim emeklere değecek hayırlı evlat olsun, 2li testlerden bahsetmişsiniz benim doktorum önermiyo, 4 lü istiyorum sadece dedi kızımda da öyleydi çok şükür herşey sorunsuz geçti
Doktoruumuza güvenmek lazım sanırım biraz da, şeker yükleme sinir bozucuydu aç aç gidip baya bekliyosun. Ama için o kadar rahatlıyo ki bence psikolojik açıdan bu testler çok mantıklı, eskiden aylarca bebeği bi kere görmeden nasıl dayanıyorlarmış şaşırıyorum tabi önce Allah'a emanet, ben kızımda hep oğlum olduğunu görmüştüm tersi çıktı ama annemin rüyaları hep çıkar mesela o kızımın 3 yaşındaki halini falan öyle detaylı anlatmıştı ki:)Amin canim aynen hayirlisi ile alalimda kucagimiza insaAllah.. Busabah esimde oglumuz oldugunu gormus onunla oynamis sevmis onu. Acaba tersi olurya bizimkide kizmiki :) 2li testi bende yaptirmayi dusunmuyorum canim. Bide su seker yukleme testi beni cok dusunduruyor.. Tabi Allahin izniyle o aylara bi gelelimde.. daha minicigizz..
Canım hiç bulantı olmadı mı sende de? Ara ara o baş ağrısı bende de oluyor.Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya
doktora gittin mi..umarım herşey yolundadır..Bugün randevum canım heyecanla bekliyorum daha bebeği bile göremedik hayırlısı inşallah saat 3te randevum
günaydın canım,, benimde 2 gün önce adet günümdü, tüm gece kasığım ağrıdı ama eçti sonra..vücut alışmaya çalışıyor:))
Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Cnm bizlerde vejeteryan gibi et yiyemiyoz ki bulanti tiksinti kokular almis basini gidiyor.pek bi sey yiyemiyorum bir haftadir. 1 kilo verdim bileGuzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
Masallah canim bebisine.ikili testin zarari yoktur.bende 19 una gidicem ikili icin.insallah hersey yolundadir.Bugün bende doktora gittim yaramaz artık hareket ediyordu 33.3 mm olmuş 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi ikili testin zararı var mi
Tesekkur ederim bilgi icinSadece hap kullandım bazı yiyeceklerden sakının lahana karnabahar gibi .
Dere otunu bol tüketin
Yüzlük Levetron 1.5 kullandım bugün ölçtürdüm çok düşmüş 0.300 olmuş perşembe günü endokrinoloji uzmanından sıra aldim
Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artik.