• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar iyi akşamlar benim acil bi sorum olacak az önce tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken farkettim ki çok az pembe gibi leke var. Çok korktum ne bu şimdi neden böyle oldu artacak mi ? Melegime bişey olacak mı ? Kimsem yok zaten yanimda ne annem ne eşim bir basimayim şimdi de bunu görünce iyice panik oldum ne yapmam lazım
Cnm bişiy olmaz sakin ol ,yat dinlen ...çok kalkma yerinden ayakta durma ,yarın gidersin Dr a

Sakın olmaya çalışıyorum inşallah bişey olmaz Allah razı olsun

inşallah öyledir bi an once sabah olsun iyi haberle dönerim inşallah

Alah razı olsun çok tuhaf oldum okurken bile tutamadim gozyaslarimi bende yaklaşık 1.5 aydır yalnızım bazen çok zorlanıyorum ama melegime sariliyorum. Allah razı olsun içim rahatladı uyumaya çalışıcam. Rabbim hepimizin tüm hastaların yardımcısı olsun kimseyi sahipsiz kimsesiz birakmasin

Hepiniz sağolun şimdi uyumaya çalışıp yarın daha iyi ve guzel haberler le gelicem inşallah

Amin canim inş. İyi haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olun.

Kızlar yarın kritik büyük gün.. Kanamam ne durumda bebeğim buyudumu kalbi atiyormu zorlu bi gün beni bekliyor ne olur duanizi eksik etmeyin Rabbim nasip etsin yavrumu bana:(

Kızlar yarın kritik büyük gün.. Kanamam ne durumda bebeğim buyudumu kalbi atiyormu zorlu bi gün beni bekliyor ne olur duanizi eksik etmeyin Rabbim nasip etsin yavrumu bana:KK43:

İnş gonlundekini hayirla sonuclandirsin Rabbim. İyi hbrlerini bekliyoruz.

P pnrnht sen neden yalnızsın eşin dışarıda mı çalışıyor ay çok zor oluyor ya benimkide hafta sonu gidicek zaten duygusal bi dönemdeyiz.

Kızlar yarın kritik büyük gün.. Kanamam ne durumda bebeğim buyudumu kalbi atiyormu zorlu bi gün beni bekliyor ne olur duanizi eksik etmeyin Rabbim nasip etsin yavrumu bana:(
İnş. Güzel haberler alıcalsın miniğini görüceksin ay daha ne olsun. :)

P pnrnht sen neden yalnızsın eşin dışarıda mı çalışıyor ay çok zor oluyor ya benimkide hafta sonu gidicek zaten duygusal bi dönemdeyiz.

Esim 3 vardiyali bir sistemde calisiyor bu hafta sabaha kadar calisacak iste 9 gibi gitti sabah 10 gibi gelir inş. Haftaya da aksam calisiyor gece 1 gibi gelecek o zamanda :KK43:(((( hem nasil zor ya en iyi sen anlarsin beni. Mutfagin önünden bile gecemezken haftaya nasil yemek hazirlayip yiyeceğim hic bi fikrim yok. Zaten hastayim gece bisey olsa acil eve gelmesi min.1,5 saat o da hbr verebilecek kadar kendimde olabilirsem tabi :KK43:(( Aslında giderken benden daha çok üzülüyor akli kaliyor ama is mecbur yani tek umudumuz artik bir düzene girmesi.
Senin esin uzağa mi gidecek? Kaç gün teksin? Annende falan mi kalacaksin?

Esim 3 vardiyali bir sistemde calisiyor bu hafta sabaha kadar calisacak iste 9 gibi gitti sabah 10 gibi gelir inş. Haftaya da aksam calisiyor gece 1 gibi gelecek o zamanda :KK43:(((( hem nasil zor ya en iyi sen anlarsin beni. Mutfagin önünden bile gecemezken haftaya nasil yemek hazirlayip yiyeceğim hic bi fikrim yok. Zaten hastayim gece bisey olsa acil eve gelmesi min.1,5 saat o da hbr verebilecek kadar kendimde olabilirsem tabi :KK43:(( Aslında giderken benden daha çok üzülüyor akli kaliyor ama is mecbur yani tek umudumuz artik bir düzene girmesi.
Senin esin uzağa mi gidecek? Kaç gün teksin? Annende falan mi kalacaksin?
Vardiyalı çalışıyor ha düzen olmaması çok kötü. Ya az çok anlıyorum tabi ama iş olunca söz konusu çok ta dicek birşey kalmıyor maalesef :(
Tacikistan'a gidecek yurt dışına çıkıyor baya benimki de yurt içi ona keza 13 yıllık evliyim alıştım artık napayım ama özel durumlar da zor oluyor işte annem gelir belki babam mutlaka haberim olsun dedi bakalım duruma göre çağırıcam.
Senin ailen uzaktamı ?

Vardiyalı çalışıyor ha düzen olmaması çok kötü. Ya az çok anlıyorum tabi ama iş olunca söz konusu çok ta dicek birşey kalmıyor maalesef :KK43:
Tacikistan'a gidecek yurt dışına çıkıyor baya benimki de yurt içi ona keza 13 yıllık evliyim alıştım artık napayım ama özel durumlar da zor oluyor işte annem gelir belki babam mutlaka haberim olsun dedi bakalım duruma göre çağırıcam.
Senin ailen uzaktamı ?

Ufff senin de epey uzağa gidecekmis esin. Allah kavustursun şimdiden. Evde düzen olmayınca kotu oluyor maalesef. O da çok yoruluyor bir gece bir gündüz derken ama inş düzelecek dua ediyorum hep. Belki kuzunun kismetine değişir kim bilir. Benimkisi züğürt tesellisi :)))

Ailem uzakta değil ama annem hasta yuruyemiyor kardeşlerim de anneme bakiyor. Babacigim da gelse bisey yapamaz zaten gündüz o da calisiyor. Bi de annemin benden daha cok bakima ihtiyaci var :( Ben oraya gidebilirim ama calisiyorum isime çok uzak oluyor o zamanda. Zaten basim çok donduğu için araba kullanamiyorum. Annemlerden okula en az 3 vesait gitmem gerek bulantilarla toplu tasima pek mümkün olmuyor. İste boyle basini agrittim gece gece senin de.

Kızlar içinizde elazığda olan varmı ..hangi hastane doktora gidiyorsunuz ????elazığdaki arkadaşlar

Ufff senin de epey uzağa gidecekmis esin. Allah kavustursun şimdiden. Evde düzen olmayınca kotu oluyor maalesef. O da çok yoruluyor bir gece bir gündüz derken ama inş düzelecek dua ediyorum hep. Belki kuzunun kismetine değişir kim bilir. Benimkisi züğürt tesellisi :)))

Ailem uzakta değil ama annem hasta yuruyemiyor kardeşlerim de anneme bakiyor. Babacigim da gelse bisey yapamaz zaten gündüz o da calisiyor. Bi de annemin benden daha cok bakima ihtiyaci var :( Ben oraya gidebilirim ama calisiyorum isime çok uzak oluyor o zamanda. Zaten basim çok donduğu için araba kullanamiyorum. Annemlerden okula en az 3 vesait gitmem gerek bulantilarla toplu tasima pek mümkün olmuyor. İste boyle basini agrittim gece gece senin de.
Est cnm ne demek o zaman idare edeceğiz yapcak bi şey kalmıyor geriye olsun şekerim annenin canı sağolsun ve ayrıca geçmiş olsun.
Benim oğlan 2 ci sınıfa gidiyor bir yere kıpırdayamıyorum bende.
Ama unutma meleğin doğumca sana okadar yoldaş olucakki her yönden çok güzel bir şey evlat rabbim yokluğu ile kimseyi imtihan etmesin.

Est cnm ne demek o zaman idare edeceğiz yapcak bi şey kalmıyor geriye olsun şekerim annenin canı sağolsun ve ayrıca geçmiş olsun.
Benim oğlan 2 ci sınıfa gidiyor bir yere kıpırdayamıyorum bende.
Ama unutma meleğin doğumca sana okadar yoldaş olucakki her yönden çok güzel bir şey evlat rabbim yokluğu ile kimseyi imtihan etmesin.

Canim çok tesekkur ederim. Annemle az önce konuştum yine akli bende ah iyi olsam dedi gözlerim doldu deliliğe vurdum. Rabbim bütün hastalara sifa versin dert verip derman aratmasin.
Senin oglusuna da maşallah epey abi olmuş :) iyi dileklerin için tekrar çok tesekkur ederim inş meleğim dediğin gibi can yoldasim olur. Evde bir ses nefes olur bana. İyi geceler canim

Çok sevindim baya tedirgindin şükür bak herşey yolundaymış.
Bugün hayatımın hem en zor hem de en harika günüydü canımmmm :) miniğimizin pıt pıtlarını duyduk nihayet biz de :) Rabb'ime şükürler olsun. Dünyanın en güzel sesiymiş göz yaşlarıma hakim olamadım :) bugün pek bakamadım nete. Yazışmalarınızı okumaya çalışıyodum yarım saattir o yüzden anca haberdar edebildim sizi. İlginiz için de çok teşekkür ederim hepinize :) iyiki varsınız :) :KK60:

Bugün hayatımın hem en zor hem de en harika günüydü canımmmm :) miniğimizin pıt pıtlarını duyduk nihayet biz de :) Rabb'ime şükürler olsun. Dünyanın en güzel sesiymiş göz yaşlarıma hakim olamadım :) bugün pek bakamadım nete. Yazışmalarınızı okumaya çalışıyodum yarım saattir o yüzden anca haberdar edebildim sizi. İlginiz için de çok teşekkür ederim hepinize :) iyiki varsınız :) :KK60:
Canim sen sesli mi dinledin yoksa kalp atisini ekranda mi gordunn...goxun aydin bu arada bebiste stres yapmaz artik ;)

Back