• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benm çok geçmiş olsun.. benmde 6-8 hafta arası mide bulantısı ,8 den sonra da kasık ve baş ağrısı başladı, dün benim de çıldırcak gibiydi, bugün hafif ağrıyor , hızlı hareket etmiyorum artcak gibi geliyor,gayet yavaş hareketler..acaba baş neden ağrıyor?????
sağol canım sana da geçmiş olsun.. ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama artan kan hacminden dolayı baş ağrısı olur diye yazıyordu. bir çok sitede de bu haftalarda baş ağrısı normal diye yazıyor.. galiba hamileliğin her haftası için ağrıyacak bir yerlerimiz olacak :) hep diyoruz ya bebişler iyi olsun da razıyız çekmeye, Allah kolaylık versin hepimize canım..

Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....

Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.

Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)
evet su bile acı:))

hamilelik hastalık değil tabiki ama bu şekilde ben de hasta gibi hissediyorum :) inş geçer yakın zamanda. geçen haftalarda hiç böyle olmadım. ne zaman 10. haftanın ortadına geldim böyle oldum. yarın 11 haftalık olucaz. bakalım 11 bana neler yaşatacak :)
dimi her hafta hatta her gün farklı uyanıyor insan:)

Canım hiç bulantı olmadı mı sende de? Ara ara o baş ağrısı bende de oluyor.

bulantım oldu ama hiç kusmadım.. bazı günler gün boyu sürdü bulantı bazı günler hiç olmadı.. olunca da dayanılmayacak gibi değildi toplasan 2 gün çok zorlanmışımdır onun dışında hep iyiydim çok şükür.. bu aralar hepimizin başı ağrıyacak galiba.. hafta hafta belirtileri okuyorum bazı sitelerden neredeyse hepsi ya bende oluyor ya sizin şikayetleriniz arasında okuyorum.. dr.kağan kocatepe'nin sitesi gebelik.org genelde oradan takip ediyorum.. hem okuyunca yaşadığım bazı şeyler için normalmiş bu dönemde deyip tedirgin olmuyorum :)

Günaydın kızlar ya bu sabah bi kasık ağrısıyla uyandım halada var ara ara batıyo sanki adet günüm yarın ondan olabilirmi acaba

sağol canım sana da geçmiş olsun.. ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama artan kan hacminden dolayı baş ağrısı olur diye yazıyordu. bir çok sitede de bu haftalarda baş ağrısı normal diye yazıyor.. galiba hamileliğin her haftası için ağrıyacak bir yerlerimiz olacak :) hep diyoruz ya bebişler iyi olsun da razıyız çekmeye, Allah kolaylık versin hepimize canım..
bebişler iyi olsun çekicez tabi, o değilde kocama sürekli diyorumki benden sıkılma olurmu.. Çünkü ben sıkıldım kendimden dnç olmak istiyorum, ağrıssız,bulantısız olmak istiyorum ama olamıyorum...Bu halime de bin şükür ama böyle hayal etmediğim için üzülüyorum biraz:(

savha savha P pnrnht kızlar benim de eşimin bu dönemde iş değiştirme gibi bir durumu var maddi manevi daha rahat edebileceğimiz bir işe geçmeye çalışıyor.. hem okuyor hem çalışıyor.. bu yıl dondurmuştu okulu hep yanımdaydı ama eylülde tam bebeğimiz geldiğinde okulu başlayacak.. geçen yıl sabah 5:30 ta evden çıkıp gece 10 da geliyordu.. bende çalıştığım için oyalanıyordum.. ama şimdi bebek doğunca hem okulu hem işi bide evimize çok uzak nasıl yapıcaz bilmiyorum. o yüzden iş değiştirmesi hem okulu için hem bizim için çok önemli.. hep dua ediyordum yavrum rızkıyla gelsin de babamıza daha güzel bir iş nasip etsin Allah'ım diye.. sizin durumlarınız daha zormuş size de çok dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya birbirimize dua edelim.. Allah daha iyi işler çıkarsın eşlerimizin karşısına inşallah.. P pnrnht anneciğine çok üzüldüm.. geçmiş olsun Allah şifalar versin canım en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

bebişler iyi olsun çekicez tabi, o değilde kocama sürekli diyorumki benden sıkılma olurmu.. Çünkü ben sıkıldım kendimden dnç olmak istiyorum, ağrıssız,bulantısız olmak istiyorum ama olamıyorum...Bu halime de bin şükür ama böyle hayal etmediğim için üzülüyorum biraz:KK43:

hiç üzülme canım bir kaç hafta sonra çok daha iyi olucaz inşallah.. hamileliğin en rahat dönemiymiş 2. trimester dönemi.. eşin sıkılır mı hiç onun yavrusunu dünyaya getirceksin inşallah bu aranızda çok daha büyük bir bağ oluşturacak.. bebeğiniz için çektiğin sıkıntıları gördükçe eminim o da üzülüyordur.. biraz sabretmemiz lazım sadece.. hiçbirşey kolay olmuyor hayatta hele anne olmanın zor olması çok normal.. mükafatı çok büyük çünkü...

hiç üzülme canım bir kaç hafta sonra çok daha iyi olucaz inşallah.. hamileliğin en rahat dönemiymiş 2. trimester dönemi.. eşin sıkılır mı hiç onun yavrusunu dünyaya getirceksin inşallah bu aranızda çok daha büyük bir bağ oluşturacak.. bebeğiniz için çektiğin sıkıntıları gördükçe eminim o da üzülüyordur.. biraz sabretmemiz lazım sadece.. hiçbirşey kolay olmuyor hayatta hele anne olmanın zor olması çok normal.. mükafatı çok büyük çünkü...
ayyyyy,, ne güzel söylemişsin..çok doğru diyosun hiçbir şey kolaylıkla olmuyor maalesef..teşekkür ederim,söylediklerin iyi geldi.

günaydın güzel anneler ;) sizlerde de oluyor mu acaba? benim sağ kasık kısmı bi de göbeğimin alt kısmına kadar ağrı var arada şiş batar gibi ağrı oluyor.sizde de oluyo mu? normal mi acaba?

günaydın güzel anneler :KK66: sizlerde de oluyor mu acaba? benim sağ kasık kısmı bi de göbeğimin alt kısmına kadar ağrı var arada şiş batar gibi ağrı oluyor.sizde de oluyo mu? normal mi acaba?
Normal canım ;) ben hapşırınca öksürünce oluyor mesela en çok doktor normal demişti.

hanımlar gittiğiniz hastanelerle doğum ücretlerinizi konuştunuz mu? ne kadar diyorlar?
sezeryan: 1750 tl normal doğum 1500 tl dediler. çok ama ya düşürmek için ne yapmalı acaba?

birde eylulde doğacaksa bu bıcırların burcu başak oluyor değil mi?
sizin ki terazi burcu olabilir cünkü eylül 20 den sonra terazi

Gunaydın guzeller yarın bebişimi görücez işallah cok heyecanlıyım ne geçmez İki haftaymış

ewet sanırım dr göre değişiyor 2 li tarama için gün vermişti dr zaten ben başkadır gitmeyi düşünüyorum bakalım canım hayırlısı ins
Dün sağlık ocağındaydım,aile hekimiyle konuştum
anti hiv ve rubella testleri yeterli,diğerlerine gerek yok,ileriki zamanlarda yapılabilir dedi
her dr başka işte.
önceki gebeliğimde,ikili test iyi çıktığı için diğer testleri vermemişti benim dr'um.

Birşey sorucam bayanlar daha 2 hafta var ama benim içimi kemirip duruyor ikili test olayı..

Ben yaptirmiycam diyorum çünkü eğer bi sorun çıksa bebeğim de onu aldırmak istemem ben çünkü o testlerde sıkıntısı olup doğduktan sonra sağlıklı olan çok duydum hem bi hastalığı olsa dahi onlar bizim meleklerimiz..

Peki sizler yaptircak mısınız? ben kararsız kaldım bir yandanda yaptırıp içim rahat etsin istiyorum

AYNEN TATLIM BENDE SABIRSIZLIKLA TESTİN GÜNÜNÜ BEKLİYORUM HALA NEREDE YAPTIRSAM DİE KARAR VEREMEDİM ÖZELLERDE FİYATLAR ÇOK UÇUK DEVLETEDE GİTMEK İSTEMİYORUM ANADOLU YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ KİMSE VAR MI FİYAT KONUSUNDADA BİLGİLENDİRME YAPABİLECEĞİNİZ ?

Guzel hamisler :) aranizda et yemeyen vejeteryan olan varmi ? Ben malesef vejeteryanim ve sadece folik asit kullaniyorm kafama takildi da arti bisey kullanmam gerekirmi ? Omega3 , balik yagi vs . :s
ben vejeteryan değilim,ama doktorum folio isimli hap verdi
içinde b12 ve iyot var.
b12 ette bulunduğu için doktorunuza danışıp bu tarz haplarda kullanabilirsiniz.

Sağol cnm ya şükür beyaz akıntıya döndü sanırım iğne hemen etki yaptı ama 3 gündür yatıyorum çok fazla ayağa kalkmıyor um .
Sen nasılsın eşin ne alemde 3 cübebişti karıştırmıyorum demi.
İyi diyelim iyi olsun canim migde bulantilar biktiriyor bazen.yok canim benim ikinci bebegim olucak insallah bor kizim var.

Back