- 12 Ağustos 2014
- 265
- 102
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de olmuştu ama çok az sadece 1 kez Dr sordum normal dedi ama dinlenmeye çalış ayrıca rengi kırmızıya dönerse hemen Dr git canım
Çok çok teşekkür ederim. Dün gittim doktora açık kahve rengiydi kırmızıya donmedi. Baktı kese bozulmamış kanama görünmüyor ama bu durum düşük riski olduğunu gösterir dedi. Progestan verdi. Dinlen dedi. Bugün yok bisey. Inşallah bi daha olmazdoktoruna danış gerekiyorsa git muayene ol, belki ilaç vermesi gerekiyordur.. geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz..
benmde öyle ama boş içi yumuşacık:) galiba şişlik ödem yada gaz onlar:)Kızlar benimde ilk hamileliğim ama göbeğim kocaman ya sanki 6 aylık
çok üzüldüm bebeğinizi kaybetmenize Rabbim bir daha göstermesin. Benim günde 3 taneydi gebelikten önce gebelikle bire düşürdü Dr ama ufak ufak karin agrilarim var ataklardan korkmuyor degilim.
bende progestan kullanıyorum hemen hemen bütün hamileler kullanıyor sanırım 3 ay önemli gecmiş olsun canımÇok çok teşekkür ederim. Dün gittim doktora açık kahve rengiydi kırmızıya donmedi. Baktı kese bozulmamış kanama görünmüyor ama bu durum düşük riski olduğunu gösterir dedi. Progestan verdi. Dinlen dedi. Bugün yok bisey. Inşallah bi daha olmaz
bende progestan kullanıyorum hemen hemen bütün hamileler kullanıyor sanırım 3 ay önemli gecmiş olsun canım
kaç haftalıksıznız ? kalbmiz yavaş atıyor demişsiniz? ben 6. haftada ilk duydum öyle cılızdı ki bılk bılk diye balık gibiydi.. 8. haftada kii bando takımı gibi güp güp güp güp nasılda hızlı, yani demem o ki haftanın çok önemi var o atışlarda..O pırpırları ekranda görmek bana yetiyor zaten. Herkes bebeğimi görsem diye heyecanla gider doktora ama ben kontrolümüz olduğu gün bi ağlama krizine giriyorum olmadık şeylerde. İçimde hep bi korku ya kalp atışını göremezsem diye.Doktor bebeğin kesesinden başlıyor bakmaya ama benim gözüm o pırpırları arıyor.. Eşim de doktor yada ben kalp atışını yakalayana kadar yanımıza gelmiyor.. Sadece şu kalbi yavaş atıyor olayını anlayamadım ama atsın da hızlısı yavaşı önemli değil dediğiniz gibi :)
Teşekkür ederim. Aklım karışmıştı biraz. Hani 11 ve 14.haftalar arası diyorlar zamanı için, bir de hatalı sonuç çıkması zamanın geç olmasına bağlıymış diye duydum. Geçen hamileliğimde yaptırmamıştım ikili testi. Bilemedim şimdi. Birazda korktum acaba sorun mu var diye. O yüzden merak ettim sizlere ne zaman yaptırın dedi doktorlarınız diye ama aynı haftalara denk geliyormuş sizinki de çok teşekkür ederim :)
benim 7. haftada başlamıştı, 8. haftada kötüleşmişti, hatta kahvaltıya gitmiştik ve tabağımdan tek parça yiyememiştim. Aslında ben tam bir kahvaltı canavarı olmama rağmen. Bu dönemde genelde insan alışık olduğu yemeği istiyor, kim ne pişirirse pişirsin annemin yemeği diye çok ağladım, sadece onun yemeği midemi bulandırmadı. O da ilginç bir öğün çok güzel yediğim yemek ertesi gün kötü gelebiliyordu. Çok kötü olanlar doktorundan dramamine istesin derim. Ben yoksa hiç bir şey yiyemeyip ağlayıp duruyordum. Dramamine bayağı hafifletiyor. Sanırım belli haftaya kadar verilmiyor bebek iyice gelişsin diye ben de 9-10 gibi başladım sanırım. Midesi bulanmayan anneler çok şanslı anlatılmaz derece zor. Annem bile anlamamıştı başlarda.bende hiçbirşey hissetmiyorum 6 hafta 4 günlüğüz. doktora sordum bende bir anormallik mi var diye oda sorunsuz giden gebelik sorunlu olarak tanımlanamaz dedi belkide erkendir bilemiyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
progestan riskli gebeliklerde kullanılır, daha önce düşük vs yapanlar ve kanaması olanlar için, benim kanamam olmasına rağmen kimi doktor artmazsa gerek yok demişti ben hiç kullanmadan geçti çok şükür.Dr m bana progestan vermedi sadece folik asit kullanmami syledi. Progestan kullanmamiz gerekiyormu ki?
duymak önemli değil eğer kıpır kıpır atıyorsa tamam zaten, doktor şüphelenirse sıklığına bakar. Tedirgin olmayın boşuna.Kızlar bebekte kalp atışı görmek yeterlimi illa duymakmi gerekir.. Ben 5 haftada duydum 6 haftada gördüm sadece duyamadik bu hafta perşembe tedirginim duymassak die
başlarda gazdan vs şişme çok oluyor benim akşamları 3 aylık gibi sabah bir şey yok gibi olurdu, öyle öyle 3 aya kadar gidebiliyor.Kızlar benimde ilk hamileliğim ama göbeğim kocaman ya sanki 6 aylık
progestan riskli gebeliklerde kullanılır, daha önce düşük vs yapanlar ve kanaması olanlar için, benim kanamam olmasına rağmen kimi doktor artmazsa gerek yok demişti ben hiç kullanmadan geçti çok şükür.
hayır gerekmiyor benim rahim içinde ufak bir kanama gördu o yuzden verdi demek sana gerek duymamıs ne güzel:)Dr m bana progestan vermedi sadece folik asit kullanmami syledi. Progestan kullanmamiz gerekiyormu ki?
hayır gerekmiyor benim rahim içinde ufak bir kanama gördu o yuzden verdi demek sana gerek duymamıs ne güzel:)
Merhaba canım dr bana şu testleri verdicanim bende suan 8 haftalik hamileyim herhangi bir test yaptırmadim sen ne gibi test yaptırdım acaba
sanada günaydın :)Gunaydin kizlar nasilsiniz?
en çok kötüyüm kahvaltı yapmadan işe geldim. Şimdi lavaboya gidip çıkarıcam sanırım....Gunaydin kizlar nasilsiniz?
benim 7. haftada başlamıştı, 8. haftada kötüleşmişti, hatta kahvaltıya gitmiştik ve tabağımdan tek parça yiyememiştim. Aslında ben tam bir kahvaltı canavarı olmama rağmen. Bu dönemde genelde insan alışık olduğu yemeği istiyor, kim ne pişirirse pişirsin annemin yemeği diye çok ağladım, sadece onun yemeği midemi bulandırmadı. O da ilginç bir öğün çok güzel yediğim yemek ertesi gün kötü gelebiliyordu. Çok kötü olanlar doktorundan dramamine istesin derim. Ben yoksa hiç bir şey yiyemeyip ağlayıp duruyordum. Dramamine bayağı hafifletiyor. Sanırım belli haftaya kadar verilmiyor bebek iyice gelişsin diye ben de 9-10 gibi başladım sanırım. Midesi bulanmayan anneler çok şanslı anlatılmaz derece zor. Annem bile anlamamıştı başlarda.