- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benimde suan 8 haftalik benim Dr 1 Mart ile 13 Mart arasında 2 li tarama testi yaptırmami söyledi .Merhabalar herkese
Rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Biz bugün 9+2 olduk. Kalp atışı dinlemekten bahsediyorsunuz kiminiz ama merak ettim. Benim doktorum hiç kalp atışı dinletmedi bana önceden 20.haftamda bebeğimi kaybettiğim için riskli gebelik takibindeyim ve 15günde bir kontrole gidiyorum. En son 30ocak yani geçtiğimiz cuma gittim. Bir önceki randevumda da, cuma günü de kalp atışını gördük sadece. Bana bu dönemde kalp atışı dinletmeyi sağlıklı bulmadığını söylemişti, tekrar sormadım ben de ama kalbi yavaş atıyor, normal atıyor diye yazıyorsunuz ya bunu dinleyerek mi söyledi doktorunuz?
Bir de 11-14 hafta taraması başka bir deyişle ikili taramayı mutlaka istedi doktorum. Kan tahlili haricinde detaylı ultrason kontrolü yapılıyormuş bu taramada, o detaylı ultrasonu mutlaka istiyorum dedi bana. Gayet sağlıklı görünüyor ama perinatolog tarafından da kontrol edilmeni istiyorum dedi. Son adet tarihim 29kasım, beklenen doğum tarihim hem adetime hem ultrason ölçümlerine göre 5eylül ve hesaplayarak ikili testi 16şubat ile 1mart arasında yaptırmamı söyledi. Sizlere tarih için bir şey dedi mi doktorunuz?
Canim benim 5+4de gittigimde 8.4 mmdi ama herkesin farkli olur tabi benim boyuda uzun gidiyo :* saglkkli olsunlarDaSimdi geldim doktordan keseyi gorduk cok sukurr iki hafta sonraya randevu verdi bebisle kalp atisini duymak icinn :) Bize sorcam kizlar 5+1 haftalık hamilelik için kese boyutu 4 mm normalmi ?
Cnm hayirli olsun.benim de 6.haftada kese gorundu fakat usg den kalp atidi duyulmadi dr vaj.usg den bakunca cok ufak pitpitlari gorduk :) fakat 7.hafta usg den duyabildik cok sukur darisi sana olsun insallah.acele etme cnm 8.hafta hatta 9.hafts duyanlar bile var.icini ferah tut cnm.Kızlar ya cuma günü kese göründü çok şükür ama kalp atışları duyulmadı , bu hafta yine çağırdı bu sefer duyulur mu acaba?
Bana da 1.88 cm olmuş dedi mm degil cm ay benim kafam karıştı haftaya bir daha gidicem ama doktor iyi görünüyor dedi şükür1 gün yanlış yazmışım
cuma 5+4 haftalıktım
şimdi 6 haftalığım
Kizlar bu ataklar ne oluyor ? Rabbim cumlemizin evladini korusun ve saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah..
bugün mide bulantılarım tavan yaptı kızlar. her yediğim içtiğim midemi bulandırıyor. inş en kısa zamanda geçer...
Kizlar hastaneden geliyorm cok kusmaktan serum taktilar 2 saat surdu hala cok kotuyum bulantilarin kusman devam eder hic yiyemezsen hastaneye yatirip 3lt serum takicaz dedi doktor suan cok halsizm midem hala ayni bugunlk daha yazamicm opuyorm sizleri
Canım benim de bugün 9+3 benimde hiç bulantım olmadı bugüne kadar. Senin de hiç mi olmadı?benimde hiç mide bulantım yok olması kadar olmamasıda normal şanslı hamilelerdeniz sanırım :)
Canım benim de bugün 9+3 benimde hiç bulantım olmadı bugüne kadar. Senin de hiç mi olmadı?
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin.. İlaçlarinızi kullaniyorsunuz zaten dua edin bisicik olmaz Allahin izni ile.. Sağliklı gebelikler cümlemize..Fmf (Ailevi Akdeniz Atesi) diye bir rahatsizlik. Karin agrisi ve ateşle seyreden ataklari oluyor. Günlerce suruyo benim Genetik bir testle tani konuyor genellikle. Gebelikte geçirilen ataklar dusuklere neden olabiliyor o yüzden düzenli ilaç kullanıyoruz. İlaç ataklari kesmese bile şiddetini azaltiyor bu da daha az karin kasilmasina yardim ediyor bebeklerimiz daha güvende kaliyor.
Ah be arkadaşım sen neredesin kaç gündür :) şu verdiğin kese ölçün varya canıma umut kattı :) ben de 5+3te gittim doktora ve 8 mm kesen ama bir hafta geriden geliyor dedi bu Çarşamba kontrolüm var ve kaç gündür bunalımdayım ya boş gebelikse diye. Hala sonucum net değil ama seni görmek umutlandırdı beni. Allah razı olsun :)Canim benim 5+4de gittigimde 8.4 mmdi ama herkesin farkli olur tabi benim boyuda uzun gidiyo :* saglkkli olsunlarDa
İnşallah ama bende felaket durumdayim.
Ama doktr korkma bu iyi bi sey hcgsi yuksek seyredenlerde kusma cok olur saglikli gebelik gosterir dedi
Ne zaman bulanacagi belli olmuyor zaten sureklu bir bulanti var ama bazi zamanlar cok yogun oluyor.uc haftamiz kaldi sabiiiiir :)))))canımmmm çoookkkk geçmiş olsun. benim de mide bulantılarım bugün daha fazla umarım bir an önce normale döneriz. Allah acil şifalar versin canım
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda duzelirsin insallahKizlar hastaneden geliyorm cok kusmaktan serum taktilar 2 saat surdu hala cok kotuyum bulantilarin kusman devam eder hic yiyemezsen hastaneye yatirip 3lt serum takicaz dedi doktor suan cok halsizm midem hala ayni bugunlk daha yazamicm opuyorm sizleri
Cnm sadece cok ayakta durma kiminilerinde gelirmis bendede geliyo normal yanii. ..kirmizi gelirse cok muhimGünaydınnnn,
anadolu sağlık,medikal park delta hospital aramadığım yer kalmadı ama randevu bulamıyorum.doktorumu değiştirmek istiyorum.yardım rica etcem kızlar bu kahverengi akıntılar geçmiyooo.1 aydır progestan kullanıyorum tabi işe de gidiyorum yatsam gecer belki rapor yazmıyor ki...