Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese mi 1.88 cm olmuş? doğrudur 10 mm'i geçince santim olarak hesap etmiştirBana da 1.88 cm olmuş dedi mm degil cm ay benim kafam karıştı haftaya bir daha gidicem ama doktor iyi görünüyor dedi şükür
bu kişiden kişiye değişir,kiminin doğuma kadar devam ederkenMerhaba arkadaşlarBugün benim ilk kez midem bulandı ve çok kötüydü.Sabahtan beri midemde yanma var.Hep böyle mi olacak acaba?
Bebeğini kaybetmene üzüldüm,böyle şeylerde ne diyeceğimi bilemiyorum ben
sadece üzülüyorum,rabbim diğerine sağlık versin
Dr Benimde ilk gebeliğimde 9-10.haftalarda dinletti kalp atışlarını,aceleye mahal yok
sağlıklı sıhhatli olsunlar,gerisi boş.
canim benimde suan 8 haftalik benim Dr 1 Mart ile 13 Mart arasında 2 li tarama testi yaptırmami söyledi .
O pırpırları ekranda görmek bana yetiyor zaten. Herkes bebeğimi görsem diye heyecanla gider doktora ama ben kontrolümüz olduğu gün bi ağlama krizine giriyorum olmadık şeylerde. İçimde hep bi korku ya kalp atışını göremezsem diye.Doktor bebeğin kesesinden başlıyor bakmaya ama benim gözüm o pırpırları arıyor.. Eşim de doktor yada ben kalp atışını yakalayana kadar yanımıza gelmiyor.. Sadece şu kalbi yavaş atıyor olayını anlayamadım ama atsın da hızlısı yavaşı önemli değil dediğiniz gib
hoşgeldin :)Selam kizlar tanismasakta aranizda olmaktan ayni duygulari yasamaktan gayet mutluyum. 7.hafta gebeligimdeyim ve bugun cok siddetli bel agrim basladi. Ilk hamileligim bi onerisi olan varmi
hoşgeldin canım :) istirahat... başka çare yokSelam kizlar tanismasakta aranizda olmaktan ayni duygulari yasamaktan gayet mutluyum. 7.hafta gebeligimdeyim ve bugun cok siddetli bel agrim basladi. Ilk hamileligim bi onerisi olan varmi
ahh ahh canım çok geçmiş olsun. doktorun gerekli tavsiyeleri vermiştir dikkat et kendine gececek inşallahKizlar hastaneden geliyorm cok kusmaktan serum taktilar 2 saat surdu hala cok kotuyum bulantilarin kusman devam eder hic yiyemezsen hastaneye yatirip 3lt serum takicaz dedi doktor suan cok halsizm midem hala ayni bugunlk daha yazamicm opuyorm sizleri
böyle bakınca çekilen her çile kutsal gibi gözüküyo :) bugun bende de istifralar başladı. bizim şafak bitmz allah yardımcımız olsunAma doktr korkma bu iyi bi sey hcgsi yuksek seyredenlerde kusma cok olur saglikli gebelik gosterir dedi
14-16 haftalarda biter genelde tabi kişiye göre de değişir.kızlar ya bu bulantılar ve tiksinmeler ne zaman bitecek ?çok acıkıyorum ama pek bi şey yiyemiyorum ayrıca göbişler ne zaman çıkacak ?
hoşgeldin cnm. imkanın varsa bol bol dinlenmeye çalış başka yapıcak bişi yok.Selam kizlar tanismasakta aranizda olmaktan ayni duygulari yasamaktan gayet mutluyum. 7.hafta gebeligimdeyim ve bugun cok siddetli bel agrim basladi. Ilk hamileligim bi onerisi olan varmi
Ne zaman bulanacagi belli olmuyor zaten sureklu bir bulanti var ama bazi zamanlar cok yogun oluyor.uc haftamiz kaldi sabiiiiir :)))))
rica ederim canımO pırpırları ekranda görmek bana yetiyor zaten. Herkes bebeğimi görsem diye heyecanla gider doktora ama ben kontrolümüz olduğu gün bi ağlama krizine giriyorum olmadık şeylerde. İçimde hep bi korku ya kalp atışını göremezsem diye.Doktor bebeğin kesesinden başlıyor bakmaya ama benim gözüm o pırpırları arıyor.. Eşim de doktor yada ben kalp atışını yakalayana kadar yanımıza gelmiyor.. Sadece şu kalbi yavaş atıyor olayını anlayamadım ama atsın da hızlısı yavaşı önemli değil dediğiniz gibi :)
Teşekkür ederim. Aklım karışmıştı biraz. Hani 11 ve 14.haftalar arası diyorlar zamanı için, bir de hatalı sonuç çıkması zamanın geç olmasına bağlıymış diye duydum. Geçen hamileliğimde yaptırmamıştım ikili testi. Bilemedim şimdi. Birazda korktum acaba sorun mu var diye. O yüzden merak ettim sizlere ne zaman yaptırın dedi doktorlarınız diye ama aynı haftalara denk geliyormuş sizinki de çok teşekkür ederim :)
canim görüşün 4 veya 5 ayda belli olur ilk hamilelik biraz daha geç çıkıyor gobuskızlar ya bu bulantılar ve tiksinmeler ne zaman bitecek ?çok acıkıyorum ama pek bi şey yiyemiyorum ayrıca göbişler ne zaman çıkacak ?
benimde ilk hamileliğimde geç çıkmıştı göbeğim ama bunda erken çıktı. bende ikinci hamileliğe bağlıyorum erken göbeklenme olayınıahh ahh canım çok geçmiş olsun. doktorun gerekli tavsiyeleri vermiştir dikkat et kendine gececek inşallah
böyle bakınca çekilen her çile kutsal gibi gözüküyo :) bugun bende de istifralar başladı. bizim şafak bitmz allah yardımcımız olsun
14-16 haftalarda biter genelde tabi kişiye göre de değişir.
2. hamileliğim olmasından dolayı yoksa benmi göbek yaptım gaz mı yaptım bilemedim ama benim baya göbek çıktı yaw :)
normalde 4 aydan sonra çıkar göbüşler. sizlerde varmı nasıl göbişler de durum?
hoşgeldin cnm. imkanın varsa bol bol dinlenmeye çalış başka yapıcak bişi yok.
var dimi sende de :) kuruntu yapıyorum diye düşünüyordumbenimde ilk hamileliğimde geç çıkmıştı göbeğim ama bunda erken çıktı. bende ikinci hamileliğe bağlıyorum erken göbeklenme olayını
canim bende suan 8 haftalik hamileyim herhangi bir test yaptırmadim sen ne gibi test yaptırdım acabasenin aklına gelmese bile doktorun onu vermesi gerek,bende şaşırdım şimdi
sağlık ocağına git ama bazı testleri sağlık ocağı yapmıyor
aile hekiminle konuşursunuz,aklında kalmasın
bende devlette yaptırdım bu sabah testlerimi
sonuçlar yarına çıkacak inşallah.
Eşim zorlamasa hicbirsey yemem o kadar yaevet canım bende iştahsızlık var canım hiç bir şey istemiyor, zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum ama oda olmuyor. sadece tahin pekmez yiyebiliyorum