- 5 Eylül 2014
- 401
- 251
- 63
günaydın cnm hayırlı olsun. bende de sadece gece yatarken yanma oluyor özellikle ayaklarım yanıyor ü yüzden ayaklarımı dışarı çıkarıyorum. gündüz de çoüu zaman üşüyor :/ enteresan bi durum var. benim de bulantılar bi kaç gün sürdü fakat tiksinme ve başdönmesi en üst düzeyde. yemek yiyemiyorum. süt içemiyorum günlük sadece bir kase yoğurt tüketebiliyorum. ne kadar faydası olur bilmiyorumkızlar bizde c.tesi kalp atışlarımzı duyduk çok şükür.. nasıl güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin.. gerçi doktor çok kısa tuttu 3 saniye duyduk duymadık ama o bile yetti.. :)
ama şimdiye kadar 3 doktora gittim üçüde farklı tarıhler söyledi hep. geçen haftaki 6+3 sün demişti bir hafta sonra gittim farklı doktor bu sefer yine 6+4sün dedi. anlamadım gitti. hamılelık takvımne göre 8.haftada olmam gerek ama bir türlü ilerleyemedim :) neyse bebeğim sağlıklı şükür gerisini takmyorum o yuzden..
bu arada benım bulantılar azaldı gibi kızlar inşallah bu kadardır kısa sürmüştür.. yoksa bebeğimi sasğlıklı besleyemezdim hiçbişey yıyemyodum.. bu haftada cagırdı doktor hem tekrar kalp atışlarını duyucaz hemde şeker testine bakıcak..böyle işte.. bir de ben de acayip bir yanma bunalma durumu var.çok üşüyen bır ınsan oldugum halde. sizde de varmı aynı durum kızlar? normal mi acaba?