2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadaşlarBugün benim ilk kez midem bulandı ve çok kötüydü.Sabahtan beri midemde yanma var.Hep böyle mi olacak acaba?

Bana da 1.88 cm olmuş dedi mm degil cm ay benim kafam karıştı haftaya bir daha gidicem ama doktor iyi görünüyor dedi şükür
kese mi 1.88 cm olmuş? doğrudur 10 mm'i geçince santim olarak hesap etmiştir
matematiğimde iyi değildir ama :)
ben yine kendi haftamı yanlış yazmışım
seninkini bile doğru hesapladım,kendiminkini yanlış hesapladım :)
tekrar düzeltiyorum ilk muayenem 5+5 şimdi 6+1 haftalığım,neyse bi dahakine nete bakayım ben :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarBugün benim ilk kez midem bulandı ve çok kötüydü.Sabahtan beri midemde yanma var.Hep böyle mi olacak acaba?
bu kişiden kişiye değişir,kiminin doğuma kadar devam ederken
kiminin bir zaman sonra kesiliyor,en azından istifra yoksa buda iyi bir şey.

kızlar ya bu bulantılar ve tiksinmeler ne zaman bitecek ?çok acıkıyorum ama pek bi şey yiyemiyorum ayrıca göbişler ne zaman çıkacak ?

O pırpırları ekranda görmek bana yetiyor zaten. Herkes bebeğimi görsem diye heyecanla gider doktora ama ben kontrolümüz olduğu gün bi ağlama krizine giriyorum olmadık şeylerde. İçimde hep bi korku ya kalp atışını göremezsem diye.Doktor bebeğin kesesinden başlıyor bakmaya ama benim gözüm o pırpırları arıyor.. Eşim de doktor yada ben kalp atışını yakalayana kadar yanımıza gelmiyor.. Sadece şu kalbi yavaş atıyor olayını anlayamadım ama atsın da hızlısı yavaşı önemli değil dediğiniz gibi :)

canim benimde suan 8 haftalik benim Dr 1 Mart ile 13 Mart arasında 2 li tarama testi yaptırmami söyledi .

Teşekkür ederim. Aklım karışmıştı biraz. Hani 11 ve 14.haftalar arası diyorlar zamanı için, bir de hatalı sonuç çıkması zamanın geç olmasına bağlıymış diye duydum. Geçen hamileliğimde yaptırmamıştım ikili testi. Bilemedim şimdi. Birazda korktum acaba sorun mu var diye. O yüzden merak ettim sizlere ne zaman yaptırın dedi doktorlarınız diye ama aynı haftalara denk geliyormuş sizinki de çok teşekkür ederim :)

Selam kizlar tanismasakta aranizda olmaktan ayni duygulari yasamaktan gayet mutluyum. 7.hafta gebeligimdeyim ve bugun cok siddetli bel agrim basladi. Ilk hamileligim bi onerisi olan varmi

yavaş hızlı kalp atışlarını bilemiyorum
başıma gelmedi,onu yaşayan arkadaşlara danışmak lazım.

Cok sagolun dinlenmek zor olsada yapmaktan baska caremiz yok sanirim. Allah hepimize kolay hamilelik yasatsin

ahh ahh canım çok geçmiş olsun. doktorun gerekli tavsiyeleri vermiştir dikkat et kendine gececek inşallah

Ama doktr korkma bu iyi bi sey hcgsi yuksek seyredenlerde kusma cok olur saglikli gebelik gosterir dedi
böyle bakınca çekilen her çile kutsal gibi gözüküyo :) bugun bende de istifralar başladı. bizim şafak bitmz allah yardımcımız olsun

kızlar ya bu bulantılar ve tiksinmeler ne zaman bitecek ?çok acıkıyorum ama pek bi şey yiyemiyorum ayrıca göbişler ne zaman çıkacak ?
14-16 haftalarda biter genelde tabi kişiye göre de değişir.

2. hamileliğim olmasından dolayı yoksa benmi göbek yaptım gaz mı yaptım bilemedim ama benim baya göbek çıktı yaw :)
normalde 4 aydan sonra çıkar göbüşler. sizlerde varmı nasıl göbişler de durum?

Selam kizlar tanismasakta aranizda olmaktan ayni duygulari yasamaktan gayet mutluyum. 7.hafta gebeligimdeyim ve bugun cok siddetli bel agrim basladi. Ilk hamileligim bi onerisi olan varmi
hoşgeldin cnm. imkanın varsa bol bol dinlenmeye çalış başka yapıcak bişi yok.

rica ederim canım

benimde ilk hamileliğimde geç çıkmıştı göbeğim ama bunda erken çıktı. bende ikinci hamileliğe bağlıyorum erken göbeklenme olayını

benimde ilk hamileliğimde geç çıkmıştı göbeğim ama bunda erken çıktı. bende ikinci hamileliğe bağlıyorum erken göbeklenme olayını
var dimi sende de :) kuruntu yapıyorum diye düşünüyordum

canim bende suan 8 haftalik hamileyim herhangi bir test yaptırmadim sen ne gibi test yaptırdım acaba

günaydın canlar . Benim 3. Hamilelik ve karnım kocaman . Kimse 2 aylık olduğuna inanmıyor bugün 9 haftalık oldu tırtılım . Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…