bende o şanslılardanım hiç bir koku etkilmiyor beni çok şükür
senin durumunda geçer inşallah.
Ben geçen gün delta hospital da Tahir Tosyalıya randevu aldım, 2 gün öncesinden bulabildim. Akşam randevusu da oluyor. Rapor yazar mı bilmiyorum. Çok sevemedim kendisini ama ilgili bir doktordu.Günaydınnnn,
anadolu sağlık,medikal park delta hospital aramadığım yer kalmadı ama randevu bulamıyorum.doktorumu değiştirmek istiyorum.yardım rica etcem kızlar bu kahverengi akıntılar geçmiyooo.1 aydır progestan kullanıyorum tabi işe de gidiyorum yatsam gecer belki rapor yazmıyor ki...
Bana telde hiçbir bilgi vermedi yarın git dedi.demekki beni görmek istiyorlar
sağol canım inşallah....A
Allah en kısa zamanda yeniden en hayırlı bir evlat için gebe kalmanı nasip etsin arkadaşım; sana ve tüm isteyenlere inşallah
amin cümlemizebende hiçbirşey hissetmiyorum6 hafta 4 günlüğüz. doktora sordum bende bir anormallik mi var diye oda sorunsuz giden gebelik sorunlu olarak tanımlanamaz dedi belkide erkendir bilemiyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
bana cuma günü ve bugün ultrasondan bakıldı,kalp atışı falan görmedik,duymadıkKızlar bebekte kalp atışı görmek yeterlimi illa duymakmi gerekir.. Ben 5 haftada duydum 6 haftada gördüm sadece duyamadik bu hafta perşembe tedirginim duymassak die
evet canım bende iştahsızlık var canım hiç bir şey istemiyor, zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum ama oda olmuyor. sadece tahin pekmez yiyebiliyorumSlm kızlar sizde de iştahsızlık var mi
amin canım inş inşMerhaba canım hayırlı olsun amin inş Allah hepimizi bebeğine kavuştursun
Canım benim doktorum önlem amaçlı vermişti bebek rahat tutunsun demişti düşük önlemi olarak yani ben 100 mg günde 2 tane kullanıyorum 1 kutu bitti 2.ye başladıkArkadaşlar, doktorlar projestron seviyemizi bilmeden progestan ya da crinone gibi ilaçları neden veriyorlar biliyor musunuz? Projestron fazlası diye bir durum oluşabilir mi?
amin cümlemize
dr doğru söylemiş :)
bulantı yok işte ne güzel dertmi arıyorsun kendine
benim ilk gebeliğimde bulantı vardı ,2 .aydan,4.aya kadar istifra dönemi oldu
ama,hayatımı mahvedecek derecede değildi
yalnız benim gebelik şekerim vardı
sabah akşam insülin vurdum,diyet yaptım,yinede bir sorun yaşamadım
rahat bir gebelik geçirdim,şuanda rahatım çok şükür, bakalım yine şekerim çıkacak mı.
Bende Öyleyim mutfağa giremez oldum 2 gündür kokmaya başladı herşey Dediğin gibi ilk yapılan yemeği yiyorum sonra kalan yemeği görünce midem bulanıyor bir daha yiyemiyorum allahım inşallah daha fazla ilerlemezarkadaşlar beni inanılmaz derecede yemekler tutuyor kokular midemi kaldırıyor bir yediğimi birdaha agzıma süremiyorum tiskiniyorum ve hiçbir sey yiyemez hale geldim sizde de böyle bir durum oluyor mu ?
merak lama boğazın tahriş olmasından kaynaklanır bişey olmaz insKizzlarr acil gorenler bi cevaplasinsabah istifra ettim zaten cok kotu oluyorm gozlermden yaslar geliyo o kadr canim yaniyo , ama bugun sonrasinda oksurdum agzimi temizlemek icin bi iki damla pembe kan geldi agzimdan dis etlermde bi sey yok sizce noluyo
Bende Öyleyim mutfağa giremez oldum 2 gündür kokmaya başladı herşey Dediğin gibi ilk yapılan yemeği yiyorum sonra kalan yemeği görünce midem bulanıyor bir daha yiyemiyorum allahım inşallah daha fazla ilerlemez
Bende de olmuştu ama çok az sadece 1 kez Dr sordum normal dedi ama dinlenmeye çalış ayrıca rengi kırmızıya dönerse hemen Dr git canım6 hafta 2 günlük hamileyim. Biraz önce tuvalette peçeteye çok açık kahverengi leke geldi. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşadınız mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?