2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende o şanslılardanım hiç bir koku etkilmiyor beni çok şükür
senin durumunda geçer inşallah.

bende hiçbirşey hissetmiyorum 6 hafta 4 günlüğüz. doktora sordum bende bir anormallik mi var diye oda sorunsuz giden gebelik sorunlu olarak tanımlanamaz dedi belkide erkendir bilemiyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepimize.

Ben geçen gün delta hospital da Tahir Tosyalıya randevu aldım, 2 gün öncesinden bulabildim. Akşam randevusu da oluyor. Rapor yazar mı bilmiyorum. Çok sevemedim kendisini ama ilgili bir doktordu.
Ben de o hastanede Hakan beye gitmek istiyorum ama randevu bulamıyorum.
Önceki gebeliğimde kozyatağı central hospital a gidiyordum. Aslı hanıma da, Figen hanıma da gitmiştim. İkisi de kanama durumunda rapor yazar, bana yazmışlardı.

Kızlar bebekte kalp atışı görmek yeterlimi illa duymakmi gerekir.. Ben 5 haftada duydum 6 haftada gördüm sadece duyamadik bu hafta perşembe tedirginim duymassak die

Saglik ocagina gidemedim yagmurdan telefonla arayip bildirdim gebeligi doktora duzenli gidiyorsaniz tahlil falan istemiyorlar yanliz 20 haftalikken asi yapiyorlar bana telefonda ole dediler

Ben sağlık ocağında kayıt yaptırdım ama doktorum tahlil yaptırırlar demişti hiç bişey yapmadılar neden acaba

amin cümlemize
dr doğru söylemiş :)
bulantı yok işte ne güzel dertmi arıyorsun kendine
benim ilk gebeliğimde bulantı vardı ,2 .aydan,4.aya kadar istifra dönemi oldu
ama,hayatımı mahvedecek derecede değildi
yalnız benim gebelik şekerim vardı
sabah akşam insülin vurdum,diyet yaptım,yinede bir sorun yaşamadım
rahat bir gebelik geçirdim,şuanda rahatım çok şükür, bakalım yine şekerim çıkacak mı.

Kızlar bebekte kalp atışı görmek yeterlimi illa duymakmi gerekir.. Ben 5 haftada duydum 6 haftada gördüm sadece duyamadik bu hafta perşembe tedirginim duymassak die
bana cuma günü ve bugün ultrasondan bakıldı,kalp atışı falan görmedik,duymadık
iki doktorda kese çok minik dedi,görmek duymak yeterlimi değilmi bilemem
önemli olan sorun olmasın,bebekten bebeğe değişiyor heralde
bir kaç hafta içerisinde görücez nasılsa.

Arkadaşlar, doktorlar projestron seviyemizi bilmeden progestan ya da crinone gibi ilaçları neden veriyorlar biliyor musunuz? Projestron fazlası diye bir durum oluşabilir mi?

Arkadaşlar, doktorlar projestron seviyemizi bilmeden progestan ya da crinone gibi ilaçları neden veriyorlar biliyor musunuz? Projestron fazlası diye bir durum oluşabilir mi?
Canım benim doktorum önlem amaçlı vermişti bebek rahat tutunsun demişti düşük önlemi olarak yani ben 100 mg günde 2 tane kullanıyorum 1 kutu bitti 2.ye başladık

arkadaşlar beni inanılmaz derecede yemekler tutuyor kokular midemi kaldırıyor bir yediğimi birdaha agzıma süremiyorum tiskiniyorum ve hiçbir sey yiyemez hale geldim sizde de böyle bir durum oluyor mu ?

Allaha çok şükür canım sağlık sıhhat olsun yeterki. umarım bu gebeliğinizde rahat geçer. aşağı yukarı aynı tarihlerde bekliyoruz bebeklerimizi :) bende 6+0 da doktora gittim kese 12,65 mm ama kalp atışı göremedik bir hafta sonra gel dedi bu cuma gideceğim umarım duyarım meleğimin kalbini.

arkadaşlar beni inanılmaz derecede yemekler tutuyor kokular midemi kaldırıyor bir yediğimi birdaha agzıma süremiyorum tiskiniyorum ve hiçbir sey yiyemez hale geldim sizde de böyle bir durum oluyor mu ?
Bende Öyleyim mutfağa giremez oldum 2 gündür kokmaya başladı herşey Dediğin gibi ilk yapılan yemeği yiyorum sonra kalan yemeği görünce midem bulanıyor bir daha yiyemiyorum allahım inşallah daha fazla ilerlemez

merak lama boğazın tahriş olmasından kaynaklanır bişey olmaz ins

amin inş benimki sürekli ilerliyor ac kalıyorum

6 hafta 2 günlük hamileyim. Biraz önce tuvalette peçeteye çok açık kahverengi leke geldi. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşadınız mi?
Bende de olmuştu ama çok az sadece 1 kez Dr sordum normal dedi ama dinlenmeye çalış ayrıca rengi kırmızıya dönerse hemen Dr git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…