• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
allah razi olsun kizlar icimi rahatlattinz :KK60:
Bana da olmuştu zorlamaktan bogazimiz tahriş oluyor sanirim o yüzden. Benim gozumun çevresinde bile kanamalar oluyor boyle çil gibi ama nokta nokta kan. Dr hassassin dedi ondanmis. Çok kanama olmadigi ( tamamen kan kusmadigin) durumlarda endişe etme dedi Dr.

Insallah yoktur canim benim , bendede sizin haftanizda daha coktu kasik agrrisi hele bi gun egilip kalkamiyodm banyo yaptigimda esim giydirdi dusün ama sonrasinda hic olmadi cok nadir o da uzun surmuyo bi anlik bi agri oluyo yani gecer insallah en kotusu bulanti olmasinda o_O
bulantı kızımda 7.haftada birden başlamıştı....
dün ilk sabah bulantım başladı bugun olmadı bulantı maşallah..
kızım da 1 buçuk ay ne çektiğimi bi ben bi allah biliyordu o durumu bu minişimde yaşamam inşallah...
ağrım dunki kadar olmasada bugun daha az..

Çok tesekkur ederim size de inşallah. Kolsisine devam ediyor musunuz?
Evet günde 2 kez kullanıyordum.
Önceki hamileliğimde günde bir kulanıyordum, sonra bebeğimi kaybedince psikolojim çok bozuldu, ataklarım artınca günde 2 ye çıkardık, o zamandan beri 2 kullanıyorum.
Siz devam ediyor musunuz? benim doktorum, ataklar düşük riskini arttırır dediği için ben bırakmayı düşünmüyorum.

Insallah bi sey cikmaz canim saglikli bi dogursaydik , banada cok geldi
sonra ne kadar kan idrar istedigini
gorunce az bile tutmus dedm bende
yapilAnlari devlette yaptirdim ama Sonuclarim arizadan kayboldu bulamiyolar bidaha vericem
o kötü olmuş işte,neyse sağlık olsun
dr bu gebeliğimde çok test vermiş
doktorum farklı,sanırım doktoruna göre değişiyor
ben yarın alıcam sonuçları,ama 2 hafta sonra göstericem.

o kötü olmuş işte,neyse sağlık olsun
dr bu gebeliğimde çok test vermiş
doktorum farklı,sanırım doktoruna göre değişiyor
ben yarın alıcam sonuçları,ama 2 hafta sonra göstericem.
Vardir bi hayir diyelim dmi insallah
butun tahlil sonuclarimiz guzel cikar canm :)

Kizzlarr acil gorenler bi cevaplasin :KK43: sabah istifra ettim zaten cok kotu oluyorm gozlermden yaslar geliyo o kadr canim yaniyo , ama bugun sonrasinda oksurdum agzimi temizlemek icin bi iki damla pembe kan geldi agzimdan dis etlermde bi sey yok sizce noluyo :KK43:
ben kızımda aşırı bulantım vardı artık öğurmekden sesimde kısılmıştı ve boğazım yara olduğu için kan gelirdi arada..korkcak bişey değildir..panık yapma hemen takıp et biraz :KK68:

6 hafta 2 günlük hamileyim. Biraz önce tuvalette peçeteye çok açık kahverengi leke geldi. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşadınız mi? :(

Bendende gec istedi canim daha yeni yaptirdm 6tup kan idrar verdim :KK43:
ama gel gorki hastanenin lavabatuar
sonuclrinda ariza var sistemde bulamiyolr ogrenemedm sanirim bidaha vericem :KK46:
ayy kötü olmuş yaa şimdi o kadar tüp kan bir daha vereceksin.. vardır bunda da bir hayır diyelim yine de.. inşallah sonuçların güzel çıkar canım..

Günaydın. Cuma günü ne olacak merak ettim ben de dr dan tahlil sonucumu aldm 41000 olmş bhcg.bu p be kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş. Sen tam kan tahlili yaptırdın mı benden sağlık ocağı istedi.yaptırdım ama yarısı çıkmamış demir,kolesterol sonucu yok sebebi ise dr işaretlememiş şaka gibi
Ben kalp atışlarını gormuştum cuma gunu tekrar kontrol olucam hersey yolundaysa kan tahlılı ozaman verıcem dedı doktor umarım hersey yolundadır

6 hafta 2 günlük hamileyim. Biraz önce tuvalette peçeteye çok açık kahverengi leke geldi. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşadınız mi? :KK43:

doktoruna danış gerekiyorsa git muayene ol, belki ilaç vermesi gerekiyordur.. geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz..

Kızlar az önce telefon geldi sağlık kurumundan arıyoruz hamileymissiniz ve sağlık ocağına henüz kayıt yaptirmamissınız yarın son gün lütfen sağlık ocağına gidiniz dedi kapattı.sizleride arayan oldumu?

Kızlar az önce telefon geldi sağlık kurumundan arıyoruz hamileymissiniz ve sağlık ocağına henüz kayıt yaptirmamissınız yarın son gün lütfen sağlık ocağına gidiniz dedi kapattı.sizleride arayan oldumu?
beni de bikaç sefer bilmediğim bir numara aramış sağlık ocağındandır diye tahmin ediyorum ilk aylar aşı fln varmı?

B
benıde aradılar sorular sordular bılgı almak için

beni de bikaç sefer bilmediğim bir numara aramış sağlık ocağındandır diye tahmin ediyorum ilk aylar aşı fln varmı?
Bugün gelemiyorsaniz yarın mutlaka gelin son gün dediğine göre önemli demekki

Bugün gelemiyorsaniz yarın mutlaka gelin son gün dediğine göre önemli demekki

beni de aradılar telefonda bütün bilgileri verdim gelmene gerek yok dedi hemşire.. kayıt yapmak zorundaymışlar, belirli tarihler verdi aşı için günleri filan belirledi 9 aya kadar her ay için birşeyler verdi nerdeyse not aldırdı.. irtibatta olucaz dedi.. tahlil sonuçlarını bana mutlaka bildir dedi.. baya yakından takip ediyorlar yani..

beni de aradılar telefonda bütün bilgileri verdim gelmene gerek yok dedi hemşire.. kayıt yapmak zorundaymışlar, belirli tarihler verdi aşı için günleri filan belirledi 9 aya kadar her ay için birşeyler verdi nerdeyse not aldırdı.. irtibatta olucaz dedi.. tahlil sonuçlarını bana mutlaka bildir dedi.. baya yakından takip ediyorlar yani..
Bana telde hiçbir bilgi vermedi yarın git dedi.demekki beni görmek istiyorlar:KK48:

Back