• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba , ben özel e gidiyorum benden de herhangi bir test istemedi gerek yok dedi cunkü dr umdan cok memnunum sıkıntı yapma kendine hersey yolunda demek ki ama için rahat değilse baska dr a da gözükebilirsin.
Saolasin canim. Demek ki doktoruna gore degisiyo bu is. Kimisi istiyor kimisi istemiyor. Ben yine de bir hatirlaticam gittiğimde. Bnde çok memnunum doktorumdan. Herşeyin hayirlisi canim:)

Biliyorum senin Dr unu. Okuldan bir arkadasim da kendisinden çok memnun kalmisti. Ben fatih Üniv.gidiyorum tuba hn var oldukça memnunum. Gerek olursa beni de perinatolog takip edecek. Hem diyabet hem tiroid hem de fmf var bende :KK43: simdilik hepsi kontrol altında ama 8. Randevum var bakılacak inş.
Ben de FMF hastasıyım. Allah şifa versin.

Kızlar bana bi bakarmisiniz :KK47: bulantim sabah olup oda bisi yiyince gecio açlık bulantısı gibi, goguslerimde bi şişkin bi değil bi açık bi acimio anlamıyorum. Zaten düşük tehlikem var acaba bisi oluoda benim anlamiorum

Yok canim devlete gidiyorum. 10. Haftada cagirdi tekrar o zamana kadar yaptirmasam bir problem olur mu acaba

7. haftamda gitmiştim özeldeki doktoruma tahlilleri yazdı 1 ay sonra kontrole geldiğinde getirirsin demişti. bende devletten randevu aldım bu cuma yaptırıcam inşallah. 18 şubatta da kendi doktorum da randevum var o zaman götürcem.. diğer arkadaşlara göre biraz geç oldu benim ki ama doktor öyle söylediği için birşey demedim. senin doktorda belki benimki gibidir ama içine sinmiyorsa sağlık ocağında yaptır canım.

7.. haftamda gitmiştim özeldeki doktoruma tahlilleri yazdı 1 ay sonra kontrole geldiğinde getirirsin demişti. bende devletten randevu aldım bu cuma yaptırıcam inşallah. 18 şubatta da kendi doktorum da randevum var o zaman götürcem.. diğer arkadaşlara göre biraz geç oldu benim ki ama doktor öyle söylediği için birşey demedim. senin doktorda belki benimki gibidir ama içine sinmiyorsa sağlık ocağında yaptır canım.
Bendende gec istedi canim daha yeni yaptirdm 6tup kan idrar verdim :KK43:
ama gel gorki hastanenin lavabatuar
sonuclrinda ariza var sistemde bulamiyolr ogrenemedm sanirim bidaha vericem :KK46:

Kizzlarr acil gorenler bi cevaplasin :( sabah istifra ettim zaten cok kotu oluyorm gozlermden yaslar geliyo o kadr canim yaniyo , ama bugun sonrasinda oksurdum agzimi temizlemek icin bi iki damla pembe kan geldi agzimdan dis etlermde bi sey yok sizce noluyo :KK43:

Kızlar cok şükür bebehim iyi gözüküyormus.kahverengı lekelenmeler olabılıyormus.kırmızı olmadıgı surece cok korkmamalıymısım kese içinde de herhangı bir kanama yokmus bebegın ıyı tutunmus goZukuyor ama sen yınede kendıne dıkkat et dedı bebegımın kalbıde cok ıyı cok sukur 9.6mm benım yavrum:KK36:

Kizzlarr acil gorenler bi cevaplasin :KK43: sabah istifra ettim zaten cok kotu oluyorm gozlermden yaslar geliyo o kadr canim yaniyo , ama bugun sonrasinda oksurdum agzimi temizlemek icin bi iki damla pembe kan geldi agzimdan dis etlermde bi sey yok sizce noluyo :KK43:
kusarken zorlanmadan dolayı kan gelmiştir,başka birşey değildir,geçmiş olsun.

Kızlar bana bi bakarmisiniz :KK47: bulantim sabah olup oda bisi yiyince gecio açlık bulantısı gibi, goguslerimde bi şişkin bi değil bi açık bi acimio anlamıyorum. Zaten düşük tehlikem var acaba bisi oluoda benim anlamiorum
Açlıktan da olabilir,ama çoğu gebe kadında bulantılar genelde sabahları olur
benim ilk gebeliğimde sabahları çok midem bulanırdı.
sonra her saate yayılıyor,istifralar başlıyor.
göğüsler zaman zaman daha hassas olabilir
öyle düşünme birşey olmaz inşaalllah.

Dogru diyosun canim sonuclarimda cikmadi ya korktum bi an :KK43:
yok kesin öyledir,zorlandığın için,kafanı takma :KK66:
bende bugün verdim kan,bakalım sonuç nasıl çıkacak
dr çok tahlil vermiş,biraz pahalı geldi,bende devlette yaptırdım.

Kızlar mide bulantısından yemek yapamaz hale geldim sizde durumlar nasıl ?
Ben 15 gündür o haldeyim. Değil yemek yapmak Esim pişirirken yemek kokusu gelirse onu bile yiyemiyorum. Carsiya pazara markete gitmek hayal oldu. Ne koksa tiksiniyorum. Buzdolabı kabus gibi. Kaç çeşit sebze meyve varsa kapisi acildigi an burnumda. Ben bebekten önce de çok hassastim sahtim şahbaz oldum :)

Kizzlarr acil gorenler bi cevaplasin :KK43: sabah istifra ettim zaten cok kotu oluyorm gozlermden yaslar geliyo o kadr canim yaniyo , ama bugun sonrasinda oksurdum agzimi temizlemek icin bi iki damla pembe kan geldi agzimdan dis etlermde bi sey yok sizce noluyo :KK43:

Bana da olmuştu zorlamaktan bogazimiz tahriş oluyor sanirim o yüzden. Benim gozumun çevresinde bile kanamalar oluyor boyle çil gibi ama nokta nokta kan. Dr hassassin dedi ondanmis. Çok kanama olmadigi ( tamamen kan kusmadigin) durumlarda endişe etme dedi Dr.

yok kesin öyledir,zorlandığın için,kafanı takma :KK66:
bende bugün verdim kan,bakalım sonuç nasıl çıkacak
dr çok tahlil vermiş,biraz pahalı geldi,bende devlette yaptırdım.
Insallah bi sey cikmaz canim saglikli bi dogursaydik , banada cok geldi
sonra ne kadar kan idrar istedigini
gorunce az bile tutmus dedm bende
yapilAnlari devlette yaptirdim ama Sonuclarim arizadan kayboldu bulamiyolar bidaha vericem

Back