• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba güzel anne adaylari:) size bir şey soracagim. Doktorunuz kan degerlerinize bakmak için tahlil istedi mi? Benimki istemedi o yüzden de kafama takildi daha sonrasında. Kan sulandirmak için aspirin kullananlar bunun gerekli olduğunu tahlil sonucunda mi ogrendiniz?? Cevaplarsaniz coook sevinirim.

Günaydın. Cuma günü ne olacak merak ettim ben de dr dan tahlil sonucumu aldm 41000 olmş bhcg.bu p be kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş. Sen tam kan tahlili yaptırdın mı benden sağlık ocağı istedi.yaptırdım ama yarısı çıkmamış demir,kolesterol sonucu yok sebebi ise dr işaretlememiş şaka gibi

Kalp atislarini duyarsan haber verirmisin canim :)

Merhaba güzel anne adaylari:) size bir şey soracagim. Doktorunuz kan degerlerinize bakmak için tahlil istedi mi? Benimki istemedi o yüzden de kafama takildi daha sonrasında. Kan sulandirmak için aspirin kullananlar bunun gerekli olduğunu tahlil sonucunda mi ogrendiniz?? Cevaplarsaniz coook sevinirim.
Seninle ayniyiz canım.ben 4 gün önce yaptırdım tüm tahlilleri sendende ister orda bir çok şey çıkıyor bi sorun varsa inşallah çıkmazsa.

evet istedi,genelde hemogram ve bazı testleri istiyorlar
sana neden vermedi acaba?

Hanimlar bugun 7+4uz 8.haftanin icindeyim ama mide bulantisi falan yok benim gibi mide bulantisi olmayan varmi.uyku var gogusler cok fena persembe doktora gidicez ins hersey yolundadir.

Yok canim devlete gidiyorum. 10. Haftada cagirdi tekrar o zamana kadar yaptirmasam bir problem olur mu acaba

neden 10.hafta çağırdı çok geç değil mi sence ?
2 haftada bir çağırması gerekiyor
en son ne zaman gittin hastaneye?
inşallah önemli bir şey yoktur ama tahliller için erkenmi değilmi bilemiyorum
ama gebe olunca hemen verilir bu testler.

neden 10.hafta çağırdı çok geç değil mi sence ?
2 haftada bir çağırması gerekiyor
en son ne zaman gittin hastaneye?
inşallah önemli bir şey yoktur ama tahliller için erkenmi değilmi bilemiyorum
ama gebe olunca hemen verilir bu testler.
Cuma günü gittim canim iki gün önce yani. Esimle bebisin kalbini o minik vücudunu görünce sormak aklima gelmemiş benim. Bugün saglik ocagina gidicem. Gebeligimi haber vermek için orada soyliyim bu durumu.

Hanimlar bugun 7+4uz 8.haftanin icindeyim ama mide bulantisi falan yok benim gibi mide bulantisi olmayan varmi.uyku var gogusler cok fena persembe doktora gidicez ins hersey yolundadir.
ben 6.haftamdayım bulantı yok,ondan evvel ara ara oluyordu.
göğüslerde yavaş yavaş şişmeye başladı.
bi zaman sonra rahatlarsın,şimdilik böyle :)

Cuma günü gittim canim iki gün önce yani. Esimle bebisin kalbini o minik vücudunu görünce sormak aklima gelmemiş benim. Bugün saglik ocagina gidicem. Gebeligimi haber vermek için orada soyliyim bu durumu.

senin aklına gelmese bile doktorun onu vermesi gerek,bende şaşırdım şimdi
sağlık ocağına git ama bazı testleri sağlık ocağı yapmıyor
aile hekiminle konuşursunuz,aklında kalmasın
bende devlette yaptırdım bu sabah testlerimi
sonuçlar yarına çıkacak inşallah.

senin aklına gelmese bile doktorun onu vermesi gerek,bende şaşırdım şimdi
sağlık ocağına git ama bazı testleri sağlık ocağı yapmıyor
aile hekiminle konuşursunuz,aklında kalmasın
bende devlette yaptırdım bu sabah testlerimi
sonuçlar yarına çıkacak inşallah.
Çok saol canim ilgilendigin için. İnş saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza.

Yok canim devlete gidiyorum. 10. Haftada cagirdi tekrar o zamana kadar yaptirmasam bir problem olur mu acaba
merhaba , ben özel e gidiyorum benden de herhangi bir test istemedi gerek yok dedi cunkü dr umdan cok memnunum sıkıntı yapma kendine hersey yolunda demek ki ama için rahat değilse baska dr a da gözükebilirsin.

Akşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım :KK43:
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.
çok geçmiş olsun.doktoruna gittikten sonra bize de haber ver..

Back