Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendineAkşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.
Sizdemi bendensiniz benimde 16 aylik bebisim var nasipse aralarinda 23 ay olcak rabbim yardim etsinMerhaba canım benım kızımda eylül 2013 dogumlu nasıpse tam 2yas olucak araları bıraz yorucu olucak belki ama sonra beraber buyucekler inş ikinci bebişlerımızde daha alışık ve pratık olucaz inş bizde ıkıncıyı ıstıyoduk ama planlı değildi kızım emıyo emmeden ayrılıncs dıyoduk genede cok sevındık tabı inş ssglıkla dogar kuxularımız
Yok canim zaten neden sadece kendi ustume aliniym ama yaptigm yanlisti sadece hamileligi doya doya her aniyla buradaki arkDaslarmla paylasmak istiyorum tabi sizin de hamile oldugunuzu unutmus gibi oldum hatta unuttum yani isterler diye aklima gelmedi hakkinizi helal edin :*Sagol canim tesekkurler sirf senin icin degil yanlis anlama mumkunse kimse yiyecek ismi soylemesin
seninle alakalı değil canım benim genele yazdım ben sakın kırılmayın. paylaşanlarda zaten kötü niyetle paylaşmadıklarını biliyorum heyecandan düşünemiyorlar bi an sadece.Kizlar kusura bakmayin zaten silmek icin girdim ama yazdiklarinizida gordum haklisiniz ben canininiz isteyebilcegi aklima gelmedi gece yarisi canimin bi sey istemesi hosuma gittigi icin paylastim ama haklisinz kaldiriyorm
Geçmiş olsun cnm ,Rabbim korusun inşAkşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
gercekten canm allah goruyo kotu niyetle neden paylasiym uzun zamndr istifra ettigm icin canimin bi sey istemesi cok hosuma gitti bi an dusuncesizlk ettim baska bir paylastiginda benmde isteyebilir sonucta dogru olan bu opuyorm iyi geceler :)seninle alakalı değil canım benim genele yazdım ben sakın kırılmayın. paylaşanlarda zaten kötü niyetle paylaşmadıklarını biliyorum heyecandan düşünemiyorlar bi an sadece.
bende öperim, iyi gecelergercekten canm allah goruyo kotu niyetle neden paylasiym uzun zamndr istifra ettigm icin canimin bi sey istemesi cok hosuma gitti bi an dusuncesizlk ettim baska bir paylastiginda benmde isteyebilir sonucta dogru olan bu opuyorm iyi geceler :)
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim bende bugün iyi hissetmiyorum kendimi kasik larım da garip ağrı var belim ağrıyor biraz korkuyorum sürekli lavaboya kalkiyorum Üşüttum herhalde umarım bebeklerimize bişey olmaz allahım korusunAkşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım
Evet nasıpse bızım tam iki yas olucak kızımda eylul sonu dogmustu bu bebeğimde ole olucak hatta aynı gun bıle olabılırSizdemi bendensiniz benimde 16 aylik bebisim var nasipse aralarinda 23 ay olcak rabbim yardim etsin
Aynen canım bende rahmin büyüdüğünü hissediyorum gelme ve dokuzuncu doluluk var ama beb iş hareketleri için çok erken dediğin gibi.seninle aynı canım günümüz. bugünlerde sadece rahimimin büyüdüğünü hissediyorum. karnımda gerilme ve ağrı var canım. hareketlerini bu haftalarda hissetmemiz henüz mümkün değil canım
Kasık ağrıların ve karninda olan hafif gerileme büyük ihtimalle rahim bütçesinden kaynaklı. Ve bu haftalarda büyüyen rahim tam idrar kesesi nin üstüne baskı yapıyor o yüzden sık idrara çıkıyoRSun . Canını sıkma hiç. Ama kontrole gittiği de doktoruna sorarSinÇok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim bende bugün iyi hissetmiyorum kendimi kasik larım da garip ağrı var belim ağrıyor biraz korkuyorum sürekli lavaboya kalkiyorum Üşüttum herhalde umarım bebeklerimize bişey olmaz allahım korusun
Canim uzme kendini ben 6+4 te gordum kalp atisini doktor dh yeni baslmis kalp atislri dedi. 7. Haftadada gorunen var. Erken olablir sikma canini. Ben en son 7+2de gittim doktora kalp atislarini yine gorduk ama dinletmedi doktor. Erken dha 9. Haftada dinletiriz dedi.Cnm kafam bi duman bu protestan B'nde kafa yaptı ,hamilelikten i yada anlamadım ,yazdığım msjı okudum kendime güldüm kafam ara ara gidip geliyor sanki Yatıyorum zaten ,kahve rengi akıntım var az ,cnm dün zaten kanamam oldu baya yarım pes gece acil devlete gittik ..doktor dinlenmedi çarşamba gelirsin dedi B'nde yarın veya salı günü gidicem inş kalp atışı için ,doktor o zaman bi kıpırtı var ama kalp atışını duymamadım demişti ..6+1di ozaman ,nebiliyim belki gittiğimizde duyarız atıyorduk kalbi yada kürtaj olucak hayırlısı ne diyim
Bir gicik benim doktorum heralde 7+2 de gittim en son dinletmedi. Kalp atisini duymak anneyi iyice bagliyormus bebege daha erken dedi dinletmedi sadece ultrson ekranindn gosterd.Benim de 5+5 te kalp atışı görülmedi. 3 gün sonra kahverengi leke olunca tekrar çağırdı Dr. O gün 6+1 olmuştum. Kesenin arkasında hafif bir kanama var dedi. Sonra sana söylediklerimi söyledi. O sırada o da nesi bir sürpriz vardı, kalbi atıyordu, gördük ve dinletti.
Sen de sakin olmaya çalış. Darisi insallah senin de başına. ProgestanI kullan ve dinlen
Tsk canımHamilelik haftası arttıkça değerler yine yükseliyor aklında bulunsun sinirlilik aşırı yeme ödem filan olursa mutlaka sağlık ocagina kan ver zaten belli bir zaman sonra hastalığının prof.u sen oluosun inip çıktığı zaman anlamaya başlıyorsun.geçmiş olsun bebisini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Sadece hap kullandım bazı yiyeceklerden sakının lahana karnabahar gibi .Arkadasim benimde hipotiroit hastaligim var sizin degerleriniz daha dusuk benim 2.50 etrox kullaniyorum 75 mm siz kaclik levetron kullaniyorsunuz dusurmek icin degerleri baska bir seyler yaptiniz mi yazisirsak sevinirim
İgm negatif cnm onda sorun yok, iGG benim bahsettiğimHangi değer anti.rubella var bunun da IGG ve IGM antikor değerleri var. Hangisi olduğuna bakıyorlar. Eğer senin değer bunlar degil de antijense önemli ,hastalığı yakin gecirmekle veya virusu yeni almakla ilgiliymis, tekrar calisilmasini ihmal etmeyin diyor Dr.lar.
saol ilk hamilelik olnuca tedirgin oluyorum en ufak biseyde drum aslında normal diyor ama gelde anlat :)Kasık ağrıların ve karninda olan hafif gerileme büyük ihtimalle rahim bütçesinden kaynaklı. Ve bu haftalarda büyüyen rahim tam idrar kesesi nin üstüne baskı yapıyor o yüzden sık idrara çıkıyoRSun . Canını sıkma hiç. Ama kontrole gittiği de doktoruna sorarSin