2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar geceden beri kasığım ağrıyor. Bugün adet günüm ondan mı sizce?
bu haftalarda kasıkta ağrı ve gerilme normalmiş,rahim büyüdüğü için.
ben artık ayran da içemiyorum,midem bulanıyor ama az şekerli limonata içiyorum sürekli.sizce bir zararı olur mu?

bu haftalarda kasıkta ağrı ve gerilme normalmiş,rahim büyüdüğü için.
ben artık ayran da içemiyorum,midem bulanıyor ama az şekerli limonata içiyorum sürekli.sizce bir zararı olur mu?
yok limonata şifa niye olsun..c vitamini..:)

demek benimde oyüzden ağrıyor.büyüyoruz:)

Herkese Günaydın, tatildeydim döndüm. Gecmisi okuyamadim. Herkes iyidir umarım.

Günaydınnnn,
anadolu sağlık,medikal park delta hospital aramadığım yer kalmadı ama randevu bulamıyorum.doktorumu değiştirmek istiyorum.yardım rica etcem kızlar bu kahverengi akıntılar geçmiyooo.1 aydır progestan kullanıyorum tabi işe de gidiyorum yatsam gecer belki rapor yazmıyor ki...

benmde kasığım solu agrıyor bu sol tarafda ne varsa :)
bende kızlar sehr dışına çıkdım yüksek lsans tezimi teslim etmek için oku oku bitmiyor, yakında çocukla kpss calışırım:)

günaydın kızlar maşallah oku oku bitiremedim haftasonu full yazışmışsınız...

dün benim ağrımda çok fazlaydı sag tarafım yürürken nefes alırken batıyor....yıılar once bunun gibi agrı içinacile gittiğimde kabızlıkdan denmişti..ve benim bu sorunum bebeklikden beri var .bugun biraz hafifledi ama yinede var yarın gitcem ilk kontrole inşallah bi sıkıntı yoktur

Insallah yoktur canim benim , bendede sizin haftanizda daha coktu kasik agrrisi hele bi gun egilip kalkamiyodm banyo yaptigimda esim giydirdi dusün ama sonrasinda hic olmadi cok nadir o da uzun surmuyo bi anlik bi agri oluyo yani gecer insallah en kotusu bulanti olmasinda

Kizlar bide ic karin genisligi duydunuzmu genis olanlarin bebek rahat sigdigindan gec karni cikiyo dar olanlarin daha erken idye biliyorum :))

Günaydın güzel anneler,

Bizde cumartesi bebişi gördük minicik bi nokta şeklindeydi kalp atışını gördük yanıp sönen bi lamba gibi atıyodu :))ama dinletmedi doktorumuz geç döllenmeymiş bugün 6+1 olduk 14 Şubatta tekrar randevumuz var

Çok geçmiş olsun Sahva bugun Dr a gidince iyi haberlerini paylaş olur mu. Merakla bekliyorum seni.

çok geçmiş olsun canım

Gunaydın kızlar bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Günaydın. Cuma günü ne olacak merak ettim ben de dr dan tahlil sonucumu aldm 41000 olmş bhcg.bu p be kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş. Sen tam kan tahlili yaptırdın mı benden sağlık ocağı istedi.yaptırdım ama yarısı çıkmamış demir,kolesterol sonucu yok sebebi ise dr işaretlememiş şaka gibi

Merhaba güzel annişler :) benimde dün akşam sol kasığıma kramplar girdi, hepimize oluyor normal diye biliyorum ama insan yine de korkuyor.. çok yoruldum hafta sonu belki de ondan oldu, bu aralar çok yoğunum bir türlü dinlenemedim savha cım geçmiş olsun canım inşallah daha iyi haberler verirsin bize, bebeğin büyümüş görmüşsün ne güzel darısı başımıza, merakla bekliyorum bende doktor randevusunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…