- 22 Aralık 2014
- 92
- 46
- 23
cok rahat duyulur ben 7 haftalık ken duymustum dr da yönlerdiryor zaten hafta haftaKızlar ya cuma günü kese göründü çok şükür ama kalp atışları duyulmadı , bu hafta yine çağırdı bu sefer duyulur mu acaba?
bu haftalarda kasıkta ağrı ve gerilme normalmiş,rahim büyüdüğü için.kızlar geceden beri kasığım ağrıyor. Bugün adet günüm ondan mı sizce?
yok limonata şifa niye olsun..c vitamini..:)bu haftalarda kasıkta ağrı ve gerilme normalmiş,rahim büyüdüğü için.
ben artık ayran da içemiyorum,midem bulanıyor ama az şekerli limonata içiyorum sürekli.sizce bir zararı olur mu?
Yaa benim de kasığım ama sol tarafıkızlar geceden beri kasığım ağrıyor. Bugün adet günüm ondan mı sizce?
Insallah yoktur canim benim , bendede sizin haftanizda daha coktu kasik agrrisi hele bi gun egilip kalkamiyodm banyo yaptigimda esim giydirdi dusün ama sonrasinda hic olmadi cok nadir o da uzun surmuyo bi anlik bi agri oluyo yani gecer insallah en kotusu bulanti olmasindagünaydın kızlar maşallah oku oku bitiremedim haftasonu full yazışmışsınız...
dün benim ağrımda çok fazlaydı sag tarafım yürürken nefes alırken batıyor....yıılar once bunun gibi agrı içinacile gittiğimde kabızlıkdan denmişti..ve benim bu sorunum bebeklikden beri var .bugun biraz hafifledi ama yinede varyarın gitcem ilk kontrole inşallah bi sıkıntı yoktur
Akşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.
Benimde solll:)Yaa benim de kasığım ama sol tarafı
Akşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.
Günaydın. Cuma günü ne olacak merak ettim ben de dr dan tahlil sonucumu aldm 41000 olmş bhcg.bu p be kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş. Sen tam kan tahlili yaptırdın mı benden sağlık ocağı istedi.yaptırdım ama yarısı çıkmamış demir,kolesterol sonucu yok sebebi ise dr işaretlememiş şaka gibiGunaydın kızlar bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?