• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde bugün benim ve kasik larım ağrıyor özellikle belim Dr normal olur diyor ama ben endişeleniyorum şu 3 ay i hayırlı siyla geçirsek rahatlicam sanki birazcik

Ya bana bildirimi gelmiyor takip ettiğim halde bende perşembe gidicem kanamam var kalpbayisini gördük duyamadik dua edin

Saol canim içime serpildi peki normal ultrasonlami gormustun canim bide kaç haftaliktin o şekil gordugunde ? Aminn inşallah cnm

Normal ultrasonla evet canım. Karından bakıldı. Dr. 6 haftalik dedi. Bir hafta sonraya yani 7+1oldugumuz zamana randevu verdi. O randevuda kalp atışı ile bebeği net olarak gördük. Ilkinde bebek secilmiyordu bile ama bir hafta sonra yavrum büyümüş bile..

Cnm ben kalp AAtışını duymadım ..acildeki Dr bi kıpırtı var ama duymamadım kalp atışı dedi 6+1di daha küçük belki atar dedi..bnm kafam bi dünya şimdi biraz daha iyiyim y,ya işte kan görüp gece doktora gidince ..çok kötüydü yani ..ya birde Cumartesi ..Dr yok hiçbiywrde ,araştırma devlette vardı bi en sonunda ..hayırlısı olsun
Canm Kalp bazen 7.8. Haftalarda bile Görenler oluyor .o nedenle çok takma kafana.geç döllenmedir belki.benden öyle bir kan gelmiştiki foş diye bende kanamam olduğunda kalbi duymamıştım daha hatta kanamadan 4 gün sonra kalbi görmüştük.bende çok korkmuştum ama bebekte kromozom bozukluğu vs yoksa zaten kolay kolay birşey olmaz,olursada sevinmelisinki demekki sağlıksızmış dersin.sağlıklı bir bebek normalde bırakmaz annesini merak etme canm o Kadar'da kolay değil yani.azcık uzan dinlen iş yapma kanaman da azalır zaten zamanla,Sıkma canını

Cnm ben kalp AAtışını duymadım ..acildeki Dr bi kıpırtı var ama duymamadım kalp atışı dedi 6+1di daha küçük belki atar dedi..bnm kafam bi dünya şimdi biraz daha iyiyim y,ya işte kan görüp gece doktora gidince ..çok kötüydü yani ..ya birde Cumartesi ..Dr yok hiçbiywrde ,araştırma devlette vardı bi en sonunda ..hayırlısı olsun

Canım geçmiş olsun. Bol bol YA MUBDIU CELLE CELELUHU de.. ben de dua ediyorum. Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. .

Normal ultrasonla evet canım. Karından bakıldı. Dr. 6 haftalik dedi. Bir hafta sonraya yani 7+1oldugumuz zamana randevu verdi. O randevuda kalp atışı ile bebeği net olarak gördük. Ilkinde bebek secilmiyordu bile ama bir hafta sonra yavrum büyümüş bile..

Oyu yerim onlari yaa :) peki doktor 6+1 dediğinde SATA gorede 6+1 miydin canim doktor degere gore 6 haftalik dediyse benimde ayni olucak demekki kuzum bi hafta onden gidecek oyy :) yarin olsun görelim minigimizi babasıyla insallahh

Listeye ekledim kızlar hoş geldiniz bu arada hayırlı olsun bebişleriniz...
Savha canım merhaba, beni de listeye eklersen sevinirim, bi de listemiz nerede ben onu da bulamadım; canım beklenen doğum tarihim 17 Eylül 2015, 2. Bebeğim olucak kısmetse, başka eklemem gereken bilgi var mı bilmiyorum; şimdiden teşekkürler canım

Oyu yerim onlari yaa :) peki doktor 6+1 dediğinde SATA gorede 6+1 miydin canim doktor degere gore 6 haftalik dediyse benimde ayni olucak demekki kuzum bi hafta onden gidecek oyy :) yarin olsun görelim minigimizi babasıyla insallahh

Evet sat ile uyumlu benimki canım. Sat a gore de 6+2 falandi zaten. Çok değil ama az sıkışık olman gerekiyor. Çünkü gazlar görüntü yu flulastiriyor, net olmuyor. Az sıkışık olunca tam net. Inşallah görürsünüz canım miniginizi. Fotosu ile döner msiniz evinize:KK46::-)

Evet sat ile uyumlu benimki canım. Sat a gore de 6+2 falandi zaten. Çok değil ama az sıkışık olman gerekiyor. Çünkü gazlar görüntü yu flulastiriyor, net olmuyor. Az sıkışık olunca tam net. Inşallah görürsünüz canım miniginizi. Fotosu ile döner msiniz evinize:KK46::-)
Ben çok skisik oluyordum yanlis demekki az sıkısayim saol canimm ay inşallah ya içim içime sigmiyor vallahi hayirli haberle dönelim insallahh :D

Kızlar size hayırlı hamilelikler ,Rabbim tez bütün kucağınıza almayı nasip etsin
,diğer arkadaşlar çok haklıymış yani düşük yapanlar ..şurada kimin midesi bulanıyor ,yada ne bileyim ,eşinize hamileliği nasıl haber verdiniz yada ailenize haberv erdinizi desem konuşuruz burda ..ama iş moreli bozuk bir anne adayı korkularından bahsedince yada ne bileyim düşük tehlikesi falan varsa değişiyor tabi ,bir iki arkadaşına haricinde mutsuzluğumu paylaşamadım rahatlayamadım .çürük yumurta gibi hissediyorum kendimi ,bidaha buraya yazmıyacam bu son zaten kimin umrunda olsunki
Canım tüm sayfaları yakalayamadığım için tam hikayeni bilemiyorum ama yıkarıda okuduğum kadarıyla ağrın varmış lütfen kötü düşünme benim 8 ayına kadar progestan iğneyle hamileliğini geçiren ve ara ara yoğun kanama geçiren tanıdıklarım var ama şimdi ikisinin de evlatları Nur topu gibi maşallah; o yüzden bebek yaşama devam ettiği müddetçe ağrılara lekelenmeleri çok düşünmemeye çalışalım canım; lütfen üzülme ve yüreğini ferah tut bebeklerimizin bizim moralimize çok ihtiyaçları var; önce biz onlara inanalım ki onlar da annelerine yaşama dört elle tutunsunlar

Kizlar canm gece gecee lahana tursusu istedii hemde nasl hazir degl ama ev yapimi illa bulmus getrmiss suan cok mutluyum sizn neler istiyo :KK46:

Eklentiler

• 1422826374070.jpg
    1422826374070.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 64
Savha canım merhaba, beni de listeye eklersen sevinirim, bi de listemiz nerede ben onu da bulamadım; canım beklenen doğum tarihim 17 Eylül 2015, 2. Bebeğim olucak kısmetse, başka eklemem gereken bilgi var mı bilmiyorum; şimdiden teşekkürler canım
Cnm özele yazamıaın bilgileri pc den geçicem arada kaynamasın hg bu arada ilk sayfadan bakabilirsin listeye.

Akşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım :(
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.

Merhabalar,benim gibi ikinciye hamile olanlar kimler...sizler de bulantı ve halsizlikte zorlanıyor musunuz...her kokudan tiksiniyorum...kızıma yemek yedirirken bile midem bulanıyor,nasıl geçecek bu günler...meğersem ilk hamilelik nasıl da rahat geçmiş benim için ;((
benimde 3 yaşında bir kızım var. ilk hamileliğmde çalışıyordum ona nazaran evde olmak istediğin zaman kafanı yastığa koyabilyorsun yada sabah erkenden giyinip evden çıkma derdin yok bunlara göre evde olmak lukxmuş gerçekten. diğer taraftan kızımın bakımı var ilgi ve oyun istiyor. hamilelik değilde doğumdan sonrası beni daha çok korkutuyor aslında.
ilkinde bu kadar erken bulantı hissetmemiştim ve 16 haftaya kadar sürdüğünü hatırlıyorum.
regli günü civarında başladı bulantılar bu hamileliğimde..
Ayy çok kötü ya bende tiksinme sadece sigara kokusuna karşı oldu şu yolda yürürken içip te soba borusu gibi duman cikaranlar var ya o Dumanlar yüzümü kapladikca çok fena oldum. Bazen hafif hafif midem bulanıyor gibi oluyor çok korkuyorum. Başka ne şikayetleriniz var ? Benim mesela sadece belim ağrıyor başka bi şikayetim yok
bulantı başağrısı var birde göğüslerim patlayacak gibi şiş ağrılı yatarken bile zorlanıyorum yani o derece

Akşam acile gittik kanama geldi hemde baya pembe bi kanama çok ama çok korktum tarif edemem bebeğim beni bıraktı sandım :KK43:
Çok şükür ult baktı herşey normal dedi bazen olabiliyor bu tarz kanamalar dedi bir de eski kan dedi.
Meleğim kocaman olmuş herşeyinşe gördüm maş yarın kendi dr gidicem.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bir de nacizene bir ricam olacak sizlerden.
lütfen yiyecek ve içecek ismi zikrederken buraki herkesin hamile olduğunu canının isteyebileceğini acaba bulabilir mi diye düşünüp elinizi vicdanınıza koyarak zikretmenizi tavsiye ediyorum. bir ekmek herkesin evinde vardır mesela ama olmayabilecek şeylerde bellidir. lütfen dikkat edelim. kırıcı olmak yada bilmişlik taslamak değil niyetim farkında olmadan vebal altında kalabilirsiniz.

Kizlar kusura bakmayin zaten silmek icin girdim ama yazdiklarinizida gordum haklisiniz ben canininiz isteyebilcegi aklima gelmedi gece yarisi canimin bi sey istemesi hosuma gittigi icin paylastim ama haklisinz kaldiriyorm o_O

Canım kızım 17 aylık,ikinciyi istiyorduk ama planlı değildi,sadece bir kere korunmadık ve oldu...şu ilk 3 ay geçse çok rahatlayacam ama resmen gün sayıyorum ;( senin ilki kız mı erkek mi,kaç yaşında...herkes ilerde çok rahatlayacaksın,beraber büyüyecekler diyor ama inan şu hamilelik süreci gözümde daha çok büyüdü
Merhaba canım benım kızımda eylül 2013 dogumlu nasıpse tam 2yas olucak araları bıraz yorucu olucak belki ama sonra beraber buyucekler inş ikinci bebişlerımızde daha alışık ve pratık olucaz inş bizde ıkıncıyı ıstıyoduk ama planlı değildi kızım emıyo emmeden ayrılıncs dıyoduk genede cok sevındık tabı inş ssglıkla dogar kuxularımız

Back