2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de 15 gün sonra başlayacağım inş, bize doktor önce yoğurt, ardından sebze püresi ve ardından meyve vermemizi söyledi. Sonra da kahvaltı. Sebzeyi meyveden önce ver ki sebzeyi yemeyi reddetmesin dedi. Ben denemek için keçi sütünden yoğurt yaptım kızıma verdim. Şükür sevdi, versem baya baya yicek.

Ben ben duydum canım. Burda nicki oskeortmen olan bi arkadaşımızın oğlunda vardı. Onlar operasyon geçirdi. Sanırım o memnundu. Ayrıca emmesi falan daha düzeldi demişti. Bi ona danış istersen. Geçmiş olsun canım

Ben doğum yaptığımda oğlum emmeyi reddediyordu. Yeni doğan doktoru dil bağı var dedi ondan emenedipşnş söyledi. 3. Gün sonunda gayet iyi emmeye başladı. Siz de baktığınızda aslında görebilirsiniz. 4 aylıkken çocuk doktoruna gösterdim. Sorun olmadığını söyledi. Ama bakmadan önce söylediği hemen burada kesebileceğiydi. Korkma tek sıkıntı bu oldun yeter ki. İyi bi doktor olsun yeter ki.

oskeortmen merhabalar,sanirim sizin oglunuz dil bsgi operasyonu gecirmis, benim oglumda gec fark ettik simdi 4,5 aylık aci ceker mi acaba,

Yok canim baslamadim.yillik izin rapor vs 6. Aya kadar goturecem sanirim.terledikleri zamanlar direk oksuruk vs basliyor. Be kadar dikkat etsekte kapiyorlar. Opyorum cok dikkat edin kendinize

Slm canim cogu arkadas saglikla aldi kucagina bebesini Cok sukur. Haber almadiklarimizda oldu. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin egemeni.bende 9 eylul de sezeryanlA dogum yaptim.dorduncu. Ayimiz bitti. Hala izindeyim Marta kadar devam endives sanirim.

kızlar bide dört buçuk aylık olduk.artık kahkaha atıyor.yakındada dönmeye başlar inşallah.gülmeye başladıklarından beri her şey daha kolay sanki.kızlar kaçıncı ayda oturtsak ki.ben kucağımda yavaştan oturtmaya başladım.hepinizi çok öpüyorum bebeklerinizle sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah.

Canım biz 5,5 aylık olduk. Yavaştan destek minderine oturtuyorum.

Slm kızlar bebegim 3 buçk aylık dün geceden beri ateşi var sizde oldumu böyle hangi şurubu kullandınız

Hiç biberon verdinmi canım beberonu bilen çocuk artık malesef emmiyor çünkü süt hemen geliyor Emerken biraz bekledikleri için kolaya kaçıyorlar

Benim ikinci oğlum üçbuçuk aylıkken çıkardı canım bazı bebekler erken çıkarabiliyor ağzından salyasi çok akıyormu
Canım sütun yetiyordur bence geceleri hep emzir ben oğluma yoğurt ,meyve hatta çorba yediriyorum ilk çocuğumda doktorlara uydum altı ay hiçbir şey verme dediler yedinci,sekizinci ayda köfte,çorba başla dediler ama çocuk yemeyi bilmiyorki hep emdiği için ilk okula kadar hep yeme problemi yaşadım diğer çocuklarimda üç aydan sonra başladım hemde emzirerek üç dört yaşlarına kadarda emdiler hiç biberon vermedim beni emmeyi bırakmasınlar diye bu arada bu dördüncü çocuğum

Hiç biberon verdinmi canım beberonu bilen çocuk artık malesef emmiyor çünkü süt hemen geliyor Emerken biraz bekledikleri için kolaya kaçıyorlar

Ooff evet yaaa, ama hem emzirip hem biberon verenler nasil yapiyor calisan anneler? Yani bir yolu olmali.
Ben de uykuluyken veriyorum memeyi oyle emiyor.
Bazen agliyor, kafasini ittiriyor, bazen hemen aliyor, napicam sasirdim.
melisim3507 naptin?

ben çalıştığım için gündüzleri mecbur biberon veriyoruz. uyanıkken asla emmiyor cığlık atıyor kucagımda tutamıyorm anca uyuyunca emzirebiliyorum. ayrıca benim bebeğim ben yokken sadece benm yatagımda uyuyor.

Oyy sana cok bagli demek kokunu ariyor, emmemesi ne garip o zaman.benimki beni aramiyor heralde
biz de biberon veriyoruz gunduzleri ve ben de uykudan uyanir uyanmaz ya da uykuluyken emziriyorum. Cok kotu bir his.
Avent natural kullaniyorum bi ise yaramiyor demek ki.

Bende seneye bu zamanlar sizin gibi bebeğimi anlatabilecekmiyim acaba. Rabbim bana ve tum isteyene nasip etsin inşallah.

Çarşamba 5+3 iken kese 0.81mm çıktı haftasiyla uyumlu dedi dr. Ancak kesenin ust tarafında rahimde kanama alanı var dedi. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Aşırı ve kırmızı kanaman olursa ara dedi. Çok korkuyorum. Dün gece sadece yürüdüğümde sol kasığımın tek noktasında oluşan ağrım var sabah epey hafiflemişti.

Kanama alanından dolayı düşük riskin var dedi. Çarşamba 6+3 olucam o gün kalp atışını duymaya çağırdı benim durumumda olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan oldu mu? Çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…