Canım ben de 15 gün sonra başlayacağım inş, bize doktor önce yoğurt, ardından sebze püresi ve ardından meyve vermemizi söyledi. Sonra da kahvaltı. Sebzeyi meyveden önce ver ki sebzeyi yemeyi reddetmesin dedi. Ben denemek için keçi sütünden yoğurt yaptım kızıma verdim. Şükür sevdi, versem baya baya yicek.Arkadaslar bende 1 ayı geçti nerdeyse hiç giremedim daha önce konuşuldumu bilmiyorum sizlere bi sorum olucakti benim minnoşumun doğumu 25 ağustosta erken doğumla oldu suan 4 buçuk aylık sütüm ailevi nedenlerden dolayı stres ve üzüntü yüzünden sütüm çok azaldı kızıma yetmiyor Mama takviye ediyorum bu kontorulumüzde doktor ek gıdaya başlamayı önerdi siz başladınız mi ne ile başladınız? Elma püresi deniyor ama sonra başka bi yerde de tatlı şeylerle başlamayın diyor bi fikir verirmisiniz
ben duydum canım. Burda nickiMerhabalar, oglum 4,5 aylik oldu,bebegimde dil bagi varmis, doğum yaptigim hastane soylemedi, tesadufen baska doktordan ogrendim, teyit amaclibi baska doktora gittim, o da var dedi, kucuk bir operasyon ile kesik atilacagini söyledi, dil bagi kalinlastikca bebek acı cekermis, hatta konusmasi duzgun olmayabilir 1 yasina kadar halledin dedi, durduk yere bu cikti basimiza, hic böyle bir sey duymusmuydunuz
Ben doğum yaptığımda oğlum emmeyi reddediyordu. Yeni doğan doktoru dil bağı var dedi ondan emenedipşnş söyledi. 3. Gün sonunda gayet iyi emmeye başladı. Siz de baktığınızda aslında görebilirsiniz. 4 aylıkken çocuk doktoruna gösterdim. Sorun olmadığını söyledi. Ama bakmadan önce söylediği hemen burada kesebileceğiydi. Korkma tek sıkıntı bu oldun yeter ki. İyi bi doktor olsun yeter ki.Merhabalar, oglum 4,5 aylik oldu,bebegimde dil bagi varmis, doğum yaptigim hastane soylemedi, tesadufen baska doktordan ogrendim, teyit amaclibi baska doktora gittim, o da var dedi, kucuk bir operasyon ile kesik atilacagini söyledi, dil bagi kalinlastikca bebek acı cekermis, hatta konusmasi duzgun olmayabilir 1 yasina kadar halledin dedi, durduk yere bu cikti basimiza, hic böyle bir sey duymusmuydunuz
Tesekkur ediyorumDuymustm canim en azindan dikkatli doktora denk gelmissiniz. Simdiden gecmis olsun.
Yok canim baslamadim.yillik izin rapor vs 6. Aya kadar goturecem sanirim.terledikleri zamanlar direk oksuruk vs basliyor. Be kadar dikkat etsekte kapiyorlar. Opyorum cok dikkat edin kendinizeİşe baslamadinmi canım sen inan canım benimkide çok yoruyor üstelik hasta ettim bronsit baslangici olmuş oğlumun çok kötü hirliyor öksürüyor boğulacak gibi oluyor canim buhar antibiyotik falan kullanıyoruz okadar dikkat etsemde oda bende hastayım bende grip olmuşum sende dikkat et canim herkes hasta
Slm canim cogu arkadas saglikla aldi kucagina bebesini Cok sukur. Haber almadiklarimizda oldu. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin egemeni.bende 9 eylul de sezeryanlA dogum yaptim.dorduncu. Ayimiz bitti. Hala izindeyim Marta kadar devam endives sanirim.slm miskim nasıl gidiyor ben 28/08 de sancılı normal doğum yaptım oğluşumun adını Egemen koydukdoğum iznine ayrıldım ayrılalı girmedim foruma umarım herkes sağlıkla doğumlarını gerçekleştirmiş bebişlerini kucaklarına almışlardır
Yok kesilmedi. Küçükmüş dil altı bağı. Gerek yok dedi.el_if_dil_ek canim peki kesildimi sizinki
Canım biz 5,5 aylık olduk. Yavaştan destek minderine oturtuyorum.kızlar bide dört buçuk aylık olduk.artık kahkaha atıyor.yakındada dönmeye başlar inşallah.gülmeye başladıklarından beri her şey daha kolay sanki.kızlar kaçıncı ayda oturtsak ki.ben kucağımda yavaştan oturtmaya başladım.hepinizi çok öpüyorum bebeklerinizle sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah.
Slm kızlar bebegim 3 buçk aylık dün geceden beri ateşi var sizde oldumu böyle hangi şurubu kullandınız
Bende sabAha karşı yarım fitil verdm baya iyi geldi sakince uyudu az önce tekrardan yükseldi 38.6 çıktı fitili veremedim çok agladı bu sefer bi çay kaşıgı parol şurubu verdimAteşlendiği zaman Calpol veriyorum
Hiç biberon verdinmi canım beberonu bilen çocuk artık malesef emmiyor çünkü süt hemen geliyor Emerken biraz bekledikleri için kolaya kaçıyorlarmerhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremiyorum bebeğim doğalı 110 gün oldu 2 haftadır çalışmaya basladım bebeğim artık emmıyor memeye gıdecegını anladıgı anda çığlığı basıyor cok uzgunm iyice psikolojim bozuldu.ancak uyurken alıyorum emzırıyorum. başınıza boyle bır durum varmı fikriniz varmı?
Benim ikinci oğlum üçbuçuk aylıkken çıkardı canım bazı bebekler erken çıkarabiliyor ağzından salyasi çok akıyormuHerkese selam ... Oglum kesin diş çıkaracak çok huysuz bu ara bugün extra huysuzdu onu oynatayım derken anakucagını öne dogru düşürdüm allahtan baglıydı başını felan vurmadı ama korktu çoklkkk agladı meme almıyor oyuncagını agzına sokuyor ısırmaya çalışıyor 3,5 aylık daha diş çıkaran var mı başka neler bekliyor bizi ???
Canım sütun yetiyordur bence geceleri hep emzir ben oğluma yoğurt ,meyve hatta çorba yediriyorum ilk çocuğumda doktorlara uydum altı ay hiçbir şey verme dediler yedinci,sekizinci ayda köfte,çorba başla dediler ama çocuk yemeyi bilmiyorki hep emdiği için ilk okula kadar hep yeme problemi yaşadım diğer çocuklarimda üç aydan sonra başladım hemde emzirerek üç dört yaşlarına kadarda emdiler hiç biberon vermedim beni emmeyi bırakmasınlar diye bu arada bu dördüncü çocuğumbebegim 95 gunluk ama hala saat basi emiyor normalde 3 saatte bir emmeleri gerekiyormus sanirim napmam gerek tecrubeli anneler. cok nadir mama veriyorum geceleri 60 cc. 6 saat uyuyor.diger turlu 2 saatte uyaniyor.acaba sutum mu yetmiyor mamaya mi gecsem bilemedim.
Hiç biberon verdinmi canım beberonu bilen çocuk artık malesef emmiyor çünkü süt hemen geliyor Emerken biraz bekledikleri için kolaya kaçıyorlar
ben çalıştığım için gündüzleri mecbur biberon veriyoruz. uyanıkken asla emmiyor cığlık atıyor kucagımda tutamıyorm anca uyuyunca emzirebiliyorum.Ooff evet yaaa, ama hem emzirip hem biberon verenler nasil yapiyor calisan anneler? Yani bir yolu olmali.
Ben de uykuluyken veriyorum memeyi oyle emiyor.
Bazen agliyor, kafasini ittiriyor, bazen hemen aliyor, napicam sasirdim.
melisim3507 naptin?
ben çalıştığım için gündüzleri mecbur biberon veriyoruz. uyanıkken asla emmiyor cığlık atıyor kucagımda tutamıyorm anca uyuyunca emzirebiliyorum.ayrıca benim bebeğim ben yokken sadece benm yatagımda uyuyor.