2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Zehirli ishal asisi dedikleri sey sanirim bu rota asisi yok bizde yaptirmadik. Aslinda icime sinmedi.Asilarda civa var kanserojen tartismalari ciktigindan beri zorunlu asilar bile bana batiyor istemeye istemeye yaptiriyorum.
Ama artık aşılarda cıva yokmuş kullanılmıyormuş 2010 yılından beri.

Kızlarrrr.. Bebeğim kaç aylık? Her gelenin dediğini dinlemeyeyim diyorum, dinliyorum malesef! Internetten gelişimine bakayim dedim ama işin içinden çıkamadım ben. 1 Eylül doğumlu bebeğim.
Can'ım 1 ocakta 4. Ayını doldurup, 5. ayından gün alacak. Sen artık 4 aylık diyebilirsin

Ufakligim ne bulursa agzina goturuyor salyalariyla beraber bu ayin sonunda 4.ay bitiyor 5ten gun alacagiz dis kasintilari basladi gibi geliyor bana bizi nelerbekliyor acaba internette arastirdim ates cikabilir diyor uykular kacacak diyor bakalim neler yasayacagiz bebeklerinde dis kasintilari baslayan var mi?

Tesekkur ederim.
Evde rutubet sorunumuz var kalorifere su koyuyorum yine de burnunu da hep cekiyorum otri ile ne zaman gecer.siz neden hastanede kalmak zorunda kaldiniz cigerlere mi indi simdi nasil yavrunuz?!

Şimdi çok Şükür iyi. Evet ciğerlere inmişti. Yaklaşık 15 gün sürdü balgamlı öksürüğü burnunu hala temizlerim bende tıkalı olursa ememiyor huzursuz oluyor

Arkadaşlar, ben öğretmenim ve haftaya bebeğim 4 aylıkken işe başlayacağım. Bebeğe annem bakacak, sorun yok. Ama 15 saat ders istememe rağmen ısrarla 21 vermek istiyorlar. Napacagim? Idareci ya da tecrübeli öğretmen arkadaşlar....Yönetmelikleri okuyorum sabahtan beri. Yardımcı olur musunuz?

Benim oglum 3 aylık agzı sürekli salyalı bazen köpük oluyor eli hep agzında daha yeni yeni tutmaya başladı bazı şeyleri tuttgunuda agzına götürüyor yüzünü yüzüme sürtmeye başladı henüz çok erken diş çıkartması ama şüpheleniyorum yarın doktora gidicem sorucam arkadasıkın kızı 4aylıkken diş çıkartmış birde diş çıkarma genetikmiş anne baba erken çıkartmışsa bebekte çıkarabilir miş

saydığınız belirtiler bizde de var, ben kendi kendime bu alerjik bir reaksiyon olabilir mi demiştim demek haklıymışım,kesinlik kazanması için kan tahlili mi yaptırmak gerekiyor yani alerji testi diye bir şey var mı?

hanimlarr dis bugdayi yapmayi dusunuyor musunuz neler yapacaksinizz gerci biz daha 3 ayligiz ama simdiden dusuneyim bir de calisan anneler bebeginizi birakip nasil ise gittiniz haftaya ilk gunum basliyorumm

bana da 25saat verdiler malesef bizim okulda ogretmen yok en azi bu kadar olabildii

mrblar doguran anneler saglikla buyutsunler insallh bende 17 haftalik hamileyim ilk hamileleigim mide yanmalariniz Nasil gecti benim cook yaniyor birde sizinde tup bebekmi

mrblar doguran anneler saglikla buyutsunler insallh bende 17 haftalik hamileyim ilk hamileleigim mide yanmalariniz Nasil gecti benim cook yaniyor birde sizinde tup bebekmi

Hayırlı olsun, canım. Benim hamilelikteki tek şikayetim mide yanmasıydi. Çok tatlı bir hamilelik geçirmeme rağmen keyfimi kaçırmisti. Gaviskon adlı ilacı önerdiler. (Doktoruna danışmadan sakın kullanma!) Ben hiç kullanmadım. Soğuk süt iyi geliyordu. Bir-iki kaşık içince. Bir de ekmek. Sade ekmek az miktarda..

bana da 25saat verdiler malesef bizim okulda ogretmen yok en azi bu kadar olabildii

Ben de hiç istemiyorum ama inatlaşirsam da 15 saat verip beni 30 saat okulda tutarlar yaptıkları programla. Mecbur paşa paşa kabul edeceğim galiba. Seni düşünüp aynı dertten muzdarip kaderdaşlarim var, diyeyim bari :-D

Benim çok fazlaydı başlarda sonradan portakal yedikten sonra bunun olduğunu anladım. Portakal yemeği kesince Ağrı'da kesildi. Benim tüp bebek değildi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aynen kader ortakligi basa gelen cekilir dicez 4 gun okula pasa pasa gidicem

merhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremiyorum bebeğim doğalı 110 gün oldu 2 haftadır çalışmaya basladım bebeğim artık emmıyor memeye gıdecegını anladıgı anda çığlığı basıyor cok uzgunm iyice psikolojim bozuldu.ancak uyurken alıyorum emzırıyorum. başınıza boyle bır durum varmı fikriniz varmı?

Canım kan tahlilinde ige alerjilere bakilabiliyor cilt testi icin ise biraz erken olabilir. Her ikiside negatif ciksa bile alerjik olabilir çünkü non ige alerji de var testlerde cikmayan. Alerjide aslolan tepkidir. Eger tepkiyi bagirsakta görüyorsanız ve sehrinizde cocuk gastroentereloji varsa mutlaka gidin. Alerji ciddi bir durum. Önlem alınmazsa cok tehlikeli sonuçlar dogabilir ki bunun en hafifi gelişim geriliği olur. Geçmiş olsun.

Gavıscon kullandım ben ama tableti midemi bulandırdı çiğnemesi kötüydü Şurubu iyi rahatlattı beni bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…