2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
beimde öyle oldu biberona alıştı memeyi görünce kafayı çeviriyordu.Geceleri emerken onuda bıraktı.Bende iki hafta çok kötüydüm moralim çok bozuldu sütüm azaldı sağsamda yetmiyordu.Geçen hafta bugün biberonu kaldırdım ilk gün zor oldu tabi aç kalınca kaşıkla verdim üçüncü gün sorun ortadan kalktı ama sütüm yetmiyor tabi sters çok etkili sürekli aç kaldığını düşünmek beni çok yoruyor.Eskiye göre sütüm attı ama emip bırakıyor tekrar emiyor kısa kısa sanırım doymuyor diyorum ama uyuyor saatlerce anlamadım.Birde ben elma, karanfil ve tarçın kaynatıp içiyorum onun aromasını seviyorlarmış belki emmesini kolaylaştırır.Ama sen çalışıyorsan sen yokken mecbur biberon vereceksin değil mi?

Emip birakma huyu benimkinde de cikti etrafi izliyor meme de orda hazir durcak bakcak etrafa sonra emcek oldu yaaa :)ben agresif yapiyorum kafasini gomuyorum memeye yada hadi doydun o zaman diyorum cikariyorum memeden bi sure sonra araniyor ve tam emiyor firlama :)

. Canım ağrısı olan çocuk emmiyor..Bir muayne ettirmenizde fayda var.

Herkese selam ... Oglum kesin diş çıkaracak çok huysuz bu ara bugün extra huysuzdu onu oynatayım derken anakucagını öne dogru düşürdüm allahtan baglıydı başını felan vurmadı ama korktu çoklkkk agladı meme almıyor oyuncagını agzına sokuyor ısırmaya çalışıyor 3,5 aylık daha diş çıkaran var mı başka neler bekliyor bizi ???

bebegim 95 gunluk ama hala saat basi emiyor normalde 3 saatte bir emmeleri gerekiyormus sanirim napmam gerek tecrubeli anneler. cok nadir mama veriyorum geceleri 60 cc. 6 saat uyuyor.diger turlu 2 saatte uyaniyor.acaba sutum mu yetmiyor mamaya mi gecsem bilemedim.

Bebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasil
İşe baslamadinmi canım sen inan canım benimkide çok yoruyor üstelik hasta ettim bronsit baslangici olmuş oğlumun çok kötü hirliyor öksürüyor boğulacak gibi oluyor canim buhar antibiyotik falan kullanıyoruz okadar dikkat etsemde oda bende hastayım bende grip olmuşum sende dikkat et canim herkes hasta

Bebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasil

slm miskim nasıl gidiyor ben 28/08 de sancılı normal doğum yaptım oğluşumun adını Egemen koyduk doğum iznine ayrıldım ayrılalı girmedim foruma umarım herkes sağlıkla doğumlarını gerçekleştirmiş bebişlerini kucaklarına almışlardır

Merhabaarkadaşlar
Bebeğin dd makat darlığı olan var mı
Bi arkadaş im yeni doğan bebeğin de var ve bikaç ay bekleyelim duzelmezse operasyon geçirir dedi dr
Kakasını zor yapıyor bebek

gulyacım selam cnm. hiç giremiyorum, tontoş efeyle ilgilenmekten çok şükür herşey yolunda.. sen nasılsın?
Valla canım kaç gündür ikimizde hastayız oğlum bronşit başlangıcı olmuş üç gündür kötü ilaç kullanıyoruz buhar veriyorum bende grip olmuşum bu aralar hastalıkla uğraşıyorum

Benim oğlum henüz çıkarmadı ama çok yakında paylıyacaklar galiba. Aile hekimindeki hemşiremiz de öyle düşünüyor.. Benimkinin de eski iştahı kalmadı, eskisi kadar çok emmiyor. Oyuncakları yetmedi kendi elini yumruk yapıp kaşıyordu dişlerini ama şimdi o da yetmiyor bizim elimizi yakaladığı anda ağzına götürüp kemiriyor. Çok güçlü ısırıyor parmağımı. Ve aynı şekilde salyası inanılmaz arttı. Bizim 2,5 aylıktan beri salyanız artmıştı. Diş yerleri bir kabarıp bir sönüyordu ama sanki şimdi hep şiş gibi. Tam 4,5 aylık oldu oğlum, 2 aydır artan şekilde devam etti bu saydıklarım. Kardeşimin 4.ayına girdiğinde 2si altta 2si üstte 4 dişi varmış. Bakalım biz ne zaman göreceğiz o beyazları.. Ben arada benim kontrolümde havuçla diş etlerini kaşımasına izin veriyorum, bir de hurma diş çıkarırken rahatlatırmış dediler arada hurmayı diş etlerine sürüyorum.

Ayy Enson nezaman girdim bilmiyorum hamilelik sürecin de burada sevincimızı derdimiz paylaşmak çok güzeldi, ben 25 ağustosta doğum iznine ayrıldım, ertesi sabah suyun geldi ve sezeryanla oluşum doğdu adını Batu koyduk doğumdan sonra zaman nasıl geçti anlamadım uykusuz saaçılı geceler, süt geldimi yetti mi yetmedi mi derken dört aylık olduk bu arada sünnet de aradan çıkardık uykularimiz dışında hersey çok güzel hepinizi çok öptüm, bebeklere sağlıklı mutlu günler olsun...

Arkadaslar bende 1 ayı geçti nerdeyse hiç giremedim daha önce konuşuldumu bilmiyorum sizlere bi sorum olucakti benim minnoşumun doğumu 25 ağustosta erken doğumla oldu suan 4 buçuk aylık sütüm ailevi nedenlerden dolayı stres ve üzüntü yüzünden sütüm çok azaldı kızıma yetmiyor Mama takviye ediyorum bu kontorulumüzde doktor ek gıdaya başlamayı önerdi siz başladınız mi ne ile başladınız? Elma püresi deniyor ama sonra başka bi yerde de tatlı şeylerle başlamayın diyor bi fikir verirmisiniz

Benim sutum olmasina hatta oglum tosuncuk olmasina ragmen ek gida basladik simdilik damagi alissin diye yogurt verdi.İlk basta sebze puresi verirsen daha iyi olur bence tadi pek guzel olmayacaktir ama besleyici olur.

Merhabalar, oglum 4,5 aylik oldu,bebegimde dil bagi varmis, doğum yaptigim hastane soylemedi, tesadufen baska doktordan ogrendim, teyit amaclibi baska doktora gittim, o da var dedi, kucuk bir operasyon ile kesik atilacagini söyledi, dil bagi kalinlastikca bebek acı cekermis, hatta konusmasi duzgun olmayabilir 1 yasina kadar halledin dedi, durduk yere bu cikti basimiza, hic böyle bir sey duymusmuydunuz

Duymustm canim en azindan dikkatli doktora denk gelmissiniz. Simdiden gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…