beimde öyle oldu biberona alıştı memeyi görünce kafayı çeviriyordu.Geceleri emerken onuda bıraktı.Bende iki hafta çok kötüydüm moralim çok bozuldu sütüm azaldı sağsamda yetmiyordu.Geçen hafta bugün biberonu kaldırdım ilk gün zor oldu tabi aç kalınca kaşıkla verdim üçüncü gün sorun ortadan kalktı ama sütüm yetmiyor tabi sters çok etkili sürekli aç kaldığını düşünmek beni çok yoruyor.Eskiye göre sütüm attı ama emip bırakıyor tekrar emiyor kısa kısa sanırım doymuyor diyorum ama uyuyor saatlerce anlamadım.Birde ben elma, karanfil ve tarçın kaynatıp içiyorum onun aromasını seviyorlarmış belki emmesini kolaylaştırır.Ama sen çalışıyorsan sen yokken mecbur biberon vereceksin değil mi?merhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremiyorum bebeğim doğalı 110 gün oldu 2 haftadır çalışmaya basladım bebeğim artık emmıyor memeye gıdecegını anladıgı anda çığlığı basıyor cok uzgunm iyice psikolojim bozuldu.ancak uyurken alıyorum emzırıyorum. başınıza boyle bır durum varmı fikriniz varmı?
beimde öyle oldu biberona alıştı memeyi görünce kafayı çeviriyordu.Geceleri emerken onuda bıraktı.Bende iki hafta çok kötüydüm moralim çok bozuldu sütüm azaldı sağsamda yetmiyordu.Geçen hafta bugün biberonu kaldırdım ilk gün zor oldu tabi aç kalınca kaşıkla verdim üçüncü gün sorun ortadan kalktı ama sütüm yetmiyor tabi sters çok etkili sürekli aç kaldığını düşünmek beni çok yoruyor.Eskiye göre sütüm attı ama emip bırakıyor tekrar emiyor kısa kısa sanırım doymuyor diyorum ama uyuyor saatlerce anlamadım.Birde ben elma, karanfil ve tarçın kaynatıp içiyorum onun aromasını seviyorlarmış belki emmesini kolaylaştırır.Ama sen çalışıyorsan sen yokken mecbur biberon vereceksin değil mi?
. Canım ağrısı olan çocuk emmiyor..Bir muayne ettirmenizde fayda var.merhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremiyorum bebeğim doğalı 110 gün oldu 2 haftadır çalışmaya basladım bebeğim artık emmıyor memeye gıdecegını anladıgı anda çığlığı basıyor cok uzgunm iyice psikolojim bozuldu.ancak uyurken alıyorum emzırıyorum. başınıza boyle bır durum varmı fikriniz varmı?
Bebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasilSUHAN @kattina @cryofangel sayamadigim diger arkadaslar nerelerdesiniz ozlettiniz kendinizi bebisleriniz nasıl...
İşe baslamadinmi canım sen inan canım benimkide çok yoruyor üstelik hasta ettim bronsit baslangici olmuş oğlumun çok kötü hirliyor öksürüyor boğulacak gibi oluyor canim buhar antibiyotik falan kullanıyoruz okadar dikkat etsemde oda bende hastayım bende grip olmuşum sende dikkat et canim herkes hastaBebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasil
Bebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasil
gulyacım selam cnm. hiç giremiyorum, tontoş efeyle ilgilenmekten çok şükür herşey yolunda.. sen nasılsın?SUHAN @kattina @cryofangel sayamadigim diger arkadaslar nerelerdesiniz ozlettiniz kendinizi bebisleriniz nasıl...
Valla canım kaç gündür ikimizde hastayız oğlum bronşit başlangıcı olmuş üç gündür kötü ilaç kullanıyoruz buhar veriyorum bende grip olmuşum bu aralar hastalıkla uğraşıyorumgulyacım selam cnm. hiç giremiyorum, tontoş efeyle ilgilenmekten çok şükür herşey yolunda.. sen nasılsın?
Bebis biraz huysuz fulyacim. Yoruyor biraz beni.dorduncu ay bitecek neredeyse dun gibi.sen nasilsin kuzucuk nasil[/QUOTE evt canim ya dün gibi gün sayarken maşallah yavrularimiz kucaklarımızda kocaman oldular binlerce şükür
Herkese selam ... Oglum kesin diş çıkaracak çok huysuz bu ara bugün extra huysuzdu onu oynatayım derken anakucagını öne dogru düşürdüm allahtan baglıydı başını felan vurmadı ama korktu çoklkkk agladı meme almıyor oyuncagını agzına sokuyor ısırmaya çalışıyor 3,5 aylık daha diş çıkaran var mı başka neler bekliyor bizi ???
Arkadaslar bende 1 ayı geçti nerdeyse hiç giremedim daha önce konuşuldumu bilmiyorum sizlere bi sorum olucakti benim minnoşumun doğumu 25 ağustosta erken doğumla oldu suan 4 buçuk aylık sütüm ailevi nedenlerden dolayı stres ve üzüntü yüzünden sütüm çok azaldı kızıma yetmiyor Mama takviye ediyorum bu kontorulumüzde doktor ek gıdaya başlamayı önerdi siz başladınız mi ne ile başladınız? Elma püresi deniyor ama sonra başka bi yerde de tatlı şeylerle başlamayın diyor bi fikir verirmisiniz
Merhabalar, oglum 4,5 aylik oldu,bebegimde dil bagi varmis, doğum yaptigim hastane soylemedi, tesadufen baska doktordan ogrendim, teyit amaclibi baska doktora gittim, o da var dedi, kucuk bir operasyon ile kesik atilacagini söyledi, dil bagi kalinlastikca bebek acı cekermis, hatta konusmasi duzgun olmayabilir 1 yasina kadar halledin dedi, durduk yere bu cikti basimiza, hic böyle bir sey duymusmuydunuz