- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 39
benimde öyle oldu canım hatta kanama alanı bebeğin tam olduğu yerlerdeydi, dışa kanama yapmayabilir benim yapmamıştı ama bu kanama olmadığı anlamına gelmez demişti doktor ultrasonda görünüyordu çünkü kanamam yok diye koyverme kendini dikkatli davran. şükür ki kucağımda şimdi. 3 ay yattım ben progestan alıp. Hiç bir şeyi düşünme yat. ev işiymiş yemekmiş umursama sonucu çok tatlı oluyor. Sağlıkla kavuş inşallah haberlerini bekliyorum.Bende seneye bu zamanlar sizin gibi bebeğimi anlatabilecekmiyim acaba. Rabbim bana ve tum isteyene nasip etsin inşallah.
Çarşamba 5+3 iken kese 0.81mm çıktı haftasiyla uyumlu dedi dr. Ancak kesenin ust tarafında rahimde kanama alanı var dedi. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Aşırı ve kırmızı kanaman olursa ara dedi. Çok korkuyorum. Dün gece sadece yürüdüğümde sol kasığımın tek noktasında oluşan ağrım var sabah epey hafiflemişti.
Kanama alanından dolayı düşük riskin var dedi. Çarşamba 6+3 olucam o gün kalp atışını duymaya çağırdı benim durumumda olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan oldu mu? Çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.