2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende seneye bu zamanlar sizin gibi bebeğimi anlatabilecekmiyim acaba. Rabbim bana ve tum isteyene nasip etsin inşallah.

Çarşamba 5+3 iken kese 0.81mm çıktı haftasiyla uyumlu dedi dr. Ancak kesenin ust tarafında rahimde kanama alanı var dedi. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Aşırı ve kırmızı kanaman olursa ara dedi. Çok korkuyorum. Dün gece sadece yürüdüğümde sol kasığımın tek noktasında oluşan ağrım var sabah epey hafiflemişti.

Kanama alanından dolayı düşük riskin var dedi. Çarşamba 6+3 olucam o gün kalp atışını duymaya çağırdı benim durumumda olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan oldu mu? Çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.
benimde öyle oldu canım hatta kanama alanı bebeğin tam olduğu yerlerdeydi, dışa kanama yapmayabilir benim yapmamıştı ama bu kanama olmadığı anlamına gelmez demişti doktor ultrasonda görünüyordu çünkü kanamam yok diye koyverme kendini dikkatli davran. şükür ki kucağımda şimdi. 3 ay yattım ben progestan alıp. Hiç bir şeyi düşünme yat. ev işiymiş yemekmiş umursama sonucu çok tatlı oluyor. Sağlıkla kavuş inşallah haberlerini bekliyorum.

benimde öyle oldu canım hatta kanama alanı bebeğin tam olduğu yerlerdeydi, dışa kanama yapmayabilir benim yapmamıştı ama bu kanama olmadığı anlamına gelmez demişti doktor ultrasonda görünüyordu çünkü kanamam yok diye koyverme kendini dikkatli davran. şükür ki kucağımda şimdi. 3 ay yattım ben progestan alıp. Hiç bir şeyi düşünme yat. ev işiymiş yemekmiş umursama sonucu çok tatlı oluyor. Sağlıkla kavuş inşallah haberlerini bekliyorum.
İçimi ferahlattın canım sağol Allah yavruna uzun ömürler versin inşallah. Lekelenme olabilir dedi dr olmadi şükür ama dediğin gibi içerde kanama var. 3 gündür yatiyorum. Ozel sektörde çalışıyorum 10 gün rapor verdi dr. Ben henüz kalp atışını duymadım o yüzden dahada endiseliyim rabbim yardımcımız olsun.

Selam canlar beni hatirlayanlar.
Kizlar bende 7 kasımda bebegimi kucagima aldim çok zorlu bir lohusalik geçirdim hala atlatmis degilim çünkü bebeğim geceleri hic uyumuyor sabaha kadar uyanik gündüz şansım varsa uyuyor.hic şikayeti yok herseyi tas tamam ama uykusuz. Simdi 70 günlüğüz
Sizlerde de bu şekilde olup duzelen oldumu.hep üç ayda gecer diyorlar düzene girer diyorlar

Kizlar bende 7 kasımda bebegimi kucagima aldim çok zorlu bir lohusalik geçirdim hala atlatmis degilim çünkü bebeğim geceleri hic uyumuyor sabaha kadar uyanik gündüz şansım varsa uyuyor.hic şikayeti yok herseyi tas tamam ama uykusuz. Simdi 70 günlüğüz
Sizlerde de bu şekilde olup duzelen oldumu.hep üç ayda gecer diyorlar düzene girer diyorlar
Canım hayırlı, sağlıklı ve ömürlü olsun bebeğin. Günde 5 ten fazla kusma, sürekli taşan kaka, özellikle yüzde ve eklem bölgelerinde kızarıklık ve döküntü, geçmeyen konak, emerken memeyi dövme, popo deliği çevresinde halka gibi geçmesi zor pişik gibi şikayetleriniz var mı? bunlardan biri yada birkaçı olsa bir doktora alerji testi yaptırın bize kolik dediler bunlara olağan dediler tabi çok daha fazlası vardı belirtilerin ama alerji çıktı diyete başladım alerjisi için 2haftada %75-80 azaldı huysuzluğu

karsiyakali1912 karsiyakali1912 Sagol canım seninki de hayırlı olsun.
Yok canim ya bizimki huysuzluktan degil uykusuzlugu yani huysuz olsa aglar bu sabaha kadar uyanik kucakta falan geziyo.bi rahatsızlığı olmadan uyumuyor gecr gündüz ayrimini yapamıyor

karsiyakali1912 karsiyakali1912 Sagol canım seninki de hayırlı olsun.
Yok canim ya bizimki huysuzluktan degil uykusuzlugu yani huysuz olsa aglar bu sabaha kadar uyanik kucakta falan geziyo.bi rahatsızlığı olmadan uyumuyor gecr gündüz ayrimini yapamıyor
Sevindim. ozaman tracy hogg EASY yöntemini uygula uykusu düzene girer geceleri de uyuması kolaylaşır.

Bende seneye bu zamanlar sizin gibi bebeğimi anlatabilecekmiyim acaba. Rabbim bana ve tum isteyene nasip etsin inşallah.

Çarşamba 5+3 iken kese 0.81mm çıktı haftasiyla uyumlu dedi dr. Ancak kesenin ust tarafında rahimde kanama alanı var dedi. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Aşırı ve kırmızı kanaman olursa ara dedi. Çok korkuyorum. Dün gece sadece yürüdüğümde sol kasığımın tek noktasında oluşan ağrım var sabah epey hafiflemişti.

Kanama alanından dolayı düşük riskin var dedi. Çarşamba 6+3 olucam o gün kalp atışını duymaya çağırdı benim durumumda olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan oldu mu? Çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.
Canım hiç korkma benimde tam sekiz haftalıkken kanamam oldu şimdi çok şükür dört aylık bi oğlum var bebeğin kalp atışini anca yedi sekiz haftalıkken duyuluyor bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım

Canım hiç korkma benimde tam sekiz haftalıkken kanamam oldu şimdi çok şükür dört aylık bi oğlum var bebeğin kalp atışini anca yedi sekiz haftalıkken duyuluyor bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım
Sağol canım rabbim yavrunu bağışlasın uzun ömürler versin inşallah. Korkuyorum canım telkin edemiyorum kendimi hayırlısı Allahtan. İnşallah bende sağlıgıyla hayırlısıyla bebeğimi alırım kucağima.

Benim ikinci oğlum üçbuçuk aylıkken çıkardı canım bazı bebekler erken çıkarabiliyor ağzından salyasi çok akıyormu

Canım sütun yetiyordur bence geceleri hep emzir ben oğluma yoğurt ,meyve hatta çorba yediriyorum ilk çocuğumda doktorlara uydum altı ay hiçbir şey verme dediler yedinci,sekizinci ayda köfte,çorba başla dediler ama çocuk yemeyi bilmiyorki hep emdiği için ilk okula kadar hep yeme problemi yaşadım diğer çocuklarimda üç aydan sonra başladım hemde emzirerek üç dört yaşlarına kadarda emdiler hiç biberon vermedim beni emmeyi bırakmasınlar diye bu arada bu dördüncü çocuğum
tesekkurler fikirleriniz icin.

calismaya baslayan anneler bebek yemek temizlik islerinizi nasil hallediyorsunuz ben 2 haftadir calismaya basladim 3.5 ayligiz henuz esim yardimci oluyor ama yine de yetisemiyorum :KK43:

IMG_20160118_174447.jpg
IMG_20160118_174748.jpg
IMG_20160118_174546.jpg

Merhabalar, oglum 4,5 aylik oldu,bebegimde dil bagi varmis, doğum yaptigim hastane soylemedi, tesadufen baska doktordan ogrendim, teyit amaclibi baska doktora gittim, o da var dedi, kucuk bir operasyon ile kesik atilacagini söyledi, dil bagi kalinlastikca bebek acı cekermis, hatta konusmasi duzgun olmayabilir 1 yasina kadar halledin dedi, durduk yere bu cikti basimiza, hic böyle bir sey duymusmuydunuz
Benim oğluMDA 4,5 aylık bizim doktorunuza iki aylıkken söyledi olabilir dilini çıkardık a dikkat edin dil şiirini ortada çizgisi oluşuyor diye geçenlerde gittiğimizde kulak burun boğazda görüşün ileride pelet olur konuşması dedi henüz gitmedim siz yaptırdığı mi

Bizde aynıydık ilk kırk gün gece hep ağladı sonra birkaç saat sallanarak uyumaya başladı üç aydan sonra yavaş yavaş düzenegiriyo suan 4,5 aylık on ikide uyuyo gece 8 gibi uyanıyor gündüzleri üç saat fln uyuyorum parça parça geçer sizinde sabir

Hos geldin cnm seni hatrliyorum wakeupand live:KK66:)ilk baslarda bizim ki de sabahlardi ama zamanla duzene giriyor inan. Gunduz ile geceyi ayrt edemio bebekler dogduklarinda. Zamanla gece uykusu duzene girecek...

Hos geldin cnm seni hatrliyorum wakeupand live:KK66:)ilk baslarda bizim ki de sabahlardi ama zamanla duzene giriyor inan. Gunduz ile geceyi ayrt edemio bebekler dogduklarinda. Zamanla gece uykusu duzene girecek...

Cokk sevindim hatirlandigima hafizan çok güçlü maşallah
Cok cok sagol canim insallah benimki de düzene girer

Bu topigin ilk duz3nleyicisi sendin :))) girer duzene merak etme bizimki de uyumazdi hic

Evet ilk bebeğim dusmeseydi sizkerle olacaktim ama kısmet ve çok şükür ki allahim hemen gönderdi yavrumu.
Biraz zorlu iki ay geçirdim hep üç ay diyorlar dedim benim eski arkadaşlarima sorayim tecrubelerinden faydalanayim

Evet ilk bebeğim dusmeseydi sizkerle olacaktim ama kısmet ve çok şükür ki allahim hemen gönderdi yavrumu.
Biraz zorlu iki ay geçirdim hep üç ay diyorlar dedim benim eski arkadaşlarima sorayim tecrubelerinden faydalanayim
Sağol cnm evet çok sevindim senin adına duvarına da yazmştm hatta :)) buyudukçe zaman geçtikçe ve sakin oldukça bebişler de uyum sağlıyor bize... Çok şukur ben de yalnız bakıyorum eşim de sağ olsun çok yardım ediyor karışan eden olmayınca daha iyi tanıyorsun huyunu suyunu

calismaya baslayan anneler bebek yemek temizlik islerinizi nasil hallediyorsunuz ben 2 haftadir calismaya basladim 3.5 ayligiz henuz esim yardimci oluyor ama yine de yetisemiyorum :KK43:

Ben de 2 haftadir calisiyorum. Hepsi cok zor canim yaa, ben fazla takmiyorum temizlik olayini, yemek de kv ya da annem kim baktiysa o gun ve burdaysa onlar yapiyor, yoksa ben yapiorum basit seyler. Gecen pazar cok yoruldum mesela utu yaptim yemek yaptim. Pazartesi hasta oldum. Zaten mikrobu kapmisim, bagisikligim dustu heralde yorulunca.
O yuzden artik daha da rahat davrancam.

ben reflü hastasıyım normalde rennie duo kullanıodum doktorum onu kullanma gebelikte sadece rennie al demişti dua daha yoğun olduğu için sanırım

Hamilelik boyunca reflünüz sürdümü. Bende de reflü var gaviscon içiyorum geçmiyor. Sizin geçtimi acaba :KK43:

X