2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Du
Günaydın kızlar bebeislerinizin bingildak acikliklari ne kadar?[/QUOT. Dün kontrole gittik hemşire 2*2 dedi doğduğunda da öyleydi su an 3 aylık ama ilk gittiğimizde de sağlık ocağındaki hemşire biraz küçük demişti ama doktora da götürdüm o normal dedi ayrıca uc farklı doktor denedim hiçbiri bingildakla ilgili bisey demedi bana

Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Doktorum tavsiye etmedi bize bende yaptırmadım ama başka yaptırmayan var mı
Zehirli ishal asisi dedikleri sey sanirim bu rota asisi yok bizde yaptirmadik. Aslinda icime sinmedi.Asilarda civa var kanserojen tartismalari ciktigindan beri zorunlu asilar bile bana batiyor istemeye istemeye yaptiriyorum.

Soguk alginligi geciriyor minigim 1hafta oldu gecmedi evden de cikarmiyorum ne yapmali bilemedim dr tuz orani % 2.3 olan solusyon verdi onunla burnunu temizleyip aspratorle cekiyorum yalnizca baska yontem bilen varsa lutfen yazsin!!

Soguk alginligi geciriyor minigim 1hafta oldu gecmedi evden de cikarmiyorum ne yapmali bilemedim dr tuz orani % 2.3 olan solusyon verdi onunla burnunu temizleyip aspratorle cekiyorum yalnizca baska yontem bilen varsa lutfen yazsin!!

Uyuduğu odayı mutlaka nemlendirin peteğin üstüne su ıslak havlu koyun. Özellikle burnunun tıkalı olmamasına dikkat edin biz bu hastalık yüzünden 2 gece hastanede yattık çok geçmiş olsun

Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Doktorum tavsiye etmedi bize bende yaptırmadım ama başka yaptırmayan var mı

hay Allah ya. bizimde doktor önerdi. bugün yaptırıcam. böyle kafam karışıyor çocuğuma iyilik mi ediyorum kötülük mü ediyorum ki ....

Gecmis olsun canim, bu saydiklarinin hepsi bende var. hatta cogu bebekte var diye biliyorum. Ben de korktum simdi. Nasil emin oldunuz alerji olduguna?

canım panikleme alerjik denilmesi için bir sürü etken olması lazım. kakada kanlı mukus , vücutta belli süre geçmeyen kızarıklık veya kızarıklıklar, kaşların pul pul dökülmesi , huzursuzluk iştah kaybı vs. emen bebeklerin kakasında bazen mukus görmek çok normalmiş bir gün bende gördüm çılgına döndüm bayağı araştırmıştım.. birde mesela kaka yaparken çok zorlanırsa zorlama ile de mukus çıkabilirmiş.

Kızlarrrr.. Bebeğim kaç aylık? Her gelenin dediğini dinlemeyeyim diyorum, dinliyorum malesef! Internetten gelişimine bakayim dedim ama işin içinden çıkamadım ben. 1 Eylül doğumlu bebeğim.

Uyuduğu odayı mutlaka nemlendirin peteğin üstüne su ıslak havlu koyun. Özellikle burnunun tıkalı olmamasına dikkat edin biz bu hastalık yüzünden 2 gece hastanede yattık çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim.
Evde rutubet sorunumuz var kalorifere su koyuyorum yine de burnunu da hep cekiyorum otri ile ne zaman gecer.siz neden hastanede kalmak zorunda kaldiniz cigerlere mi indi simdi nasil yavrunuz?!

1 ocakta 4 aylık olacak. Daha doğrusu 4 ayını doldurmuş 5 ten gün alıyor alacak ama sen 1 şubata kadar 4 aylık diyeceksin :)
Kızlarrrr.. Bebeğim kaç aylık? Her gelenin dediğini dinlemeyeyim diyorum, dinliyorum malesef! Internetten gelişimine bakayim dedim ama işin içinden çıkamadım ben. 1 Eylül doğumlu bebeğim.

İyi akşamlar kızlar bebeğim 7 ocakta 4 ayını dolduracak bu sıralar uykularımız çok azaldı elleri havada titrer gibi gözleri kapalı bi şekilde kesik kesik ağlıyor hep bu şekilde uyanıyor korkuyormu uyanamıyor mu anlamıyorum birde sürekli gözlerini kırpıştırıyor onunla konuşurken oynarken.
kakada kıl görüyorum bie haftasır kendi saçı kısa kıllar mukus da vardı çok canım sıkkın varmı benin durumumda olan nette hep en kötüsünü yazıyorlar ptesi doktora gidicez ama ozamana kadar rahatlamaya ihtiyacım var :KK43:(

canım panikleme alerjik denilmesi için bir sürü etken olması lazım. kakada kanlı mukus , vücutta belli süre geçmeyen kızarıklık veya kızarıklıklar, kaşların pul pul dökülmesi , huzursuzluk iştah kaybı vs. emen bebeklerin kakasında bazen mukus görmek çok normalmiş bir gün bende gördüm çılgına döndüm bayağı araştırmıştım.. birde mesela kaka yaparken çok zorlanırsa zorlama ile de mukus çıkabilirmiş.

Olabilir canim, zaten bir kac gunde bir yapiyor zorlaniyor tabi, memeyi gorunce kendini ittiriyordu ama biberona hayir demiyor :KK43:(

Olabilir canim, zaten bir kac gunde bir yapiyor zorlaniyor tabi, memeyi gorunce kendini ittiriyordu ama biberona hayir demiyor :KK43:(
Zorlamaya bağlıdır canım sıkma kendini. Anne sütü mu alıyor tamamen bide o onemli. Sırf anne sütü alan bebeklerde olurmus.

1 ocakta 4 aylık olacak. Daha doğrusu 4 ayını doldurmuş 5 ten gün alıyor alacak ama sen 1 şubata kadar 4 aylık diyeceksin :)

Teşekkürler canım. O zaman bebeğimin 3 aylik gelişimi normal. 4 e bakınca yapamadığı şeyler var. Her çocuğun gelişimi farklı ve onlar bir ortalama değer , biliyorum. Ama dönüm noktaları da önemli...

Hanimlar merhaba uzun zamandir bakamiyordum burda bebeginin kaka yapamadigini soyleyen anneler vardi oglum 5 gunde kkaka yapaiyor ancak huzzursuzluk yapiyor neler yaptiniz bi care buldunuz mu fitil vermek istemiyorum surekli zaten fitik ameliyati oldugu icin gectigimiz hafta hergun fitil verdim alisacak fitille yapmaya

Hanimlar merhaba uzun zamandir bakamiyordum burda bebeginin kaka yapamadigini soyleyen anneler vardi oglum 5 gunde kkaka yapaiyor ancak huzzursuzluk yapiyor neler yaptiniz bi care buldunuz mu fitil vermek istemiyorum surekli zaten fitik ameliyati oldugu icin gectigimiz hafta hergun fitil verdim alisacak fitille yapmaya
Benimki benden dolayı kabızlık çekiyor yapmadı kaç gündür, ben de öyleyim tık yok. Zeytin yağı içiyorum bebeğe de veriyorum.

X