- 20 Ekim 2015
- 95
- 60
- 36
Yaziyo cnm 1 hafta kullanim suresi kaldı biliyorum 1 aylık olduğunuAcildiktan sonra 4 hafta gecerse kullanilmiyo. Zamani gectiyse sende bebegine sakin verme cope at bence. Uzerini oku yaziyo diye hatirliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaziyo cnm 1 hafta kullanim suresi kaldı biliyorum 1 aylık olduğunuAcildiktan sonra 4 hafta gecerse kullanilmiyo. Zamani gectiyse sende bebegine sakin verme cope at bence. Uzerini oku yaziyo diye hatirliyorum.
Günaydın kızlar bebeislerinizin bingildak acikliklari ne kadar?[/QUOT. Dün kontrole gittik hemşire 2*2 dedi doğduğunda da öyleydi su an 3 aylık ama ilk gittiğimizde de sağlık ocağındaki hemşire biraz küçük demişti ama doktora da götürdüm o normal dedi ayrıca uc farklı doktor denedim hiçbiri bingildakla ilgili bisey demedi bana
Zehirli ishal asisi dedikleri sey sanirim bu rota asisi yok bizde yaptirmadik. Aslinda icime sinmedi.Asilarda civa var kanserojen tartismalari ciktigindan beri zorunlu asilar bile bana batiyor istemeye istemeye yaptiriyorum.Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Doktorum tavsiye etmedi bize bende yaptırmadım ama başka yaptırmayan var mı
Soguk alginligi geciriyor minigim 1hafta oldu gecmedi evden de cikarmiyorum ne yapmali bilemedim dr tuz orani % 2.3 olan solusyon verdi onunla burnunu temizleyip aspratorle cekiyorum yalnizca baska yontem bilen varsa lutfen yazsin!!
Hanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Gecmis olsun canim, bu saydiklarinin hepsi bende var. hatta cogu bebekte var diye biliyorum. Ben de korktum simdi. Nasil emin oldunuz alerji olduguna?
Uyuduğu odayı mutlaka nemlendirin peteğin üstüne su ıslak havlu koyun. Özellikle burnunun tıkalı olmamasına dikkat edin biz bu hastalık yüzünden 2 gece hastanede yattık çok geçmiş olsun
Kızlarrrr.. Bebeğim kaç aylık? Her gelenin dediğini dinlemeyeyim diyorum, dinliyorum malesef! Internetten gelişimine bakayim dedim ama işin içinden çıkamadım ben. 1 Eylül doğumlu bebeğim.
canım panikleme alerjik denilmesi için bir sürü etken olması lazım. kakada kanlı mukus , vücutta belli süre geçmeyen kızarıklık veya kızarıklıklar, kaşların pul pul dökülmesi , huzursuzluk iştah kaybı vs. emen bebeklerin kakasında bazen mukus görmek çok normalmiş bir gün bende gördüm çılgına döndüm bayağı araştırmıştım.. birde mesela kaka yaparken çok zorlanırsa zorlama ile de mukus çıkabilirmiş.
cok gecmis olsun benim de sutum az aksamlari yetmiyor 90 cc mama vermeye basladimben hala ggoguslerımle ugrasom mastit amelıyatı oldum sonunda..şimdilkik cok skur daha ıyıyım bızde 3.5 aylıgız
ben de yaptirmadimmHanımlar aranızda rota aşısı yaptırmayan var mı
Zorlamaya bağlıdır canım sıkma kendini. Anne sütü mu alıyor tamamen bide o onemli. Sırf anne sütü alan bebeklerde olurmus.Olabilir canim, zaten bir kac gunde bir yapiyor zorlaniyor tabi, memeyi gorunce kendini ittiriyordu ama biberona hayir demiyor (
1 ocakta 4 aylık olacak. Daha doğrusu 4 ayını doldurmuş 5 ten gün alıyor alacak ama sen 1 şubata kadar 4 aylık diyeceksin :)
3 aylık olduk biz de :) Yuvarlanıp gidiyoruz :)hanimlar nerdesiniz bebekler buyumustur artik biz anca 2.5 aylik olduk :)
Benimki benden dolayı kabızlık çekiyor yapmadı kaç gündür, ben de öyleyim tık yok. Zeytin yağı içiyorum bebeğe de veriyorum.Hanimlar merhaba uzun zamandir bakamiyordum burda bebeginin kaka yapamadigini soyleyen anneler vardi oglum 5 gunde kkaka yapaiyor ancak huzzursuzluk yapiyor neler yaptiniz bi care buldunuz mu fitil vermek istemiyorum surekli zaten fitik ameliyati oldugu icin gectigimiz hafta hergun fitil verdim alisacak fitille yapmaya
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.ben hala ggoguslerımle ugrasom mastit amelıyatı oldum sonunda..şimdilkik cok skur daha ıyıyım bızde 3.5 aylıgız