2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynısını yaşadım bende sezeryanlıyım. Kırım çıktıktan 1 ay sonra oldu ve 10 gün sürdü. Adet kanamasından daha şiddetliydi
Ay o kanı görünce çok korktum ya tuvalette.. Bugün biraz azaldı kanama çok şükür sütüm artmaya başladı.

Bende kızım doğduğunda beri onu kullanıyorum son günlerde sadece uyuyacağı zaman alıyor normal zamanda istemiyorsa çok zorlamayın benimki çok sinirleniyor vermeye zorlarsam
Wee'nin silikonu çok sertti ve tam yuvarlak uçluydu, onu ağzında çeviremedi tutamadı. Avent'inki damla uçlu gibi ve yassı, kolay tutuluyor. Ben de uykuya geçmesi için vereceğim, bir de karnı tokken emmeyi istemesin diye yoksa yapışık yaşıyoruz hep :)

Slm kızlarya kauçukemzik zararli mi??? Bilgnzvarmi?? Chicconun soft kaucuk emzigini aldim.ama 4+ .ve bebegime büyük geldi.şuan aventin slikon emzigini kullanım.slikon emzikler i dış çıkarma evresinde kullanmayın diyolar.bilgisi olanvarmi

Kauçuk alerjisi olabilen bir madde. Doğal diye tavsiye ediyorlar birde silikona göre daha yumuşak diye. Ama eğer ailede alerjisi olan varsa ilk zamanlar dikkatli olmak gerekiyor. Solunumda zorlama, burun akintisi, deride dokulme, kizariklik, şişlik, kaşıntı gibi belirtilerde hemen doktora gitmelisiniz. Bu belirtilerin sadece 1 tanesi yada birkaç tanesi yada hepsi birden görülebilir aklınızda olsun. Başka dez avantajı da silikon emzige göre çok çabuk yıpranıyor sık sık değiştirmek gerekiyor.

canim teshis nasil kondu?
bizdede benzer sikinti var.
reduktan madde cikti.
sizdede salya var mi?
neocate mi verdiler size de

anldm cnm.teşekkürler evet emziğin üzerinde ayda bi degisin diyo.peki ddis çıkarma evresinde silikon emzik zarar verirmi? Sonuçta silikon baya sert

canim teshis nasil kondu?
bizdede benzer sikinti var.
reduktan madde cikti.
sizdede salya var mi?
neocate mi verdiler size de
Kan testi yapıldı ige testi diyorlar. Salyanın alası hemde. Salı günü doktora gidicez mama verirmi bilmiyorum simdilik emzirme taraftarı doktorum ama kanda çıkınca rapor oluyormuş mama için ücretsiz yada indirimli olarak alabiliyor muşuz. Facebookta alerjik anne diye bir sayfa var dayanışma ve bilgi için. Umarım senin bebeğinde yoktur. Çok zor bir durum. Kreş vs olayı gelecekte bitti bizim için. Takip edilemiyor çocuğun yediği içtiği çünkü. Okulu birakicam yada yillarca dondurucam galiba.

anldm cnm.teşekkürler evet emziğin üzerinde ayda bi degisin diyo.peki ddis çıkarma evresinde silikon emzik zarar verirmi? Sonuçta silikon baya sert
Okuduğum makalelerde eğer ortodontik emzikse zarar vermez aksine doğru diş ve damak gelişimini destekler diyor doktorlar. Zaten aldığımız diş kasiyicilar da silikon. Yada havuç vsvericez dişlerini kasisin diye onlar daha da sert.

uzun zamandır yoktum, bugün bir abakayım dedim kafam dağılsın diye süt ve besib alerjisi burda da var. ben 1. aydan beri çekiyorum
Allah sabır versin hepimize canım. Bu gece bi arkadaşımızın bebeğinin 1. Yas gününe gittik ve ben eve gelince ağladım. Orada herkes yiyip icerken ben glutensiz ekmegimi evde unuttuğum için sadece su içtim ama beni ağlatan bu değildi. Beni ağlatan ilk doğum günümüzün asla böyle pasta kek kurabiye pogaca ile yapamayacak olusumuzdu. Beni ağlatan oglumun yıllar sonra neden benim pastam olmuyor diye sorma ihtimali idi. Bu meretin geldi mi gidesi pek olmuyor malum. 1 haftadır her anım kabus, her hayalim kırık. Allah bize çooooookkkkk sabırlar versin çünkü cok ihtiyacımız olacak.

canim bizde 2.aydan beri var.
once azdi salya giderek artti.ishale cevirdi.birde kusma artti.haliyle kilo alimi azaldi.o kadar uzuluyorum ki
Allah bas
ka dert vermesin.en son kan gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu.bizde kan degerlerinde bisey cukmadi ama 2 haftadir perhiz yapiyorum.salya gitmedi.coklu brsin alerjisinden supheleniyorum.sizin neye alerjiniz cikti?

nasil besleniyorsun?
ben ne yiyecegimi sasirdim.tam azaliyor diyorum tekrar artiyor.o kadar uzuluyorum ki ek gidaya gecerken sikinti.yedigim seylerde azaldi nasil emziricem bilmiyirum.canim sende okumussundur piyasada iki mama varmis.tadi berbat diyorlar.

canim karamsar olma.bircogunun alerjisi 1 yastan sonra azaliyor.krese gondermeme gibi bir durumumda yok benim.gecmesse naparim bilmiyorum.

uzun zamandır yoktum, bugün bir abakayım dedim kafam dağılsın diye süt ve besib alerjisi burda da var. ben 1. aydan beri çekiyorum
canim bizimde bir ayi gecti.ama kafama 3.ay dank etti.sut neysede coklu besin alerjisi cok kotu.hala bulamadim neyin alerji yaptigini.

Üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcınız olsun ilerde inşallah belki azalır dediğiniz gibi. Kan nerde çıkıyor kakasında mı? benim de bazen alerji endişem oluyor da.

Üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcınız olsun ilerde inşallah belki azalır dediğiniz gibi. Kan nerde çıkıyor kakasında mı? benim de bazen alerji endişem oluyor da.
Allah razi olsun.
evet salya gordukten bir ay sonra kakasinda gordum

Bizim de 2.aydan beri salya vardı. Kakasinda mukus vardı. Enson gecen hafta pazar gunu gece kan gorunce kakada soluğu acilde aldık. Acil doktoru enfeksiyon dedi ama içimden bir ses alerji diyordu nitekim ertesi gün cocuk doktoru onayladı çünkü ateş yok. Daha önceden köpüklü kakasida oluyordu. Bizim kanda inek sütü alerjisi çıktı ama bende çoklu gıda alerjisidir diye her alerjiye uygun beslenmeye çalışıyorum. Glutensiz un aldim ekmek yaptım onu yiyorum. Patates, zeytin, zeytinyağı, marul birde üzüm pekmezi. Bunların çoklu gıda alerjisinde güvenli olduğunu okudum. Sıkıntısı bitince her hafta 1 gıda deneyerek diyetimi genisletecegim. Ben 1 haftadir yapıyorum diyeti. Kendimde alerjiğim zaten. Yer fıstığı, kaju, bazı antibiyotikler ve ilaçlar, mevsim şartları, güneş, yağmur, soğuk, polen gibi. Kendimde hiç sikayet etmemiştim ama oğlumda olunca bağıra bağıra isyan edesim var.

canim hikayemiz ayni.
ben doktorumuza 2 aylikken sormustum hatta o zamanda suphelendim.ama kan olmayinca doktor sikinti yok dedi.
doktora gitmeden perhiz yapmaya basladim ama tamamen geciremedim.bir iyi bir kotu.laktazim damlada kullaniyoruz biz redukten madde poziyif ama ph normal degerde.canim sizin salyaniz gecti mi?
sadece bunlaru mi yiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…