- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
Hayir degil bence emzigi kavrayabiliyor sonucta.kizima 3 gunlukken,oglumada hemen hastanede verdim,düşün dogdugu gün :)3 günlük de pek erken değil mi annesi? gerçi k.validem de bana geçen gün geç kaldınız doğar doğmaz verecektiniz dedi ama garibime gitti o kadar ufakken. Ev işlerini rahat yapabilmek için eşim yokken kahvaltı yapabilmek için düşündüm ben de emziği:)
Eger mama veriyorsaniz suda vermek zorundasiniz.bizim doktorumuz oyle demisti.susuyormus.ben 1 yasina kadar kaynamis su verdim.Ben sadece benimkinde var sanıyordum burayı okumadan önce:) şükür normalmiş . Evet bazı doktorlar su vermeyin diyor.
Anne sutu alıyorsa şu yasak ama mamada veriliyor sanırımBen sadece benimkinde var sanıyordum burayı okumadan önce:) şükür normalmiş . Evet bazı doktorlar su vermeyin diyor.
Maşallah iyi kilo almış anne sütümi veriyorsunuz yoksa mamamı benim kızım 3 ayı bitirdi 6300 grKizlar bebisleriniz kac kilo dogdu ikinci ayinda kac kiloydu ?
Benim ki 3200 dogdu 1. Ayinda 4450 2. Ayinda 5500 du.
Sadece anne sütü ile besleniyor. Maşallah çok iyi. Muhtemelen benim ki de pazartesi o civarda çıkar. 3 aylık olacak. Senin bebiş de eylül doğumlu mu ?Maşallah iyi kilo almış anne sütümi veriyorsunuz yoksa mamamı benim kızım 3 ayı bitirdi 6300 gr
Hangi renk canim ? Muhtemelen adet kanamasidir. Adet donemlerinde sut azaliyorAdet gibi değil. Ama bilemiyorum.
Kırmızı. Ama adet gibi değil sanki. Şakır şakır geliyor.Hangi renk canim ? Muhtemelen adet kanamasidir. Adet donemlerinde sut azaliyor
Ben yasamadim bebegim 3 aylik olacak. Canim iyice arastir evham yapma insallah bisey yokturAnnem, "halk arasında söylenen kırk sonu kanamasıdır" dedi, "kiminde 50. kiminde 60. günde kiminde 80. kiminde 90. günde olur, adet gibi ama daha fazla kanama olur" dedi. Ben yine de panikledim de sormak istedim, aynısını yaşayan var mı? Sezaryen doğum yaptım.
Bugün Philips Avent Freeflow emzik aldık. Bebeğim bunu kolayca tuttu, rahatladı, uyudu. Tabi sabırla devam etmem gerekiyor.Hayir degil bence emzigi kavrayabiliyor sonucta.kizima 3 gunlukken,oglumada hemen hastanede verdim,düşün dogdugu gün :)
bebekler anneleri emzik gibi kullaniyor.birde surekli emme refleksi var.
oglum agzinda emzigi yoktu.uykuda seyrettim onu agzinda meme var gibi emiyor :) miniğim.
yani o yuzden ben emzikte sorun gormuyorum.cok kasmamak lazim.
hem agliyor durmuyor hemen emzigi ver susuyor.
Annem, "halk arasında söylenen kırk sonu kanamasıdır" dedi, "kiminde 50. kiminde 60. günde kiminde 80. kiminde 90. günde olur, adet gibi ama daha fazla kanama olur" dedi. Ben yine de panikledim de sormak istedim, aynısını yaşayan var mı? Sezaryen doğum yaptım.
7 eylül kızımın doğum günü yalnız benim bebeğim 3800 doğdu hiç bir kilo almadık biz hep 800-900 gr ama boyumuz iyi 63 cm olmuşuz doktor normal dedi benim kızım çok kilo almıyorum ama şükür sağlıklıSadece anne sütü ile besleniyor. Maşallah çok iyi. Muhtemelen benim ki de pazartesi o civarda çıkar. 3 aylık olacak. Senin bebiş de eylül doğumlu mu ?
Allah'a şükür,Rabbim sağlıklarını daim ettirsin. Senin bebeğin tam ortalama kiloyu alıyor gayet güzel7 eylül kızımın doğum günü yalnız benim bebeğim 3800 doğdu hiç bir kilo almadık biz hep 800-900 gr ama boyumuz iyi 63 cm olmuşuz doktor normal dedi benim kızım çok kilo almıyorum ama şükür sağlıklı
Gercekten miii. Hicbir emzigi tutturamadikBugün Philips Avent Freeflow emzik aldık. Bebeğim bunu kolayca tuttu, rahatladı, uyudu. Tabi sabırla devam etmem gerekiyor.
Bende kızım doğduğunda beri onu kullanıyorum son günlerde sadece uyuyacağı zaman alıyor normal zamanda istemiyorsa çok zorlamayın benimki çok sinirleniyor vermeye zorlarsamBugün Philips Avent Freeflow emzik aldık. Bebeğim bunu kolayca tuttu, rahatladı, uyudu. Tabi sabırla devam etmem gerekiyor.
Benim ki hic birini tutmuyooor offffBende kızım doğduğunda beri onu kullanıyorum son günlerde sadece uyuyacağı zaman alıyor normal zamanda istemiyorsa çok zorlamayın benimki çok sinirleniyor vermeye zorlarsam