O kadar olmasa da benzer durumdayızŞimdi 54 günlüğüz ama çok az pembe kan (incecik pıhtı gibi, doğumdan önce gelen nişan gibi) devam ediyor. 50. günde muayeneye gittim, her şeyin normal olduğunu, dikişlerin iyi olduğunu söyledi. Sıkıntım olup olmadığını sordu, bazen hafif sancıdığını (özellikle yüksek veya uzak bir şeyleri almak için sünerken-elimi uzatırken) söyledim, çok nadir de âdet sızısı gibi alt tarafta sancı-sızı olduğunu söyledim, eşimle dokunup konuşup ondan etkilenince rahimin kasılıp sancı yaptığını söyledim, bilemedi, bana bir cevap veremedi. Artık doktorun bilgisinden de şüphe etmeye başladım ciddi ciddi, bir daha ona gitmeyeceğim. Şu an diz üstü bilgisayarı dizime koyup yazıyorum, o bile hafif bi acı verdi dikiş yerine. Ben normalde böyleyken ilişkiye girmeyi aklımdan bile geçiremiyorum.
Bende hem mama hem anne sütü veriyorum zeytin yaginida denedik cay kasiyila verdik ama ise yaramiyor fitil bitek ise yariyor ama kimisinde bu kadar sik kullanma fitili dio ama başka cagrem yok napicami bilemiorm
Canım anne sütü alıyorsa on güne kadar kaka yapmasa da müdahale edilmiyor.fitil dahil her türlü ilaçlı müdahale alışkanlık yapıyor.mama alıyorsa mamayı değiştirebilirsinOğlumun fitil kullanmadan kakasini yapamiyor iki uç günde bir mecbur fitil kullaniyorum ne yapmami onerirsiniz çok zorlaniyo içim aciyooo
Canım artık uyandırma. Benim kızım 108 günlük oldu. Bir aydır uyandırmıyorum artık ben. Doktora da sordum, uyandırma sakın, uyuyorsa başka ne istiyorsun , dedi. O zaten acıkınca uyanır, dedi. Gerçekten de öyle oluyor.Kızlar bebişinizin gece uykusu kaç saat? benim bebeğim iki ay 10 günlük yakınlarım artık gece uyandırma o acıkırsa uyanır zaten diyorlar ben 3 saatte bir emziriyorum uyanmasa da alıyor memeyi sizde durumlar nasıl
Canım anne sütü alıyorsa on güne kadar kaka yapmasa da müdahale edilmiyor.fitil dahil her türlü ilaçlı müdahale alışkanlık yapıyor.mama alıyorsa mamayı değiştirebilirsin
Ayy çok sevindim bu gece deniycem inş bebişi aç bırakmam sağol canımCanım artık uyandırma. Benim kızım 108 günlük oldu. Bir aydır uyandırmıyorum artık ben. Doktora da sordum, uyandırma sakın, uyuyorsa başka ne istiyorsun , dedi. O zaten acıkınca uyanır, dedi. Gerçekten de öyle oluyor.
Bence deneme daha. Ben denedim kanamam arttıof kadın olmak ne zor. Cumartesi tekrar kontrole gitcem dr hersey yolunda ama iltahap var gibi dedi tekrar fitil kullanıommm
Bende hem mama hem anne sütü veriyorum zeytin yaginida denedik cay kasiyila verdik ama ise yaramiyor fitil bitek ise yariyor ama kimisinde bu kadar sik kullanma fitili dio ama başka cagrem yok napicami bilemiorm
Kızlar bebişinizin gece uykusu kaç saat? benim bebeğim iki ay 10 günlük yakınlarım artık gece uyandırma o acıkırsa uyanır zaten diyorlar ben 3 saatte bir emziriyorum uyanmasa da alıyor memeyi sizde durumlar nasıl
Iyi Akşamlar ark hamilelik ten sonra bebekler hakkın da fikir alış-verişine başlanmış :) emzik konusu olmuş bende burdan bir ark önermişti avent soothie oğlum sadece onu Aldı çok memnun kaldım ilk verdiğimde tam tutana kasar elimle destekliyorum sonra alışıyor tavsiye ederim
Ama kakasi kati değil civik yani cikarmasi lazim ama cikaramiyor kakasi sert deil yaniBen bikeresinde gun kurusu kayisiyi kaynattim 3 kasik verdim. Teyzem hep onu yapiyomus bende yaptim kakasini yapmisti. Bide bunu dene istersen. Bu arada hangi mamayi kullaniyosun
Donaxyl verdi dr hamileliktede vermişti ii geldi senin de baya oldu benim gibi gecmedi miCanim hangi fitili kullaniyorsun? 19unda iki aylik olacagiz akintim bitmedi delirecegim artik.
Maşallah yaa 7 saatlik uyku mu ?? Benim oğlum en fazla 3 saat uyuyo sonra emmek için uyanıyorKendi uyanmazsa hic uyandirmiyorum, 7 saati bile geciyor.dr 12 saat uyusa bile uyandirma dedi.benim bebegim de 2 ay 7 gunluk.
Bizim 24 ünde 3 ay dolacak ama yine içerdeki dikişleri hissediyorum yada bana öyle geliyo bilmiyorum. Tam ilişki aynen olamiyo daha ne kadar sürer ki bu durum ?Bizimde ayin 17sinde 2ay oluyor ve yeni yeni duzeliyor dikis agrilarim ve hala iliski olmadi dun deneme oldu ama o kadar cok agrim olduki devam etmedim psikolojim bozuldu ya
Donaxyl verdi dr hamileliktede vermişti ii geldi senin de baya oldu benim gibi gecmedi mi
Günaydın kızlar... Bişey sorucam ben kamu çalışanıyım ben sağlık bakanlığı. Çalıştığımız yerlerde süt izni birleştiren oldu mu hiç? Süt izinlerini toplu kullanma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?