2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
O kadar olmasa da benzer durumdayız

Bende hem mama hem anne sütü veriyorum zeytin yaginida denedik cay kasiyila verdik ama ise yaramiyor fitil bitek ise yariyor ama kimisinde bu kadar sik kullanma fitili dio ama başka cagrem yok napicami bilemiorm

Ben bikeresinde gun kurusu kayisiyi kaynattim 3 kasik verdim. Teyzem hep onu yapiyomus bende yaptim kakasini yapmisti. Bide bunu dene istersen. Bu arada hangi mamayi kullaniyosun

Oğlumun fitil kullanmadan kakasini yapamiyor iki uç günde bir mecbur fitil kullaniyorum ne yapmami onerirsiniz çok zorlaniyo içim aciyooo
Canım anne sütü alıyorsa on güne kadar kaka yapmasa da müdahale edilmiyor.fitil dahil her türlü ilaçlı müdahale alışkanlık yapıyor.mama alıyorsa mamayı değiştirebilirsin

Kızlar bebişinizin gece uykusu kaç saat? benim bebeğim iki ay 10 günlük yakınlarım artık gece uyandırma o acıkırsa uyanır zaten diyorlar ben 3 saatte bir emziriyorum uyanmasa da alıyor memeyi sizde durumlar nasıl

Canım artık uyandırma. Benim kızım 108 günlük oldu. Bir aydır uyandırmıyorum artık ben. Doktora da sordum, uyandırma sakın, uyuyorsa başka ne istiyorsun , dedi. O zaten acıkınca uyanır, dedi. Gerçekten de öyle oluyor.

Canım anne sütü alıyorsa on güne kadar kaka yapmasa da müdahale edilmiyor.fitil dahil her türlü ilaçlı müdahale alışkanlık yapıyor.mama alıyorsa mamayı değiştirebilirsin

Benim kizim fitille dahi yapmamisti doktorum damar catlagi olmamasi icin 6. Gunde lavman yaptirdi. 5 yada 6 gun yapmazsa ve tekrarlarsa aramami bikac test yapacagini soyledi.

Ayy çok sevindim bu gece deniycem inş bebişi aç bırakmam sağol canım

Iyi Akşamlar ark hamilelik ten sonra bebekler hakkın da fikir alış-verişine başlanmış :) emzik konusu olmuş bende burdan bir ark önermişti avent soothie oğlum sadece onu Aldı çok memnun kaldım ilk verdiğimde tam tutana kasar elimle destekliyorum sonra alışıyor tavsiye ederim

Canim hangi fitili kullaniyorsun? 19unda iki aylik olacagiz akintim bitmedi delirecegim artik.
Bence deneme daha. Ben denedim kanamam arttı of kadın olmak ne zor. Cumartesi tekrar kontrole gitcem dr hersey yolunda ama iltahap var gibi dedi tekrar fitil kullanıommm

Bende hem mama hem anne sütü veriyorum zeytin yaginida denedik cay kasiyila verdik ama ise yaramiyor fitil bitek ise yariyor ama kimisinde bu kadar sik kullanma fitili dio ama başka cagrem yok napicami bilemiorm

Selam , vucudundaki beyazliklar icin dr.a gittin mi?

Kendi uyanmazsa hic uyandirmiyorum, 7 saati bile geciyor.dr 12 saat uyusa bile uyandirma dedi.benim bebegim de 2 ay 7 gunluk.

Merhaba adas :) ben de aldim onu ama hic ise yaramadi, eskisini daha cok emiyordu. Ben uzun bir ara verdim, unutmus emzikten vazgecmis.

Ben bikeresinde gun kurusu kayisiyi kaynattim 3 kasik verdim. Teyzem hep onu yapiyomus bende yaptim kakasini yapmisti. Bide bunu dene istersen. Bu arada hangi mamayi kullaniyosun
Ama kakasi kati değil civik yani cikarmasi lazim ama cikaramiyor kakasi sert deil yani

Günaydın kızlar... Bişey sorucam ben kamu çalışanıyım ben sağlık bakanlığı. Çalıştığımız yerlerde süt izni birleştiren oldu mu hiç? Süt izinlerini toplu kullanma yani

Bizimde ayin 17sinde 2ay oluyor ve yeni yeni duzeliyor dikis agrilarim ve hala iliski olmadi dun deneme oldu ama o kadar cok agrim olduki devam etmedim psikolojim bozuldu ya
Bizim 24 ünde 3 ay dolacak ama yine içerdeki dikişleri hissediyorum yada bana öyle geliyo bilmiyorum. Tam ilişki aynen olamiyo daha ne kadar sürer ki bu durum ?

Sünnet yaptıran anneler, kaça yaptırdınız? Devlet ya da özel hastane farkeder mi acaba

Tain etmistim onu verdigini. Bitmedi ya bi devamli akintim var. 43 ve 44. Gun hafif kan geldi kahvelik oldu sonra kahvemsi sari basladi iki gun sonra 2 aylik olacagiz gecmedi. Sebebine dedi mi doktor birsey peki?
Donaxyl verdi dr hamileliktede vermişti ii geldi senin de baya oldu benim gibi gecmedi mi

canim bende kamudayim.birlestirme yasal degil ama amirin idare ederse dedigini yapan arkadaslarim var.

Günaydın kızlar... Bişey sorucam ben kamu çalışanıyım ben sağlık bakanlığı. Çalıştığımız yerlerde süt izni birleştiren oldu mu hiç? Süt izinlerini toplu kullanma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…