• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bi
Bu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayim
bizim hergün öyle 8 de bi başlıyoruz uyutmaya çalısmaya 11-12 de anca uyuyor bugun hele feciydi gece 2 de bi Uyandi 6 ya kadar Bn uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor kucağımda uyuyor yatağa bırakıyorum gözleri hooop acıyor en son dayanamadım sabah 6 da anneme verip çocuğu ütüydüm annemde uyutmuş sagolsun

Bizimki de her aksam oyle 7de basliyor maraton bi umut uyuturmuyum diye 12den once hic uyumadi. Babasina cekmis diyorum oda gec yatar hatta sabaha kadar uyumazda sabah gun isiyinca uyur. Allah sonumuzu hayir etsin nasil erken yatirmaya alistircaz hic bilmiyom.

Bu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayim

Benim oğlumda öyleydi. 79. Gündeyiz kaç saat uğraşıp sizin dediğiniz gibi yatırıyordum. 5 dk sonra mıkırdanmaya başlıyordu. 3-4 gündür daha iyiyiz çok şükür. Uyutma süreci yarım saate düştü. Ben ayağımda sallamıyorum. Dalınca ya da uykusunu hissettiğimde yatağa yatırıp poposunu pılpışlıyorum. İnatla almıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla Zaman'la oluyor düzene giriyor her şey. 4 saat uyutmaya çalıştığımı biliyorum. Bütün bunların geçeceğini düşünerek rahatlamaya çalışmak gerekiyor sanırım.

Normal dogumda tam düzelme be zaman oluyor. 53. Günüm ama hafif skıntı hala var. İlişki de kırkutuyo:KK43:((
Bizimde ayin 17sinde 2ay oluyor ve yeni yeni duzeliyor dikis agrilarim ve hala iliski olmadi dun deneme oldu ama o kadar cok agrim olduki devam etmedim psikolojim bozuldu ya

Ben de fb grubuna istek gönderdim,yöneticisi kim,grup kapalı,kimse beni eklerse sevinirim ;)

Merhaba hanimlar nasilsiniz ben bebegimin burnu hep tikali uyurken horluyo resmen fizyolojik serum sıkıyorum otribebeyle cekiyorum pislik cikiyo ama yine ayni hirilti devam ediyor doktor burun kanallari dar olur normal dedi ama rahat bi uyku uyuyamiyor yavrum bazen de sanki nefessiz kalip irkiliyo napacagimi sasirdim var mi boyle olann
canım benimki de öyle, gece emerken hırıltılı, gündüz normal, sırtında da bi hırıltı var, bu hafta dr gideceğiz inş...
Emerken nefessiz kalıp irkilmesi oldu bi dönem 2 haftadır falan düzeldi çok şükür

Benimde kanama 49.gune kadar devam.etti yataga cikarken egilip dogrulurken bile artiyordu korka korka muayeneye gittim ve alttan muayene etti bide smear testi aldi felaket bi agriydi sonrasinda yine 3gun ciddi kanama ve agrim oldu simdi gecti ama ilişkiye yanasamiyorum korkumdan nolucak bilmiyorum

Şimdi 54 günlüğüz ama çok az pembe kan (incecik pıhtı gibi, doğumdan önce gelen nişan gibi) devam ediyor. 50. günde muayeneye gittim, her şeyin normal olduğunu, dikişlerin iyi olduğunu söyledi. Sıkıntım olup olmadığını sordu, bazen hafif sancıdığını (özellikle yüksek veya uzak bir şeyleri almak için sünerken-elimi uzatırken) söyledim, çok nadir de âdet sızısı gibi alt tarafta sancı-sızı olduğunu söyledim, eşimle dokunup konuşup ondan etkilenince rahimin kasılıp sancı yaptığını söyledim, bilemedi, bana bir cevap veremedi. Artık doktorun bilgisinden de şüphe etmeye başladım ciddi ciddi, bir daha ona gitmeyeceğim. Şu an diz üstü bilgisayarı dizime koyup yazıyorum, o bile hafif bi acı verdi dikiş yerine. Ben normalde böyleyken ilişkiye girmeyi aklımdan bile geçiremiyorum.

Bizimki önceden normal uyurdu. Sanırım 2. aydan itibaren, akşam 20.00-24.00 arası uyutma çabaları ve bebişin ağlama krizleriyle geçer oldu. Gerçekten çok yorucu, deli gibi uykusu var esnemekten ağzı ayrılıyor ama uyuyamıyor, kucağımda 5-10 dakika uyuyup uyanıyor, yerine yatıramıyorum bile.

Back