- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Ben bulamadim o grubu :-/Fb'de grup kurulmuş. Haberiniz var mı? Orda foto falan olduğu için daha mı güzel olur diye düşündüm. Var mı böyle düşünen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bulamadim o grubu :-/Fb'de grup kurulmuş. Haberiniz var mı? Orda foto falan olduğu için daha mı güzel olur diye düşündüm. Var mı böyle düşünen?
Evet cnm hic uyanmadan 7 ye kadar uyuyordu. Gece saat 3 te birde 5 bucukta emziriyordum 7 de kalkiyordu 11 e kadarda parca parca uyuyordu ama simdi eser kalmadi10dan 7ye araliksiz hic uyanamdan uyuyor muydu?
Bu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayimBüyüme atağı mı geçiriyorlar acaba.dün yorgunluktan ve çaresizlikten gece oturup ağladım ;(
bizim hergün öyle 8 de bi başlıyoruz uyutmaya çalısmaya 11-12 de anca uyuyor bugun hele feciydi gece 2 de bi Uyandi 6 ya kadar Bn uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor kucağımda uyuyor yatağa bırakıyorum gözleri hooop acıyor en son dayanamadım sabah 6 da anneme verip çocuğu ütüydüm annemde uyutmuş sagolsunBu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayim
Bu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayim
Herkese bunu soruyorum gaz probleminiz bitti mikizlar.bebeksleriniz.nasil.iyimiler atdamertim.cok.iyi allahasukr 18nde 3 ayi dolacak :) 65000lilo 61 cm sadce anme autu aliyoo
Maaşallah arda Mert Ekizlar.bebeksleriniz.nasil.iyimiler atdamertim.cok.iyi allahasukr 18nde 3 ayi dolacak :) 65000lilo 61 cm sadce anme autu aliyoo
Bizimde ayin 17sinde 2ay oluyor ve yeni yeni duzeliyor dikis agrilarim ve hala iliski olmadi dun deneme oldu ama o kadar cok agrim olduki devam etmedim psikolojim bozuldu yaNormal dogumda tam düzelme be zaman oluyor. 53. Günüm ama hafif skıntı hala var. İlişki de kırkutuyo((
Facebook temmuz-agustos-eylul anneleri 2015 grubun adı kizlar
kizlar.bebeksleriniz.nasil.iyimiler atdamertim.cok.iyi allahasukr 18nde 3 ayi dolacak :) 65000lilo 61 cm sadce anme autu aliyoo
Istek gonderdim simdi, kabul eder misin? Grubun yoneticisi misin?
canım benimki de öyle, gece emerken hırıltılı, gündüz normal, sırtında da bi hırıltı var, bu hafta dr gideceğiz inş...Merhaba hanimlar nasilsiniz ben bebegimin burnu hep tikali uyurken horluyo resmen fizyolojik serum sıkıyorum otribebeyle cekiyorum pislik cikiyo ama yine ayni hirilti devam ediyor doktor burun kanallari dar olur normal dedi ama rahat bi uyku uyuyamiyor yavrum bazen de sanki nefessiz kalip irkiliyo napacagimi sasirdim var mi boyle olann
Benimde kanama 49.gune kadar devam.etti yataga cikarken egilip dogrulurken bile artiyordu korka korka muayeneye gittim ve alttan muayene etti bide smear testi aldi felaket bi agriydi sonrasinda yine 3gun ciddi kanama ve agrim oldu simdi gecti ama ilişkiye yanasamiyorum korkumdan nolucak bilmiyorum
Bizimki önceden normal uyurdu. Sanırım 2. aydan itibaren, akşam 20.00-24.00 arası uyutma çabaları ve bebişin ağlama krizleriyle geçer oldu. Gerçekten çok yorucu, deli gibi uykusu var esnemekten ağzı ayrılıyor ama uyuyamıyor, kucağımda 5-10 dakika uyuyup uyanıyor, yerine yatıramıyorum bile.Bu alsam saat 8 bucukta basladim.uyutmaya 12 de ancak uyudu ve ben resme pert olmus durumdayim