- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
Şimdi 54 günlüğüz ama çok az pembe kan (incecik pıhtı gibi, doğumdan önce gelen nişan gibi) devam ediyor. 50. günde muayeneye gittim, her şeyin normal olduğunu, dikişlerin iyi olduğunu söyledi. Sıkıntım olup olmadığını sordu, bazen hafif sancıdığını (özellikle yüksek veya uzak bir şeyleri almak için sünerken-elimi uzatırken) söyledim, çok nadir de âdet sızısı gibi alt tarafta sancı-sızı olduğunu söyledim, eşimle dokunup konuşup ondan etkilenince rahimin kasılıp sancı yaptığını söyledim, bilemedi, bana bir cevap veremedi. Artık doktorun bilgisinden de şüphe etmeye başladım ciddi ciddi, bir daha ona gitmeyeceğim. Şu an diz üstü bilgisayarı dizime koyup yazıyorum, o bile hafif bi acı verdi dikiş yerine. Ben normalde böyleyken ilişkiye girmeyi aklımdan bile geçiremiyorum.Canım pek normal gelmedi bana bu durumun.ben de sezaryen oldum ve 53 gün oldu.hiç kasılmam ağrım kanamam yok.15 kilo bir kızım daha var,o kucağımdan inmiyor.karnımın üstünde hoplayıp zıpladığı da oluyor.onu kucağıma alıp koştuğum bile oluyor.bence hemen doktoruna kontrole gitmelisin