Aynen katiliyorum canim Allahtan bn iyi insanlara denk geldim yoksa ayni durumda olurdum seninle o kadar ukala oluyolar ki kac defa hasta azarladiklaruna sahit oldum suc millette ama ne deseler susuyolar boyle oluyoValla ne bilim Can'ım, alamadım ben rapor. Bi de eşim de ben de yapı gereği öyle milletin peşinde koşamıyoruz. Tavırlarına çok çabuk bozuluyoruz. Sonuçta onlar doktorsa biz de öğretmeniz yani, aşağılar gibi tavırlara hiç gelemiyorum.
seda 78 canim oglumun fitigi nasil oldu? Ameliyat oldunuz mu?
Ben de simdi baktim ikinirken sag kasik sisiyor, fitik olabilir mi? Belirtiler nelerdi? Ctesi doktora gotcem, gec olur mu dersin?
seda 78 canim oglumun fitigi nasil oldu? Ameliyat oldunuz mu?
Ben de simdi baktim ikinirken sag kasik sisiyor, fitik olabilir mi? Belirtiler nelerdi? Ctesi doktora gotcem, gec olur mu dersin?
cok hareketli dr.bazi cocuklarin uykuya ihtiyaci olmuyor dedi son care fYorulmuyo mu peki? Anakucagı deneyin hoşlarına gidiyor! Harejetli mi çok
en guzeli ucretsiz izin de insan da sAy Can'ım gene seninki heyet vermiş. Benim doğum doktorum rapora bile karşıymış. Benim de 30 ekimde bitti doğum sonrası iznim. Aile hekimine gittim o da 1 gün bile vermedi,acayip sinirim bozuldu.tanıdık doktor olmayınca bu iş olmuyormuş. ;( çocuk daha 3 aylık , nereye bırakacak acabaBen de gittim ücretsiz izin diklekçesini verdim.
canim timas cocuk a bak.kizlarr bebegime masal kitaplari alip okumak istiyorum bildiginiz dini icerikli masal kitabi yanyinevi falan var mi
Dogum iznim bitti ya saka gibi daha bebek 59 gunluk. Dogum doktorum heyet verdi 45 gunluk aralik 20ye atiyo. Aile hekimi de 10 gunluk verecek yilbasina kadar tmm orda daha 3 hafta kaliyo 1.donemin bitmesine. Daha yuzum kalmadi ogretmen anneler naptiniz siz. Ucretsiz izinlik durum da yok kaldik oyle
Evet cok moralim bozuluyor aralik 18de bende başlıyorum bebegime bakacak kimse yok kimseye guvenemiyorum ya cok küçükler dahaHeyet nasil oluyormus? Sadece devlettebmi gecerli? Benim bildigim 20 gun sonra kurul karari gerekiyor. Bilgin varsa beni de bilgilendirir misin?
Izinler cok az cok, sinir oluyorum. Minicik anneye muhtac bebekler bunlar yaa, vicdansizlik resmen
Evet cok moralim bozuluyor aralik 18de bende başlıyorum bebegime bakacak kimse yok kimseye guvenemiyorum ya cok küçükler daha
Kızlar kimyon içiyormusunuz ben doğumdan itibaren içiyordum son bir hafta bırakmıştim resmen oğlum mizmiz devamli sancıli idi şu iki gündür tekrar başladım yarım litrelik kavanoza bir yemek kaşığı bal,bir çay kaşığı kimyon ve tarçın koyup içebilecek sıcaklukta su koyup içiyorjmçok şükür tekrar düzeldik gazı ve sancısi kesildi kesinlikle tavsiye ederim
Cok haklisin bnm annem bakacak ki bi de sirf bu nedenle hamileyken annemlerin alt katina tasindik yine de 6 aya kadar birakmayi dusunmuyorum kredi oduyoz yoksa 2 dk dusunmem ucretsiz izine ayrilirdim nasipHeyet nasil oluyormus? Sadece devlettebmi gecerli? Benim bildigim 20 gun sonra kurul karari gerekiyor. Bilgin varsa beni de bilgilendirir misin?
Izinler cok az cok, sinir oluyorum. Minicik anneye muhtac bebekler bunlar yaa, vicdansizlik resmen
Bi an önce geçer inş çıkıklık Can'ım.Canim daha once soylemistim oglumda kalca cikikligi var bandajda 20 gundur dua edin lutfen. Kadin dogumcumla da kanka olduk artik malum. Oglumun durumunu da biliodu bn soylemeden kendi dedi isteraen heyet vereyim coj sevindim Allah ne muradi varsa versin. Bu arada hastane ozel fark etmiyo. Sadece vermiyolar rapor sanirim onlar icin riskli bi durum. Iste 3 doktor imzasi gerekiyo bi kendisi bi baska kadin dogumcu bi de oglumun doktoru imzaladi esim okuluma goturup verdi hatta 3 gunu gitti bile
Canım geçmiş olsun bizim de kalca ultrasonu vardı bu hafta 1 derecelik fark varmış çift bezle düzelir yüksek bir değer değil dedi sizin fazla mıydıCanim daha once soylemistim oglumda kalca cikikligi var bandajda 20 gundur dua edin lutfen. Kadin dogumcumla da kanka olduk artik malum. Oglumun durumunu da biliodu bn soylemeden kendi dedi isteraen heyet vereyim coj sevindim Allah ne muradi varsa versin. Bu arada hastane ozel fark etmiyo. Sadece vermiyolar rapor sanirim onlar icin riskli bi durum. Iste 3 doktor imzasi gerekiyo bi kendisi bi baska kadin dogumcu bi de oglumun doktoru imzaladi esim okuluma goturup verdi hatta 3 gunu gitti bile
Cok haklisin bnm annem bakacak ki bi de sirf bu nedenle hamileyken annemlerin alt katina tasindik yine de 6 aya kadar birakmayi dusunmuyorum kredi oduyoz yoksa 2 dk dusunmem ucretsiz izine ayrilirdim nasip
Evet canim su an 2 ocak a kadar ayarladim rapor orda uc hafta kaliyo 1.donemin bitmesine onlari da ayarliycam insallah subat8e kadar bakalimAynen kredi olmasa ayrilirdim direkt. Raporla mi uzatacaksin?
Sizinki azmis bizim sag 43 sol 54tu alfa degerleri minimum 60 olmasi gerekiyo. Sag cikik sol cikmaya yakin. Sen de bnce bi doktora daha gotur cunku bas bas bagiriyolar cift bez bi tedavi degil ise yaramiyo diye hani belki hic onemli degil ama icin rahat etsin bu durumda bir gun bile cok onemliCanım geçmiş olsun bizim de kalca ultrasonu vardı bu hafta 1 derecelik fark varmış çift bezle düzelir yüksek bir değer değil dedi sizin fazla mıydı
Kaynanam yok annemde ameliyatli dizlerinden bakamicak akli kaliyor yavrumda ama bakamayacak orasi oyle kim olursa olsun zorda güvendiğim birine birakmak daha iyi olurdu en azindan rabbim yardimcimiz olsun cok zorAnnen ya da kayinvaliden bakmicak mi , bakici mi tutacaksin? Kime birakirsan birak cok zor cok
Gunaydin arkadaslar mama veren arkadaslar kac ml verilyorsunuz mama yi ben 60 veriyorum 2saatte bir ama doymuyo gibi geliyo biberonu agzindan cekince bgiriyi emzik veriyorum biraz oyalanip susuyor sonra emzik aliskanligi mi yoksa doymuyor mu acaba ya bide doydugunu bilmiyo sanirim verdikce iciyo benim kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?