• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
O günden beri hep kendi mi tutuyor maşallah ya Benimki de doğdu eve geldi 24 saatlik bile değildi cork cork emiyordu yorulunca düşürüyordu sadece sonra memede uyumaya başlayınca veremedim hiç şimdide canı isterse tutuyo paşazade
Memede uyumayı seviyor benim kide doktor memeyi yalancı emzik gibi kullanıyorsa emziğe alıştır dedi ama bizimki farkı anlıyor malesef sadece uyanıkken oyalamak için veriyorum emziği

Dogum iznim bitti ya saka gibi daha bebek 59 gunluk. Dogum doktorum heyet verdi 45 gunluk aralik 20ye atiyo. Aile hekimi de 10 gunluk verecek yilbasina kadar tmm orda daha 3 hafta kaliyo 1.donemin bitmesine. Daha yuzum kalmadi ogretmen anneler naptiniz siz. Ucretsiz izinlik durum da yok kaldik oyle
Bizde 40günlük olduk kara kara düşünüyorum izin bitince napcam diye. Uzatmanın yolu yokmu hiç? 3ay çok az daha küçücükler :(

Dogum iznim bitti ya saka gibi daha bebek 59 gunluk. Dogum doktorum heyet verdi 45 gunluk aralik 20ye atiyo. Aile hekimi de 10 gunluk verecek yilbasina kadar tmm orda daha 3 hafta kaliyo 1.donemin bitmesine. Daha yuzum kalmadi ogretmen anneler naptiniz siz. Ucretsiz izinlik durum da yok kaldik oyle
İyi heyet alabilmişsiniz benim de ocakta bitiyor iznim biraz raporla birinci dönemi kapatırım ama ikinci dönem başlamam gerek.Ücretsiz alma lüksüm de yok gibi

İyi heyet alabilmişsiniz benim de ocakta bitiyor iznim biraz raporla birinci dönemi kapatırım ama ikinci dönem başlamam gerek.Ücretsiz alma lüksüm de yok gibi
Perisan olacaz ya ek gidaya baslasa bizim idare de anlayisli en az bi gunu bosaltiyo bu tur durumlarda. Cok zor olacak yaa. Heyet almak icin ne kadar cirpindim bi bilseniz doktorlar direk kestirip atiyo

Benim dogum iznim 19 aralıkta bitiyor. Dönem sonunu raporlarla bitirmeyi planlıyorum. İkinci dönemde ücretsiz iZin alacağım inşallah.

Memede uyumayı seviyor benim kide doktor memeyi yalancı emzik gibi kullanıyorsa emziğe alıştır dedi ama bizimki farkı anlıyor malesef sadece uyanıkken oyalamak için veriyorum emziği

Aynen bende öyle canım ama çok keyfi tutuyor ya ben tutcam desteklicem yada kendi isterse :)

Benimde 9-10 kaldı hamilelik başına dönmem için aman neyse birde kiloya uzulemicem onca çatlağım varken :KK70:
canım sen normal doğum yapmamış mıydın ? Ben 10-15 gün içinde eski kiloma dönmüştüm, sezeryan yapanlar için bişey diyemem sanırım onlar daha yavaş veriyor

Kızlar doktorum sezaryen doğumda 60gün ilişki yasak dedi. Sizede böyle söyleyen oldumu 40zor beklettik 60nası edecez bilmem

canım sen normal doğum yapmamış mıydın ? Ben 10-15 gün içinde eski kiloma dönmüştüm, sezeryan yapanlar için bişey diyemem sanırım onlar daha yavaş veriyor

Normal yaptım canım ama 20 kilo almıştım 13 ü gitti kalan sanirim kendime aldigim kilo

Ay Can'ım gene seninki heyet vermiş. Benim doğum doktorum rapora bile karşıymış. Benim de 30 ekimde bitti doğum sonrası iznim. Aile hekimine gittim o da 1 gün bile vermedi,acayip sinirim bozuldu.tanıdık doktor olmayınca bu iş olmuyormuş. ;( çocuk daha 3 aylık , nereye bırakacak acaba :KK62: Ben de gittim ücretsiz izin diklekçesini verdim.

Son düzenleme:
Bebeği üç aylık olup gaz problemi tamamen biten var mı ;( bana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor,üç aylık olmaya resmen gün sayıyorum ;(

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum inşallah doğrudur ve 3 aydan sonra azalır benimki de hiç uyumuyor uyuduğunda da habire inleme sesi ıkınma sesi çok üzzülüyorum iki tane ilaç kullanıyoruz sub simplex ile biogaia pekde bir işe yaramıyor. birde nurse harveysi denicem bakalım masaj da yapıyorum you toubede ı love you masajı falan var ama ben beceremiyorum sanırım:((

Ay Can'ım gene seninki heyet vermiş. Benim doğum doktorum rapora bile karşıymış. Benim de 30 ekimde bitti doğum sonrası iznim. Aile hekimine gittim o da 1 gün bile vermedi,acayip sinirim bozuldu.tanıdık doktor olmayınca bu iş olmuyormuş. ;( çocuk daha 3 aylık , nereye bırakacak acaba :KK62: Ben de gittim ücretsiz izin diklekçesini verdim.

Bizim kurrumda 6-7 ay rapor alıyolar nasıl rapor vermediler ki sana anlamadım direkt ücretsiz almadan önce biraz rapor alabilseydin keşke.. Şu yarım gün çalışma muhabbeti bi bize yetişmedi gitti ne güzel olurdu gelseydi keşke

Bizim kurrumda 6-7 ay rapor alıyolar nasıl rapor vermediler ki sana anlamadım direkt ücretsiz almadan önce biraz rapor alabilseydin keşke.. Şu yarım gün çalışma muhabbeti bi bize yetişmedi gitti ne güzel olurdu gelseydi keşke
Valla ne bilim Can'ım, alamadım ben rapor. Bi de eşim de ben de yapı gereği öyle milletin peşinde koşamıyoruz. Tavırlarına çok çabuk bozuluyoruz. Sonuçta onlar doktorsa biz de öğretmeniz yani, aşağılar gibi tavırlara hiç gelemiyorum.

Valla ne bilim Can'ım, alamadım ben rapor. Bi de eşim de ben de yapı gereği öyle milletin peşinde koşamıyoruz. Tavırlarına çok çabuk bozuluyoruz. Sonuçta onlar doktorsa biz de öğretmeniz yani, aşağılar gibi tavırlara hiç gelemiyorum.

o konuda sana katılıyorum evet bazı doktorlar kendilerini ayrı bir statüye koyuyorlar sanırım illaki tanıdık devreye gircek aslında bu durum keyfi değil yani daha çok küçük bebeklerimiz nasıl bırakalım ki sistem böyle işliyor fakat..veremem diyenleri anlamıyorum hele ki aile hekimin bile vermemiş ya çok ilginç ben 10 ar gün şeklinde 30 gün aile hekiminden rapor almıştım. Neyse boşver ücretsiz alabiliyorsun en azından en iyisini yapmışssın bugünler tekrar geri gelmez

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum inşallah doğrudur ve 3 aydan sonra azalır benimki de hiç uyumuyor uyuduğunda da habire inleme sesi ıkınma sesi çok üzzülüyorum iki tane ilaç kullanıyoruz sub simplex ile biogaia pekde bir işe yaramıyor. birde nurse harveysi denicem bakalım masaj da yapıyorum you toubede ı love you masajı falan var ama ben beceremiyorum sanırım:KK43:(
Kızlar kimyon içiyormusunuz ben doğumdan itibaren içiyordum son bir hafta bırakmıştim resmen oğlum mizmiz devamli sancıli idi şu iki gündür tekrar başladım yarım litrelik kavanoza bir yemek kaşığı bal,bir çay kaşığı kimyon ve tarçın koyup içebilecek sıcaklukta su koyup içiyorjmçok şükür tekrar düzeldik gazı ve sancısi kesildi kesinlikle tavsiye ederim

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum inşallah doğrudur ve 3 aydan sonra azalır benimki de hiç uyumuyor uyuduğunda da habire inleme sesi ıkınma sesi çok üzzülüyorum iki tane ilaç kullanıyoruz sub simplex ile biogaia pekde bir işe yaramıyor. birde nurse harveysi denicem bakalım masaj da yapıyorum you toubede ı love you masajı falan var ama ben beceremiyorum sanırım:KK43:(

Back