- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
Canim bebegin kac aylik ve anne sutu hic almoyor mu?[/QUOTE 50gunluk anne sutu aliyor ama yetmiyor doktorumuz da mama basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bebegin kac aylik ve anne sutu hic almoyor mu?[/QUOTE 50gunluk anne sutu aliyor ama yetmiyor doktorumuz da mama basladi
cnm belirti varmıydı oğlum çok gazlı bir bebek sürekli ayaklarını çekiyor bu sıradada sürekli klik sesleri geliyor bacaklarını her çekişte pazartesi götüreceğim ama çok endişelendim farkedince...bebeğinede geçmiş olsun bu aradaSizinki azmis bizim sag 43 sol 54tu alfa degerleri minimum 60 olmasi gerekiyo. Sag cikik sol cikmaya yakin. Sen de bnce bi doktora daha gotur cunku bas bas bagiriyolar cift bez bi tedavi degil ise yaramiyo diye hani belki hic onemli degil ama icin rahat etsin bu durumda bir gun bile cok onemli
cnm bende hem emziriyorum hem mama veriyorum 3 saatte bazen 90 bazen 75 alıyo arada emziriyorum ama en fazla 30 cc dir sütüm az geliyor çünkü ama kilosu ve boyu iyi.....bana böyle giderse obez edeceksin diyorlar ama öyle aman aman da kilolu değil 2 ay 1 haftalıkken 5,5 kilo 63 cm boyu vardı pazartesi kalça çıkığı şüphesiyle götüreceğim zaten aşısıda o güne denk geliyo...sizin kilo ve boyu nasılGunaydin arkadaslar mama veren arkadaslar kac ml verilyorsunuz mama yi ben 60 veriyorum 2saatte bir ama doymuyo gibi geliyo biberonu agzindan cekince bgiriyi emzik veriyorum biraz oyalanip susuyor sonra emzik aliskanligi mi yoksa doymuyor mu acaba ya bide doydugunu bilmiyo sanirim verdikce iciyo benim kizim
1 ay 1 haftalikken 3850 gr kilosu boyudA 56cmdi ama ilk ay sadece 600 gr almıştı manaya baslayinca kilo aldicnm bende hem emziriyorum hem mama veriyorum 3 saatte bazen 90 bazen 75 alıyo arada emziriyorum ama en fazla 30 cc dir sütüm az geliyor çünkü ama kilosu ve boyu iyi.....bana böyle giderse obez edeceksin diyorlar ama öyle aman aman da kilolu değil 2 ay 1 haftalıkken 5,5 kilo 63 cm boyu vardı pazartesi kalça çıkığı şüphesiyle götüreceğim zaten aşısıda o güne denk geliyo...sizin kilo ve boyu nasıl
Benimde en fazla sutum 30cc dir cok az geliyo cunkucnm bende hem emziriyorum hem mama veriyorum 3 saatte bazen 90 bazen 75 alıyo arada emziriyorum ama en fazla 30 cc dir sütüm az geliyor çünkü ama kilosu ve boyu iyi.....bana böyle giderse obez edeceksin diyorlar ama öyle aman aman da kilolu değil 2 ay 1 haftalıkken 5,5 kilo 63 cm boyu vardı pazartesi kalça çıkığı şüphesiyle götüreceğim zaten aşısıda o güne denk geliyo...sizin kilo ve boyu nasıl
600 gr almışsa sütün yetmemiş cnm ama geç kalmış sayılmazsın bence 60 cc de yeterli gelebilir bir kereye mahsus 90 hazırla bakalım bitirecekmi bizimki 86 günlük ve gazlı bir bebek doyduğunu anlamıyordu başta ama şimdi düzene girdi:)1 ay 1 haftalikken 3850 gr kilosu boyudA 56cmdi ama ilk ay sadece 600 gr almıştı manaya baslayinca kilo aldi
Canim belirtisi yokmus cocuk yurumeye basladiginda anlasilirmis paytak paytak yururse cift tarafli cikik aksama olursa tek tarafli cikik oluyo. O yuzden kalca usg si cok onemli cunku tedavi icin kritik zaman ilk 6 ay ki o da yuzde seksen. Klik sesi hakkinda bi bilgim yok ihmal etme hemen gotur bnce. Ha bi de cocuk farkinda degilmis bizimki de cok agliyo gazdan hemen dedik ondan miymis acaba degilmiscnm belirti varmıydı oğlum çok gazlı bir bebek sürekli ayaklarını çekiyor bu sıradada sürekli klik sesleri geliyor bacaklarını her çekişte pazartesi götüreceğim ama çok endişelendim farkedince...bebeğinede geçmiş olsun bu arada
Benim kizimda cok gazli ve. Anlamıyor doydugunu emdikce emiyor gecen gun icti 90 cc ama biraz kustu galiba fazla geldi600 gr almışsa sütün yetmemiş cnm ama geç kalmış sayılmazsın bence 60 cc de yeterli gelebilir bir kereye mahsus 90 hazırla bakalım bitirecekmi bizimki 86 günlük ve gazlı bir bebek doyduğunu anlamıyordu başta ama şimdi düzene girdi:)
TEYZEMİN BİR TORUNU VARDI HİÇ YEMEZDİ NE ANNE SÜTÜ NEDE MAMA OĞLUMU GÖRÜNCE NE KADAR İSTİYORSA YEDİR DEMİŞTİ KUSSUN GAZLI OLSUN AMA YESİN....SONRA BENDE YEDİRMEKTEN KAÇMADIM DEDİKLERİ GİBİ HİÇ YEMEYİP GELİŞMEMESİNDENSE ÇOK YESİN:)Benim kizimda cok gazli ve. Anlamıyor doydugunu emdikce emiyor gecen gun icti 90 cc ama biraz kustu galiba fazla geldi
haklisin yesin kusacaksa kussunTEYZEMİN BİR TORUNU VARDI HİÇ YEMEZDİ NE ANNE SÜTÜ NEDE MAMA OĞLUMU GÖRÜNCE NE KADAR İSTİYORSA YEDİR DEMİŞTİ KUSSUN GAZLI OLSUN AMA YESİN....SONRA BENDE YEDİRMEKTEN KAÇMADIM DEDİKLERİ GİBİ HİÇ YEMEYİP GELİŞMEMESİNDENSE ÇOK YESİN:)
Cnm sma gold aldım cok memnunum gazı da azaldı tavsıye edıyrumAptamil comformil. 1numara mama alabilecegim bi site varmi hic bi sitede ve eczanede bulamiyoruz
Benim kizimda cok gazli ve. Anlamıyor doydugunu emdikce emiyor gecen gun icti 90 cc ama biraz kustu galiba fazla geldi
Aynen kredi olmasa ayrilirdim direkt. Raporla mi uzatacaksin?
Oğlum pek gazlı bi çocuk değildi aslında ama 1-2 haftadır arttı. Uykusunu çok bölüyor. Bugün bahsettiğin o karışımı hazırladım ve içtim. Etkisini ne Zaman görürürüm?Kızlar kimyon içiyormusunuz ben doğumdan itibaren içiyordum son bir hafta bırakmıştim resmen oğlum mizmiz devamli sancıli idi şu iki gündür tekrar başladım yarım litrelik kavanoza bir yemek kaşığı bal,bir çay kaşığı kimyon ve tarçın koyup içebilecek sıcaklukta su koyup içiyorjmçok şükür tekrar düzeldik gazı ve sancısi kesildi kesinlikle tavsiye ederim
Evt bende kullandim hafifletiyor gazi doktorumuzda comformil kullan dedi ama bulamıyoruz sma ya devam edicez artikCnm sma gold aldım cok memnunum gazı da azaldı tavsıye edıyrum
2 aylikken 5.5 kg fazla degilki niye obez olur demisler.cnm bende hem emziriyorum hem mama veriyorum 3 saatte bazen 90 bazen 75 alıyo arada emziriyorum ama en fazla 30 cc dir sütüm az geliyor çünkü ama kilosu ve boyu iyi.....bana böyle giderse obez edeceksin diyorlar ama öyle aman aman da kilolu değil 2 ay 1 haftalıkken 5,5 kilo 63 cm boyu vardı pazartesi kalça çıkığı şüphesiyle götüreceğim zaten aşısıda o güne denk geliyo...sizin kilo ve boyu nasıl
Canım ben iki günde gördüm bi sabah bi akşam yaptım gerçekten etkili oldu inşallah sendede etkili olurOğlum pek gazlı bi çocuk değildi aslında ama 1-2 haftadır arttı. Uykusunu çok bölüyor. Bugün bahsettiğin o karışımı hazırladım ve içtim. Etkisini ne Zaman görürürüm?
2.400 dogdu 34 haftalıktı yani hafif premature:)2 aylikken 5.5 kg fazla degilki niye obez olur demisler.
benimkisi 35 gunlukken 5 kg idi.boyuda 56.5cm.sadece anne sütü alıyor.
olsun ayina gore normal degil mi2.400 dogdu 34 haftalıktı yani hafif premature:)