• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sütü arttırma yollarını okuduğumda göğüs ne kadar boşalırsa o kadar çok süt üretmeye başlar yazıyordu mutlaka hergün sütümü bebeğim gece uykusuna yatınca sagiyorum bazen 1o dk sağmada 120-130 çıkıyor bazen 80-90 . Bebeğimi en son ne zaman emzirdiğimle alakalı olarak az ya da çok oluyor. Aralık sonu ise döneceğim icin stok yapmam lazım. Gündüz fırsat bulamıyorum genelde. Ama firsat yaratmaya çalışıyorum çünkü ne kadar stok olursa o kadar iyi.

Ben de su an sagiyorum :) ama goslerim kapanmak uzere. Ben de Aralikta birakcam yavrumu :(

Ben kendim de yatmadan önce sagiyorum gece zor gelir bana. Kaç dk sağıyorsun? Nasıl birakcaz kuzularimizi :KK43:

40 dk sagdim, gogus uclarim makinaya sigmaz oldu sonunda.
Off hic sorma,birakmak cok zor olacak. hayatim boyunca bunun vicdan azabini yasayacagim sanirim, dun bi suru guldu bana, agu yapti cok mutluydu. Baskasiyla yasayacak bu mutluluklari minigim :KK43:

canim malesef ayni durumdayiz.genelde ek gidaya gecince azaliyor bu durum.beni
m oglum 4
aylikken azaltti ama geceleri hep memede uyumak isterdi.bu durumu da 2 yasinda son buldu:)

ya benim oglum saat başi emmek istiyo. sütüm var eminim. cunku agzindan akiyo. gazli bi bebek oyuzden sanirim emmek istiyor surekli. 2 saatte bir emzireyim diyorum ama agliyor mecbur memede son buluyoruz. emzik denedim okadar almiyor almiyor almiyor. memede uyutup ayagima aliyorum yerine koyunca 10 dk uyuyor uyanip agliyo başa dönüyoruz. gece meme hep agzinda zaten. bi 3 aylik olsaydik bugun 50 gun bitti sukur

Off hic sorma,birakmak cok zor olacak. hayatim boyunca bunun vicdan azabini yasayacagim sanirim, dun bi suru guldu bana, agu yapti cok mutluydu. Baskasiyla yasayacak bu mutluluklari minigim :KK43:

Oyy çok uzun süre sağıyorsun bende süremı uzatayım bari. Bakıcı mi bakıcak canım bebeğine ? Benim annem bakicak her ne kadar annemde olsa üzülüyorum yinede dediğin gibi agulardan mahrum kalıcaz

Merhaba Arkadaşlar,

38 yaşımdayım,ilk çocuğumu 21 yaşımda dğurdum şimdi delikanlı oldu..ve bu yaşımda 2.çocuğu düşünüyorum.
dez avantajlarımın farkındayım :( benimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç :(

Benim kanama 20 günlükken bitti canim dikislerimde 10.gün düştü Bugün 32 günü bitirdik 40 çıkınca bende agdaya gitmeyi düşünüyorum ağrım yok
Maşallah ne guzel ya dun kanama oldu bugun kesildi yine off allahim ya anlamadim ne bu ya adet mi oluyorum ne kanamasi bu

Oyy çok uzun süre sağıyorsun bende süremı uzatayım bari. Bakıcı mi bakıcak canım bebeğine ? Benim annem bakicak her ne kadar annemde olsa üzülüyorum yinede dediğin gibi agulardan mahrum kalıcaz

Evet uzun sure sagiyorum canim anca geliyor :( 40 dk sagdim 200 cc cikarttim.genelde max 125 cikariyorum, makinaya bagliyorum ben bunu, avent kullaniyorum ben sen ne kullaniyorsun? 10 dk cok iyiymis.
Kayinvalidem bakacak benim de, annem de istiyordu cok ama onceligi ona verdi, artik ikinciye o bakar. Annem de baksa farketmez ki sonucta bizim gibi olamazlar,artik aksamlari, hafta sonlari hasret giderecegiz.

Merhaba Arkadaşlar,

38 yaşımdayım,ilk çocuğumu 21 yaşımda dğurdum şimdi delikanlı oldu..ve bu yaşımda 2.çocuğu düşünüyorum.
dez avantajlarımın farkındayım :KK43: benimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç :KK43:
Canım benim büyük oğlan 17 yaşına geldi yeni kırkımiz çıktı dördüncü çocuğum çok şükür iyiki tekrar Allah nasip etti diyorum çocuklari çok seviyorum yaşım 35 -36 olduk korunmadan iki seneye yakın hamile kalamadım çocuğum olmasına ragmen herşey nasip

Merhaba Arkadaşlar,

dez avantajlarımın farkındayım :KK43: benimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç :KK43:
Kesinlikle dene derim ilk çocuk gibi olmuyor daha bilinçli daha doya doya vakit geçiriliyor abiside yanlız kalmamış olur

Çok şükür kuzunun tek sıkıntısi olmasındq bende bi çocuk dr arastiriyorum devamli takip edeceği kalça çıkıkligi için goturecem bakalım bi yeri tavsiye ettller senin dr varmı

Ankara da türker dondurmacioglu diye bi dr tavsiye ettiler muayene 100 tl
Henüz oraya goturmedim
Kalça çıkıkligi ni arkadaş im çocuğun un dr götürdüm orda film çekilmişti

Kesinlikle dene derim ilk çocuk gibi olmuyor daha bilinçli daha doya doya vakit geçiriliyor abiside yanlız kalmamış olur

Çok çok teşekkür ederim..Bir de sorunsuz hızlı şekilde gebe kalabilirsem çok mutlu olacağım

Allah yavrularınıza uzun sağlıklı ömürler versin

Evet uzun sure sagiyorum canim anca geliyor :KK43: 40 dk sagdim 200 cc cikarttim.genelde max 125 cikariyorum, makinaya bagliyorum ben bunu, avent kullaniyorum ben sen ne kullaniyorsun? 10 dk cok iyiymis.
Kayinvalidem bakacak benim de, annem de istiyordu cok ama onceligi ona verdi, artik ikinciye o bakar. Annem de baksa farketmez ki sonucta bizim gibi olamazlar,artik aksamlari, hafta sonlari hasret giderecegiz.

Lansinoh kullanıyorum canım 2li olanı . Hiç canımı yakmıyor çok memnunum. 10 dk dan sonra damla damla geliyor sıkılıyorum o yüzden bırakıyorum ama pes etmicem artık

bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artık :oops: gitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??

Of ayneeen :KK43:(( benimki de agu yapmaya bakıp tepki vermeye basladı. Hayat zor üstelik annem de bakamıcak benim :KK43: cok üzülüyorum. Bazen emzirirken aglıyorum resmen sevgimden:KK43:

bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artık :oops: gitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??

Bende sezeryan oldum 38. Gun gittim vajinal muayene yapiyolar. Benim dikislerime bakti ve alttan ultrason aletiyle yumurtaliklarima falan bakti. Simir testi yapicakti cajim acidigi icin yaptiramadim. Bikac ay sonra iliskiden sonra gelebilirsin dedi.

Canim bn de sezeryanla dogum yaptim. Vajinal muayene yapmadi. Ultrasonla bakti sadece. Rahim yerlesmis hersey normal dedi o kadar..

canim ben sezeeyan oldum.alttan bakiliyor.ama ikinci cocukta doktor beni 7.gun cagirdi sikinti yoksa 6 aylikken gel dedi.ben gitmedim

Bende 1 hafta sonra muayene gidicem sezeryana doğum yaptım. Biraz Özel olacak ama ağda yaptırmak istiyorum bi sıkıntı olur mu sizler yaptınız mı?

Back