2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.
Sagip biraksam bu sefer emzirmek icin yetmeyecek diye dusunuyorum
Ben sagiyorum guzelce,diyorumki bunu saklarım herhalde ama malesef oğlusum bir sonraki ögününde mutlaka doymuyor ve onu da iciyor. Nasıl olacak bu saklama işi anlamadım

Ben sagiyorum guzelce,diyorumki bunu saklarım herhalde ama malesef oğlusum bir sonraki ögününde mutlaka doymuyor ve onu da iciyor. Nasıl olacak bu saklama işi anlamadım

Maasallah canim. Kac dk emiyor, ustune ne kadar iciyor?

Canım en güzel maya göz hastanesi ben çocuklarimi hep oraya götürmustum şimdi bebegimide oraya bi götürmek istiyorum orayı tavsiye ederim

Canım orda göz taraması ne kadar dir ssk ya bilgin var mı peki
Hacettepe ye bakiyordum ben de ama orda belki kalabalık dan perişan olur çocuk

Canim kucuk posetler var kizin idrat yaptigi yere takiyolar erkegin pipisine. Bizim de sarilik yuksek diye suphelenmisti doktor enfeksiyondan taktik 8 saat falan inatla cisini yapmadi onu cektigim gibi ortaliga firlatti cisi. Bn de bi daha takmadim zor oluyo yani hele ki vebisin kizsa daha zor tutturulmuyo poset

Canim kucuk posetler var kizin idrat yaptigi yere takiyolar erkegin pipisine. Bizim de sarilik yuksek diye suphelenmisti doktor enfeksiyondan taktik 8 saat falan inatla cisini yapmadi onu cektigim gibi ortaliga firlatti cisi. Bn de bi daha takmadim zor oluyo yani hele ki vebisin kizsa daha zor tutturulmuyo poset

Selam kizlar umarim herkes iyidir Size sormak istedigim bisey var..3.ayda yapilan Rota asisi varmis ozel asiymis ne dusunuyorsunuz nettte olumlu olumsuz bi cok sey yaziyo..Bide kalca usg kacinci aya kadar cekilio biz 2aylik olduk daha gidemedik...

Selam kizlar umarim herkes iyidir Size sormak istedigim bisey var..3.ayda yapilan Rota asisi varmis ozel asiymis ne dusunuyorsunuz nettte olumlu olumsuz bi cok sey yaziyo..Bide kalca usg kacinci aya kadar cekilio biz 2aylik olduk daha gidemedik...

Kalça için biz 1. Ay ve 2. Ay çekildik hamd olsun çıkıkligi yok
Rota yi ben de düşünüyorum ama karar verdim yaptıracağım çünkü bi akraba m hemşire rota virüs u çok bulaşıcı biz hast iken rota virüslü çocuklar ı farklı bir odada tedavi ediyorduk deyince karar verdim.
Yorumlar in çoğu kulaktan dolma.
Bi yorumda yok önemli bir aşı değil amerika nin aşı takviminde yok yazıyor.
Dr à sordum amerika da devletin karşıladığı zorunlu aşılar dan mis halbuki

Kizlar merhaba bugun doktora gittik konrtole kizimin cok sukur gelisimi gayet guzelmis. Doktor gece uyanmadan en gec 3 saat arayla emzir ve bez degisimi icin sadece uyandigi zamanlar degistir dedi. Ben gece her emzirleye kalktigimda once altini degistiriyorum ve her seferindede bezi cis dolu oluyor. Ama doktorumuz uyanmadigi surece degistirmememi soyluyor siz nasil yapoyorsunuz geceleri bez degisimini?

Bende uyandığında değiştiriyorum genelde 12 ye doğru emziriyor m sonra 3 5 7 gibi uyanıyor zaten

Bn hic gece degistirmedim doktor bisey demeyince gece uyumadan degistiriyom bi de sabah 6 gibi

Canim yane 2keremi usg cekildiniz..Ben bikere biliyodum..Evet o virus cok kotu..bende yaptiririmm heralde..

Kızlar alakası z ama suan ütü yapıyorum birincisi pantolon utulemeyi beceremiyorum ikinci si
Buharlı Ütü m var ütü yaparken buharını çalıştırıyor m ve bi gömlek ütü sinden sonra ütü masası kumaş yuzeyin alt demir tabakası damla damla su oluyor orayı siliyorum bi bezle ütü masası paslanmasin diye .
Buharlı Ütü sü olan böyle bir sorun yaşıyor mu

Ben değiştirmek zorunda kalıyorum kaka oluyor genelde.Ama değiştirince de uyanıyor çok zorlanıyorum tekrar uyutmak için.Değiştirmezsem pişik olmaz mı?

Bn hic gece degistirmedim doktor bisey demeyince gece uyumadan degistiriyom bi de sabah 6 gibi

Slm cnm rotavirusu ben yaptiracagim ilerde ishal olma olayı çok oluyor çocuklarda zaten dr da sağlık ocağı hemşiresi de önerdi yaptirman daha faydalı dedi kalca ugs 3 aya kadar çekiliyor

topuk kanini tekrar almamiz gerek dedi saglik ocagi.oysa hastanede ilk gun ve 5.gun almislardi basina boyle bisey gelen var mi neye bakacaklarr
Zeka için dediler ve sağlık ocagında yaptrdk. Birsey varsa bilgi veriyorlar yoksa bi dönüş yapmıyorlar.

Bir sorun olmaz burnu tıkandıkca yapın aspiratörle de cekin diyor dr. Bnm kızda tıkanma gibi hırıltı cok oluyo

Hangi burun aspiratörünü önerirsiniz ?

Otribebe güzel. Tonimer biraz sert gibi geldi bana. Güzel yıkarsanız ucunu kullanabilirsiniz. Masraf olmasın cok

Kattii nasılsınn:)) bizim kız hepinizin bebişten küçük yaww:))) anca bi aylık olduj

Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.
Sagip biraksam bu sefer emzirmek icin yetmeyecek diye dusunuyorum

Ayy bnm sütüm az diil ama atılcak kadar da yok eh işte şimdi işe baslarken elimizde bol bol süt olması lazımmn. Nasıl yapcaz bilmiyorumm. Bi gögüsten 120 çok iimiş:) bizim kız bi deyişte 100-120 cc içiyor. Gelişimi de iyi dedi dr. Fazlasını cıkarır zaten.

Biz bugun 38gunluk olduk nirmal dogum yapmıştım hala hafif hafif kanama oluyo kirkimiz cikacak ama kanama devam ediyo ve dikislerimde hala agri var agdaya gitmek istiyorum artik sıkıntı olur mu acaba ya

Benim de kanamam devam ediyor. 34 günlüğüz. Benim iltahaplanma oldu antibiyotik dün bitti. Gecti kokusu ama hala kanama var hatta koku gectikten sonra biraz daha kan kırmızı olarak gelmeye basladı. Ne zaman biter acabaa??

Kızlar bu arada 40 mevlütü fikirlerşniz nedir????

Slm kızlar nasilsnZ.uzun zamanda girmiyodum topigimizin hala gucel olmasına sevndm..bnde eylül gorunumlu ağustos annesiyim .oglusum bugün 68 günlük oldu okudgm kadariyla bicokkisi az kaka yapilmasndan sikayetci.bizde durum tam tersi .bnde nezamn azalck diye beklyrm.gunde enaz 3 kez ortalama 4-5 kez kaka yapiyo.kilo alimi da bu surecte toplam 3 kilo aldi.boyumuzda 60cm iyi yani sukur gelisimi. Bzm de hala emme problemimiz var .bazen cokguzel emiyo.bazen neyapsamda emmiyo.sagiyorum mecbur.ama cok skldm bu durumdan.emsin istyrm.napabilirim bi fikriniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…