- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
teşekkür ederim, dün eşim bir karışım hazırladı inanamazsınız:) portakal, limon, havuç sıkmış, bal koymuş içine, cevizi de iyice toz yapmış:)karıştırmış:) gülmekten öldüm , ama içtim .. işallah şifa olurBol bol c vitamini ( kivi, limon,portakal) ve ihlamur bana çok iyi gelmişti. Tabi bol bol dinlenmek lazim. Geçmiş olsun.
benmde zayıflamam gerek hiç yemiyorum ama 1 fazla gözüküyor kilom. doktorum demiştiki ödemin var.ödem gitmiyor(
canım benim çok iyi anlıyorum. ama rahat ol, Allaha emanetler..Ayy cok tsk.ederim canimm içimi rahatlattin :) ilkini dusuk oldugundanmidir nedir hep kaygiliyim pirpirikliyimm Allah iyi etsin...
Selam kizlar bugun idrar testi icin devlet hastanesine gittim gitmiskende karindan ulturasyondan bebegide gordum kalbide iyi atiyordu fakat doktorum dedi 8 haftalik gorunuyor dedi. Oysa benim sat a gore yaklasik 9 hafta olmasi gerek. Ayrica ben 5bucuk haftalikken kalp sesini duydum acaba vajinal usg ile karindan yapilan usg aradinda hafta farki oluyormu. Sizce bebegim 1hafta geriden geldigine gore gelismediginin anlamini tasiyo. Doktor anormal bisi demedi ama takilio iste aklimayarinda ozelde randuvum var.. umarim hayirli haberler aliriz hepimiz
nolcez böleeÖdem gitmiyoooobitki caylari da yasak tabi kaldim topaç gibi.
Selam kizlar bugun idrar testi icin devlet hastanesine gittim gitmiskende karindan ulturasyondan bebegide gordum kalbide iyi atiyordu fakat doktorum dedi 8 haftalik gorunuyor dedi. Oysa benim sat a gore yaklasik 9 hafta olmasi gerek. Ayrica ben 5bucuk haftalikken kalp sesini duydum acaba vajinal usg ile karindan yapilan usg aradinda hafta farki oluyormu. Sizce bebegim 1hafta geriden geldigine gore gelismediginin anlamini tasiyo. Doktor anormal bisi demedi ama takilio iste aklimayarinda ozelde randuvum var.. umarim hayirli haberler aliriz hepimiz
teşekkür ederim, dün eşim bir karışım hazırladı inanamazsınız:) portakal, limon, havuç sıkmış, bal koymuş içine, cevizi de iyice toz yapmış:)karıştırmış:) gülmekten öldüm , ama içtim .. işallah şifa olur
nolcez böleebide ödemden en son gittiğimde bebişim zor göründüüüüüü, bu daha kötü
Merhaba, bende forumda yeniyim. Bende eylül sonunda anne olacağım umarım. Hepimize rahat bir hamilelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınız kolay bir doğum diliyorum :)
aynı durumdayız, tuzu azaltınca ayılıp bayıldım, midemden su içemiyorum:)Ben 7 hafta karnimdan göremedimöyle bir ödem iste tuzu azalt dedi Dr ama tansiyonun 8-5, 9-5 tuzu da birakirsam hepten bayilir kalirim bi yerde. Su iç bol bol tavsiyeleri var ama bulantim cok . içim Gürüldüyor resmen likir likir ses geliyor utanıyorum insan içinde.
aynı durumdayız, tuzu azaltınca ayılıp bayıldım, midemden su içemiyorum:)
adet öncesi ödemimi bile geçti valla:)
evet halsizlik uyku hepsi var. ama 3 ay bi geçsinde yürüyüşlere falan öyle başlayalım, hamile yogası yada platesi yapmak istiyorum.vakit bulabilirsem tabi..Aynen aynen. Boyle giderse ne olur bilemiyorum. Halsizlik de var bende hic spor yapamiyorum.
evet halsizlik uyku hepsi var. ama 3 ay bi geçsinde yürüyüşlere falan öyle başlayalım, hamile yogası yada platesi yapmak istiyorum.vakit bulabilirsem tabi..
ben ankaradayım ,Hamile pilatesini ben de dusunuyorum. İstanbuldayim ben sen nerdesin? Belki güzel bi yer bulursak paylasiriz burdan
ben ankaradayım ,
ozaman işallah ikimizde gönlümüze göre buluruz bi spor merkeziUzakmisiz :)
ben ankaradayım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?