2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bol bol c vitamini ( kivi, limon,portakal) ve ihlamur bana çok iyi gelmişti. Tabi bol bol dinlenmek lazim. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim, dün eşim bir karışım hazırladı inanamazsınız:) portakal, limon, havuç sıkmış, bal koymuş içine, cevizi de iyice toz yapmış:)karıştırmış:) gülmekten öldüm , ama içtim .. işallah şifa olur

canım bence doktor sorun yok dediyse dert etme, çünkü benim de sat ile ultrason cok ama cok uyumsuz, nerdeyse 3 haftalık fark var, ben de basta çok sıkıntı yaptım ama benim adetlerim 28 günde deil 38 günde bir olurdu, pko vardı, geç döllenme olmuş dedi doktor ve geçen cmt kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı dedi doktorum, her gidişimde sat ile ultrasonun uyumsuzluğu sorun olur mu die soruyorum ve her seferinde de hayır diyor. Önemli olan ultrason tarihlerindeki ölçümlerin birbiriyle uyumlu olmasıymış, yanı ben geçen cmt gittiğimde 6+5 dedi, iki hafta sonra tekrar gel dedi, eğer o zaman 8+5 görünmezse ultrasonda o zaman sıkıntı dedi, ama bikaç gün oynayadabilir dedi. Yani doktoruna güven, boşuna stres yapma

Vajinal USG ile daha erken duyuluyor. 1 haftalık fark kapanabilir burda bir çok arkadasin basina geliyor forumlarda falan okuyorum hep. Miniklerimiz o kadar hizli büyüyor ki acigi kapar inş. Hem sadece 1 hafta geriden gelmesi bebegin gelişmediğini göstermez bence geç döllenmede olabilir sonuçta hepimiz yumurtlama günü hamile kalmiyoruz ki. İcinizi ferah tutun ben 7 hafta hic kalp atisini duyamamistim orda bile Dr normal demişti. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba, bende forumda yeniyim. Bende eylül sonunda anne olacağım umarım. Hepimize rahat bir hamilelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınız kolay bir doğum diliyorum :)

:) okuyunca bile içim bi tuhaf oldu maşallah ne güzel icmissiniz afiyet olsun şifa olsun :)

nolcez böleebide ödemden en son gittiğimde bebişim zor göründüüüüüü, bu daha kötü

Ben 7 hafta karnimdan göremedim öyle bir ödem iste tuzu azalt dedi Dr ama tansiyonun 8-5, 9-5 tuzu da birakirsam hepten bayilir kalirim bi yerde. Su iç bol bol tavsiyeleri var ama bulantim cok . içim Gürüldüyor resmen likir likir ses geliyor utanıyorum insan içinde.

aynı durumdayız, tuzu azaltınca ayılıp bayıldım, midemden su içemiyorum:)
adet öncesi ödemimi bile geçti valla:)

Aynen aynen. Boyle giderse ne olur bilemiyorum. Halsizlik de var bende hic spor yapamiyorum.
evet halsizlik uyku hepsi var. ama 3 ay bi geçsinde yürüyüşlere falan öyle başlayalım, hamile yogası yada platesi yapmak istiyorum.vakit bulabilirsem tabi..

evet halsizlik uyku hepsi var. ama 3 ay bi geçsinde yürüyüşlere falan öyle başlayalım, hamile yogası yada platesi yapmak istiyorum.vakit bulabilirsem tabi..

Hamile pilatesini ben de dusunuyorum. İstanbuldayim ben sen nerdesin? Belki güzel bi yer bulursak paylasiriz burdan

Sanki bu hafta bulantılarım birden geçti inşallah geri gelmez.geçen hafta doktor bulantılar için b6 vitamini de içeren bi hap verdi hatta folik asit de var içinde.ondan olabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…