• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın canım, ağrılar elbette normal de ben hala karnımın üstüne yatıyorum farkında olmadan, karnımın üstüne yatınca ağrıyor hemen düzeliyorum.. şuan da karnımın üstüne yatmak tehlikeli değil heralde dimi ??
bende öyle rahat ediyorum ya tehlikeli mi acaba karın üstüne yatmak.

çok erken değilmi hem kilo hemde çatlama için ?
ayrıca boşver kilo alıcam diye sakın yememezlik etme yumurta süt yoğurt et balık bunlar bizim çok önemli bulantıların varsa tabi bilemem ama sağlıklı beslenmemiz lazım...
ben yumurtayı peyniri hiç sevmem ama düzenli olmasada gün aşırı yiyorum süt içmesem ayran yapıyorum vs gibi...
ani batmalar benimde oluyor sanırım normal rahim büyüdüğü için dün de nette okudum bu haftada çok çok normalmiş...

evet erken kilo için ama bilmiyorum karnım davul gbii çok bir şey yemiyprum yesem tamam kiloo alsam kabullencem de midem bulanmıyor ama mutfaga girsem hemn mıdem bulncak hissi oluyor bu his mahvvedeiyor. ilk haftalar iştahım açıkdıı ama şimdi pek yemiyorum ilk gebeliğim benim daha öncede demiştim ya boyum 75 kilom 70 idi şimdi kilom 73- 74 gördü ilk üç ay gecse yüzmeye gitmeyi düşünüyorum

Bugün öğlen kahverengi leke gelince Dr.umu aradım. Hemen gel USG yapalım dedi. Plesanta yerleşim arkasında hafif kanama var,önemli değil, progestan verdi,10 gün istirahat verdi. 6+1 oldum.o_O
Veee günün sürprizi kalp atışları başlamış. Hem gördük hem de duyduk. Çok şükür Allah.'a.
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.:KK55:
Usg karindan mi yapildi??? Bende dun doktora kahverengi lekeler icin gittim..karindan bakti kalp atisini duyduk ..dinlen dedi yorma felan fistik...su ilk 3 ayi atlatabilseydikkk :)

evet erken kilo için ama bilmiyorum karnım davul gbii çok bir şey yemiyprum yesem tamam kiloo alsam kabullencem de midem bulanmıyor ama mutfaga girsem hemn mıdem bulncak hissi oluyor bu his mahvvedeiyor. ilk haftalar iştahım açıkdıı ama şimdi pek yemiyorum ilk gebeliğim benim daha öncede demiştim ya boyum 75 kilom 70 idi şimdi kilom 73- 74 gördü ilk üç ay gecse yüzmeye gitmeyi düşünüyorum
benmde zayıflamam gerek hiç yemiyorum ama 1 fazla gözüküyor kilom. doktorum demiştiki ödemin var.ödem gitmiyor:((

Canim ayni durum bende de var ben zaten sürekli diyetisyen kontrolundeyim geçen muayene de o bile çok sasirdi fakat bunlarin odem olduğunu özellikle daha once troid sikintisi varsa normal olduğunu söyledi. Önemli olan yağ almamak zaten yoksa tartidaki her artis kilo değil üzülme daha çok stres olur daha cok sisersin. Bir de düzenli yemek yiyemedigimiz için ( bulanti, tiksinme fena bende) vücut aldiği her yiyeceği depolamaya calisiyor olabilir.

canm bildiğim kadarıyla tiroid sıkıntım yoktu ben önceden daha zayıftım bagırsak sorunu çok yaşadm 3gunde bir anca çıkabiliyordum büyük abdeste belki de oyuzden. şimdi de folik asitli kan hapı kabızlık yapıyor belki de ondandır söylemesi ayıp, dr. gidince tekrar bi sorarım birdaha ikili test için gdecegim inş. sagol

benmde zayıflamam gerek hiç yemiyorum ama 1 fazla gözüküyor kilom. doktorum demiştiki ödemin var.ödem gitmiyor:KK43:(

canım bende bi haftadır gribim oksuruk e döndü ama ilaç kullnamadgmz için atlatmak zaman alıyor, evet ödem olabilir cünkü gercekten yemiyorum doğru düzgün karnımı görsenz 5 aylık dersiniz

soralım bai doktora , benim yarın randevum var unutmazsam sorim
bende yüzüstü yatıyorum birde gögüslerim agrıdığı için üst iç çmaşr cıkartıyorum, acaba böylede gögüsler ezilir mi diye düşünüyorum, rahat agrıtmayan çamasır almam lazım, yoksa yercekimine yenik düşecekler :)

kizlar bakin melegimin 9hftadaki hali hala cok kucuk ya 12de nasl cinsiyet goruyolrki bebege benzyomu fotografi :KK49: aslinda hepimiz her gittgmzde koysak ben cok seviyorm bakmayi hatta album yapiyorm fotograflarindan :KK76:

Eklentiler

• IMG_20150130_103256.webp
    IMG_20150130_103256.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 105
canım bende bi haftadır gribim oksuruk e döndü ama ilaç kullnamadgmz için atlatmak zaman alıyor, evet ödem olabilir cünkü gercekten yemiyorum doğru düzgün karnımı görsenz 5 aylık dersiniz
ay benimkide öyle davul:( annem dalga geçiyor :) geçicek dimi bu ödem?

bende yüzüstü yatıyorum birde gögüslerim agrıdığı için üst iç çmaşr cıkartıyorum, acaba böylede gögüsler ezilir mi diye düşünüyorum, rahat agrıtmayan çamasır almam lazım, yoksa yercekimine yenik düşecekler :)
o gögüs ağrısı hep var valla.. hamilelik sütyenleri varmış dolgulu,sarkmaya engel:) onlardan almak gerek

kizlar bakin melegimin 9hftadaki hali hala cok kucuk ya 12de nasl cinsiyet goruyolrki bebege benzyomu fotografi :KK49: aslinda hepimiz her gittgmzde koysak ben cok seviyorm bakmayi hatta album yapiyorm fotograflarindan :KK76:
maşşallahh bebişinee, bebeğe benzemiyor ama bizim daha böle bile fotoğrafmz yok, net çıkmış, karnının içinde kese kesenin içinde bebik, bu hafta bizde öle çıkarız heralde:) Albüm konusunda da , bende albüm yaptım daha 2 tane var ama yapmayınca açıkta durunca görüntü yok oluyormuş;)

Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...

günaydın canım, ağrılar elbette normal de ben hala karnımın üstüne yatıyorum farkında olmadan, karnımın üstüne yatınca ağrıyor hemen düzeliyorum.. şuan da karnımın üstüne yatmak tehlikeli değil heralde dimi ??

canım bol bol ıhlamur iç, taze meyve sebze ye, inşallah en kısa zamanda gribini atlatırsın.

açıkçası ben zaten karnımın üzerine hiç yatmadığım için sıkıntı yaşamıyorum, yan yattığımda rahat edebiliyorum ama karnımızın üzerine yatmak sorun olur mu hiç bilemedim açıkçasıo_O

günaydınnn hanımlarr, ben hasta oldumm gripp, nasıl geçircem ilaçsız yavvv:KK17:
Cnm çok geçmiş olsun benîm de bugün 4. Gün ilk 2 gün gerçekten berbattım öksürük krizleri boğazımda acılı bi ağrı gözlerimi açamıyorum baş dönmesinden, neyse bol bol ıhlamur nane limon kaynattım bi kere boğazıma vicks sürdüm tülbentle sardım bu be kadar doğru bilmiyorum ama mecburdum sonra marketten zencefilli ballı mentollü şeker buldum o da iyi geldi, şimdi sadece hapşırık ve burun akıntım kaldı atlattım sanırım, çok dikkat et evden çıkma mümkünse hep yat başka türlü ilaçsız atlatılmaz, buarada benim ateşim hiç çıkmadı ateş oldumu bebek için sıkıntı oluyomuş ona dikkat et

Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Cnm çok üzüldüm Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin

Canım benim çok geçmiş olsun üzülme dicem ama olmuyo bende bilirim o duyguyu. En kısa zamanda tekrar bi meleğin olucak inşallah. Dualarımız seninle. Kendine dikkat et. Allah yardımcın olsun...

canım bol bol ıhlamur iç, taze meyve sebze ye, inşallah en kısa zamanda gribini atlatırsın.

açıkçası ben zaten karnımın üzerine hiç yatmadığım için sıkıntı yaşamıyorum, yan yattığımda rahat edebiliyorum ama karnımızın üzerine yatmak sorun olur mu hiç bilemedim açıkçasıo_O
midem bulantımda var nasıl yicem ben onları:)) olmas heralde ya mincik o daha :)

Back