• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...

Her şerde bir hayır vardır canım nolur Allah de gerisini bırak. Ben de her an kötü bir haber alabilirim her gün her saniye kaybetme korkusuyla yaşıyorum meleğimi ama sonra diyorum ki biz hep hayırlı zamanda hayırlı evlat istedik Rabbimden ve demekki hayırlı zaman değilmiş. Allah korusun doğuma gidip kucağı boş dönenler var Rabbim bu dünyayı imtihan Dünyası olarak yaratmış. Kim bilir belki de meleğimiz öbür dünyada bizim cennete girme vesilemiz olacak. Evlat acısı hiç kolay bişey değil. Yazarken bile burnumun kemiği sızlıyor istemsizce ağlamaya başlıyorum Allah'ım sen evlat acısıyla sınama hiç kimseyi. Ve tez zamanda hayırlı haberlerinle dön inşallah buraya.. :(

geçen hafta perşembe ultrasonda 8+2 gözüktü.Dün lekelenme için gitmiştim 9+1 gözüktü.Yani tam bir hafta sonra 9+2 olması gerekirsen 9+1di.Lekelenmeye odaklandığım için soramadım doktora.Normaldir heralde dimi

Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Canım ,çok üzüldüm Rabbim tez elden doldursun kucağını inş ..

Bu arada özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi ? Doktorunuzdan memnun musunuz? Ben istanbul dayım ve bildiğim hiç doktor yok tesadüfen gittim. Nelere dikkat etmem lazım ?

Kizlar bisey soracam sizinde arada karniniza giren sancilar varmi cok korkuyorum doktora gitmeyi dusunuyorum.

Ev
kizlar bakin melegimin 9hftadaki hali hala cok kucuk ya 12de nasl cinsiyet goruyolrki bebege benzyomu fotografi :KK49: aslinda hepimiz her gittgmzde koysak ben cok seviyorm bakmayi hatta album yapiyorm fotograflarindan :KK76:
Evet canım 12 de gıttınde bebege benzıyo cok buyumuş geliyo insana erkekse görebilirsin bile ben oglumda 11+5 gunluktu ögrendım

C
çok zor bı durum önceki hamileliğinde yasamıştım kendıne gelmek zor oluyor ama herseyın bası saglık cok iyi anlıyorum senı allah sana esine ömür versin yıne olur bebegınız

Ciddi mii Allahım korusunn. Canım benm sana da çok geçmiş olsun..Nane limon içebiliyormuyuz? Ben bitki çayı hiç sürmedim daha ağzıma,sakıncası olur diye?

Evden nasıl çıkmıcam işe geliyorum sabahın köründe:KK43:( daha kötüye giderse rapor alıcam artık napıyım, teşekkürler canım:KK54:
Cnm bitki şeklinde ıhlamur al kaynat onun bi zararı yok, nane limon da olur, yoksa nasıl iyi olucaz ki bişey De yiyemiuorum doğru düzgün, hsonu toparlarsın inşallah

Allah'ım yardımcın olsun canım benim. ne söylesem boş. inş kendini iyi hissettikten sonra tekrar aramıza katılırsın canım. Allah a emanet ol...

Kizlar bisey soracam sizinde arada karniniza giren sancilar varmi cok korkuyorum doktora gitmeyi dusunuyorum.

aynı şikayet bendede var canım, korku içinde duruyorum yemin ederim. adet sancısının batmalı versiyonu gibi benimkisi

geçen hafta perşembe ultrasonda 8+2 gözüktü.Dün lekelenme için gitmiştim 9+1 gözüktü.Yani tam bir hafta sonra 9+2 olması gerekirsen 9+1di.Lekelenmeye odaklandığım için soramadım doktora.Normaldir heralde dimi

gayet normal canım. bende 7+3 de gitmiştim doktor 7+1 dedi.. 7+3 diye hesapladım ben dedim, o da o kadar fark olabilir sorun değil merak etme dedi.. yani bir kaç gün farklı çıkması sorun olmuyormuş, zaten arayı kapatıyorlar inşallah, herşeyi kafamıza takıyoruz :)

gayet normal canım. bende 7+3 de gitmiştim doktor 7+1 dedi.. 7+3 diye hesapladım ben dedim, o da o kadar fark olabilir sorun değil merak etme dedi.. yani bir kaç gün farklı çıkması sorun olmuyormuş, zaten arayı kapatıyorlar inşallah, herşeyi kafamıza takıyoruz :)
cevabın için saol canım ya sorma evet herşeyi takıyoruz normal mi değil mi diye anca burda birbirimize sorarak rahatlıyoruz valla

Ayy cok tsk.ederim canimm içimi rahatlattin :) ilkini dusuk oldugundanmidir nedir hep kaygiliyim pirpirikliyimm Allah iyi etsin...
canım meraba. Benim de 3 gün geriden geliyo dedi doktor. 6+6ydı son kontrolde 6+3 görünüyo ama normal kalp atışıda normaldi. Aynı senin gibi evham yaptım gece gündüz araştırdım ama kendimize zarar veriyoruz bence. O aradaki farklar sonradan kapanıyormuş. Ultrason görüntün varsa koyabilir misin

canım geçmiş olsun allah kolaylık versin, inşallah herşey gönlüne göre olur açıklama yaptımı doktorun sorun neymiş ?

mrb tüm anne adayları insallah bende eylül annesi adayiyım Rabbim herkesin çok rahat sağlıklı bir hamilelik geçirmesini diliyorum bende dün Dr gittim 7+0 hatalik hamileyim.

kızlar günde 1 fincan türk kahvesi içmede sakınca varmı..
haftaya sorcam da şimdi içerken bi sorayım size dedim....
hayır miden iyiyse sakınca yok. 1 fincan türk kahvesi 1-2 açık çay içebilirsin. ilk gebeliğimde içerdim ama bu gebeliğimde bulantım had safhada imkanı yok içemiyorum...

Back