- 22 Ekim 2014
- 895
- 679
- 133
Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Her şerde bir hayır vardır canım nolur Allah de gerisini bırak. Ben de her an kötü bir haber alabilirim her gün her saniye kaybetme korkusuyla yaşıyorum meleğimi ama sonra diyorum ki biz hep hayırlı zamanda hayırlı evlat istedik Rabbimden ve demekki hayırlı zaman değilmiş. Allah korusun doğuma gidip kucağı boş dönenler var Rabbim bu dünyayı imtihan Dünyası olarak yaratmış. Kim bilir belki de meleğimiz öbür dünyada bizim cennete girme vesilemiz olacak. Evlat acısı hiç kolay bişey değil. Yazarken bile burnumun kemiği sızlıyor istemsizce ağlamaya başlıyorum Allah'ım sen evlat acısıyla sınama hiç kimseyi. Ve tez zamanda hayırlı haberlerinle dön inşallah buraya..