• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Allah yakın zamanda yeni bir melekle yüzünüzü güldürsün inşallah

Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Canim benim çok üzüldüm allah yardimcin olsun Rabbim en kısa zamanda kollarını doldursun inşallah

Cnm çok geçmiş olsun benîm de bugün 4. Gün ilk 2 gün gerçekten berbattım öksürük krizleri boğazımda acılı bi ağrı gözlerimi açamıyorum baş dönmesinden, neyse bol bol ıhlamur nane limon kaynattım bi kere boğazıma vicks sürdüm tülbentle sardım bu be kadar doğru bilmiyorum ama mecburdum sonra marketten zencefilli ballı mentollü şeker buldum o da iyi geldi, şimdi sadece hapşırık ve burun akıntım kaldı atlattım sanırım, çok dikkat et evden çıkma mümkünse hep yat başka türlü ilaçsız atlatılmaz, buarada benim ateşim hiç çıkmadı ateş oldumu bebek için sıkıntı oluyomuş ona dikkat et
Ciddi mii Allahım korusunn. Canım benm sana da çok geçmiş olsun..Nane limon içebiliyormuyuz? Ben bitki çayı hiç sürmedim daha ağzıma,sakıncası olur diye?

Evden nasıl çıkmıcam işe geliyorum sabahın köründe:(( daha kötüye giderse rapor alıcam artık napıyım, teşekkürler canım:KK54:

Tuzu kesmek lazım bir de su yu daha fazla içmeye özen gösterin.
tuzu kesince tansiyonum düşüyor, zaten bişey yiyemiyorum tuzu da kestim mi ayılıp baylyorum, su içemiyorum çok, çünkü midem bulanıyor. Bulantılarım geçince işallah yapabilcem bunları..

Hanımlar bişey sormak istiyorum bende şimdi yüzüstü yatıyorum ama Karnım çıkana kadar bundan vazgeçmeyi öğrenirim inşallah. Asıl sorum şu şimdi giydigimiz pantolonlar malum beller genelde dar. Bi sıkıntı olur mu acaba ben içinde rahat ettiğim beni sıkmayan pantolonu tayti giyiyorum genelde hamile pantolonlarindan ne zaman almak gerekir. Bir de benim goguslerim zaten büyük şimdi iyice büyüdüler ve daha da büyürler önerebileceginiz bir sütyen var mı ? Hem sarkmamasi için hemde daha derli toplu görünmesi için

Başka doktora da gittin mi canım..

tuzu kesince tansiyonum düşüyor, zaten bişey yiyemiyorum tuzu da kestim mi ayılıp baylyorum, su içemiyorum çok, çünkü midem bulanıyor. Bulantılarım geçince işallah yapabilcem bunları..
benim şimdilik bulantilarim yok ama su içmeyi evvelden sevmediğim için midem bulanmasin diye kendimi sartlamadan saat başı içiyorum

Selam kizlar bugun idrar testi icin devlet hastanesine gittim gitmiskende karindan ulturasyondan bebegide gordum kalbide iyi atiyordu fakat doktorum dedi 8 haftalik gorunuyor dedi. Oysa benim sat a gore yaklasik 9 hafta olmasi gerek. Ayrica ben 5bucuk haftalikken kalp sesini duydum acaba vajinal usg ile karindan yapilan usg aradinda hafta farki oluyormu. Sizce bebegim 1hafta geriden geldigine gore gelismediginin anlamini tasiyo. Doktor anormal bisi demedi ama takilio iste aklima :( yarinda ozelde randuvum var.. umarim hayirli haberler aliriz hepimiz

Hanımlar bişey sormak istiyorum bende şimdi yüzüstü yatıyorum ama Karnım çıkana kadar bundan vazgeçmeyi öğrenirim inşallah. Asıl sorum şu şimdi giydigimiz pantolonlar malum beller genelde dar. Bi sıkıntı olur mu acaba ben içinde rahat ettiğim beni sıkmayan pantolonu tayti giyiyorum genelde hamile pantolonlarindan ne zaman almak gerekir. Bir de benim goguslerim zaten büyük şimdi iyice büyüdüler ve daha da büyürler önerebileceginiz bir sütyen var mı ? Jem sarkmamasi için hemde daha derli toplu görünmesi için
Bana da dar geliyor beli pantolonumun şu an açtım düğmeyi mesela:) ama benm arkadaşım hemen almıştı biz gibiyken. Şuan 5 aylık halada giyiyor. Alabiliriz aslında. Sütyen konusunda araştırcam tatlım;)

benim şimdilik bulantilarim yok ama su içmeyi evvelden sevmediğim için midem bulanmasin diye kendimi sartlamadan saat başı içiyorum
:) en iyisini yapıyosun kar kardır.. Benimde 6 dan sonra başladı bulantım, kalp atışını duydktan sonra, İşallah senin olmasın.Kimsenin olmasın:)

:) en iyisini yapıyosun kar kardır.. Benimde 6 dan sonra başladı bulantım, kalp atışını duydktan sonra, İşallah senin olmasın.Kimsenin olmasın:)
Olmasın kimsenin yaa :) şimdilik tek şikayetim baş ağrısı ilk 3 ay olurmuş dayanılmaz derecede baş ağrısı yaşıyorum ve bir de bel ağrısı. Evde de yalnızım eşim görevde biraz zor geçiyor bu halde bile

Bana da dar geliyor beli pantolonumun şu an açtım düğmeyi mesela:) ama benm arkadaşım hemen almıştı biz gibiyken. Şuan 5 aylık halada giyiyor. Alabiliriz aslında. Sütyen konusunda araştırcam tatlım:KK66:
Dün bi tane penti den aldım ama sırf evdeki sutyenlere sigmadigim için. Sonra tesadüf Kom da bir tane gördüm ama emzirme sutyeniydi bende arastirayim birbirimize haber verelim :KK66:

Selam kizlar bugun idrar testi icin devlet hastanesine gittim gitmiskende karindan ulturasyondan bebegide gordum kalbide iyi atiyordu fakat doktorum dedi 8 haftalik gorunuyor dedi. Oysa benim sat a gore yaklasik 9 hafta olmasi gerek. Ayrica ben 5bucuk haftalikken kalp sesini duydum acaba vajinal usg ile karindan yapilan usg aradinda hafta farki oluyormu. Sizce bebegim 1hafta geriden geldigine gore gelismediginin anlamini tasiyo. Doktor anormal bisi demedi ama takilio iste aklima :KK43: yarinda ozelde randuvum var.. umarim hayirli haberler aliriz hepimiz
takılma, bende sata göre 5 haftalıkken doktorum yaklaşık 4 haftalık dedi.Bu gelişimi geri demek değil.Zaten şöyle bişey var sata göre hesaplıyoruz dimi, hamilelik yaklaşık 40 hafta, 40 hafta 10 ay eder.ama 9 ay 10 gündür doğum süresi. yani adet olduğumuz günden hamile olmadığımıza göre doktorun dediği oluşum , rahme düştüğü hafta ama yaklaşık;)

Olmasın kimsenin yaa :) şimdilik tek şikayetim baş ağrısı ilk 3 ay olurmuş dayanılmaz derecede baş ağrısı yaşıyorum ve bir de bel ağrısı. Evde de yalnızım eşim görevde biraz zor geçiyor bu halde bile
evet işte herkese bi şekilde vuruyor. Allahım yardımcımız olsun.

midem bulantımda var nasıl yicem ben onları:)) olmas heralde ya mincik o daha :)

evet ya bu mide bulantıları çok berbat, benim mide bulantılarım bi enteresan, sabahtan öğlene kadar bişey yok, öğleden sonra 3 fln gibi başlıyo, yatıncaya kadar devam ediyo, gün içinde yiyebiliyorum, akşamsa nerdeyse hiçbi şey yiyemiyorum, su bile içemiyorum.

başka bi yorumunda bitki çaylarından bahsetmişsin, benim doktorum ıhlamur dışında bişey içme dedi, özellikle karışık bitki çayı sakın içme dedi, ben de korkumdan hiçbirini içmiyorum, sen de doktoruna danış öyle iç bence

takılma, bende sata göre 5 haftalıkken doktorum yaklaşık 4 haftalık dedi.Bu gelişimi geri demek değil.Zaten şöyle bişey var sata göre hesaplıyoruz dimi, hamilelik yaklaşık 40 hafta, 40 hafta 10 ay eder.ama 9 ay 10 gündür doğum süresi. yani adet olduğumuz günden hamile olmadığımıza göre doktorun dediği oluşum , rahme düştüğü hafta ama yaklaşık:KK66:
takılma, bende sata göre 5 haftalıkken doktorum yaklaşık 4 haftalık dedi.Bu gelişimi geri demek değil.Zaten şöyle bişey var sata göre hesaplıyoruz dimi, hamilelik yaklaşık 40 hafta, 40 hafta 10 ay eder.ama 9 ay 10 gündür doğum süresi. yani adet olduğumuz günden hamile olmadığımıza göre doktorun dediği oluşum , rahme düştüğü hafta ama yaklaşık:KK66:
Ayy cok tsk.ederim canimm içimi rahatlattin :) ilkini dusuk oldugundanmidir nedir hep kaygiliyim pirpirikliyimm Allah iyi etsin...

evet ya bu mide bulantıları çok berbat, benim mide bulantılarım bi enteresan, sabahtan öğlene kadar bişey yok, öğleden sonra 3 fln gibi başlıyo, yatıncaya kadar devam ediyo, gün içinde yiyebiliyorum, akşamsa nerdeyse hiçbi şey yiyemiyorum, su bile içemiyorum.

başka bi yorumunda bitki çaylarından bahsetmişsin, benim doktorum ıhlamur dışında bişey içme dedi, özellikle karışık bitki çayı sakın içme dedi, ben de korkumdan hiçbirini içmiyorum, sen de doktoruna danış öyle iç bence
benimde gün boyu bi bulantı var ama belli saattlerde artıyor:(

ıhlamura günde en fazla 2 bardak dedi doktorum ama korkuyorum yinede:)

canm bildiğim kadarıyla tiroid sıkıntım yoktu ben önceden daha zayıftım bagırsak sorunu çok yaşadm 3gunde bir anca çıkabiliyordum büyük abdeste belki de oyuzden. şimdi de folik asitli kan hapı kabızlık yapıyor belki de ondandır söylemesi ayıp, dr. gidince tekrar bi sorarım birdaha ikili test için gdecegim inş. sagol

Bagirsak sorunları için Dr kefir ve kuru kayisi verdi eğer sikintin yoksa deneyebilirsin. Kefiri ben de icemedim ama kayisi beni düzene soktu epey. İkili testin ne zaman benim 8 subaya randevum var bakalim hayirlisiyla inş.

Back