2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yok 28gunluk daha
Sarilik disinda temiz Hersey niye almiyo bilmiyorum doyuramiyorum sanirim kakasinida az yapiyor daha fazla mama versem mi bilmiyorum doktor Verme dedi
Kakasini bizimki 4gunde bir yapiyor oda cok sanci veriyor surekli agliyo bizimde oyle hersey normal simdilik ama kültür sonucunda ne cikacak bakalim cok zor ya kendimi suclu hissediyordum

Hergece saatlerce uğraşıyorum uyandırmak için ama tüm gün memede olduğu ve çok az uyuduğu için gece bitürlü uyanmıyor.
Benim kizimda oyle ama 3saatte bir mutlaka uyandiriyorum ben altini açıyorum burnunu sıkıyorum uyandiriyorum(gerci sutum yaramadığı icin yavrum bosa uyaniyormusda)

Kızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Sabah giderken calpol vereyim diyorum ateşi çıkmasın diye kaç ml verdiniz siz
Kızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Sabah giderken calpol vereyim diyorum ateşi çıkmasın diye kaç ml verdiniz siz
Canim gecen bi arkadasim internetden bisey paylasmisdi calpol hakkinda astima neden oluyomus bi arasdir istersen

Nie benim doktorum oyle dedi ki beni bosu boşuna uzdu bugun kendimi suclu hissettim ya
Can'ım sen kendini suçlu hissetme boşuna. Öyle sütüm de zaten yaramıyormuş falan deme. Sen sütünün yettiğine inan. Ve yavrunu beslemeye devam. Mama da öcü değil bu arada .

Yeni anneler merhaba. Ben de kismetse 2016 Mart annesi olacagim. 20. hafta civari ayrintili ultrasona girip, dogum yapmis olanlara bir sorum var. Ayrintilida bebegin kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Oyleyse bebeginizde bir sorun var mi? Boyu ultrasonda tahmin edilenlere uygun mu dogdu? Benim oyle cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu). Ama benim aklima takildi.

Tsk ederim. Mama v
Can'ım sen kendini suçlu hissetme boşuna. Öyle sütüm de zaten yaramıyormuş falan deme. Sen sütünün yettiğine inan. Ve yavrunu beslemeye devam. Mama da öcü değil bu arada .
tsk ederim.Mama vermek sıkıntı degil daha hastaneden cikarken mamasini aldik biz evde hazir bekliyor ama doktor sutle besleyememisin olmamis demesi zoruma gitti ama inşallah kizim istedigimiz gibi alacak kilo ve toparlanacak

bartek canim gunasiri ikiye katlanmasi lazım seninki iki katini gecmis korkulacak birşey yok yani merak etme. Kahverengi leke icin doktorunu ara ihmal etme progestan verir yüksek ihtimal
Aradım hemşireyle görüştüm telaşlanacak bir şey yok bekle biraz dedi kanamaya dönerse iğne yaptır dedi ama çok şükür gerek kalmadı leke durdu gelmedi

Kuzlar bebegımın dun akşam ateşi vardı 37 dereceydı şimdi dustu neden böyle oldu kiii

Canim oglumun bacagi hep 2hafta geriden geldi . 4hafta olmadikca sorun gormuyorlar. Cok sukur saglikli bebegim. 50cm dogdu biraz annesine benzeyecek sanirim minyon tipli dert etme hep iyi olacagini dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…