Bir cay kaşığı ver canımKızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Sabah giderken calpol vereyim diyorum ateşi çıkmasın diye kaç ml verdiniz siz
Hergece saatlerce uğraşıyorum uyandırmak için ama tüm gün memede olduğu ve çok az uyuduğu için gece bitürlü uyanmıyor.Canim daha cok kucuk gece 5saat ac uyumasina izin verme bence 2saatde 3saatde bir besle
Cogalinca yazicakmis ya niye cogalmasini bekliyorsun sen nasil bi doktorsun diyesim geldiNeden yazmicakmis canim?
Yarım kaşık versen yeterli Can'ım.Kızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Yok 28gunluk daha39 günlük yani bebeğin?? O zaman doğum kilosundan geriye düşmüştür belki canım. Mama kötü birşey değil ben doğduğu günden beri günde 1 kere mama veriyorum zaten. Her hangi bi zararını gormedik.
Kakasini bizimki 4gunde bir yapiyor oda cok sanci veriyor surekli agliyo bizimde oyle hersey normal simdilik ama kültür sonucunda ne cikacak bakalim cok zor ya kendimi suclu hissediyordumSarilik disinda temiz Hersey niye almiyo bilmiyorum doyuramiyorum sanirim kakasinida az yapiyor daha fazla mama versem mi bilmiyorum doktor Verme dedi
Benim kizimda oyle ama 3saatte bir mutlaka uyandiriyorum ben altini açıyorum burnunu sıkıyorum uyandiriyorum(gerci sutum yaramadığı icin yavrum bosa uyaniyormusda)Hergece saatlerce uğraşıyorum uyandırmak için ama tüm gün memede olduğu ve çok az uyuduğu için gece bitürlü uyanmıyor.
Nie benim doktorum oyle dedi ki beni bosu boşuna uzdu bugun kendimi suclu hissettim yaEn az 800,değil canım, 500 gr derler genelde.
Kızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Canim gecen bi arkadasim internetden bisey paylasmisdi calpol hakkinda astima neden oluyomus bi arasdir istersenKızlar yarın kızımın 2 aylık verem aşı si var bugün yıkadık 3 gün şu degmicek demişti hemşire
Can'ım sen kendini suçlu hissetme boşuna. Öyle sütüm de zaten yaramıyormuş falan deme. Sen sütünün yettiğine inan. Ve yavrunu beslemeye devam. Mama da öcü değil bu arada .Nie benim doktorum oyle dedi ki beni bosu boşuna uzdu bugun kendimi suclu hissettim ya
Cogalinca yazicakmis ya niye cogalmasini bekliyorsun sen nasil bi doktorsun diyesim geldi
Nie benim doktorum oyle dedi ki beni bosu boşuna uzdu bugun kendimi suclu hissettim ya
Tsk ederim inşallah yarayacak kizim alacak kiloher doktor farkli yorumluyor , bazilari da hep olumsuz konusur. bence hic takma. Her bebek ayni degil , sutun var sonucta, ve emin ol yariyor.
tsk ederim.Mama vermek sıkıntı degil daha hastaneden cikarken mamasini aldik biz evde hazir bekliyor ama doktor sutle besleyememisin olmamis demesi zoruma gitti ama inşallah kizim istedigimiz gibi alacak kilo ve toparlanacakCan'ım sen kendini suçlu hissetme boşuna. Öyle sütüm de zaten yaramıyormuş falan deme. Sen sütünün yettiğine inan. Ve yavrunu beslemeye devam. Mama da öcü değil bu arada .
Canim insallah yokdur ama benimkini sorarmisin azbisey dilinde var neyapabilirim diye ilac yazilmalimi yoksa benim doktor dediyi gibi daha erkenmi ilac icinCok sacmaymis, ben de cumartesi goturecegim pamukcuk var mi yok mu anlayamiyorum cunku
Aradım hemşireyle görüştüm telaşlanacak bir şey yok bekle biraz dedi kanamaya dönerse iğne yaptır dedi ama çok şükür gerek kalmadı leke durdu gelmedibartek canim gunasiri ikiye katlanmasi lazım seninki iki katini gecmis korkulacak birşey yok yani merak etme. Kahverengi leke icin doktorunu ara ihmal etme progestan verir yüksek ihtimal
Doktora gitmeme gerek kalmadı çok şükür leke kesildiCanım önemli bi leke de olabilir önemsiz de, bi acile git ve kontrol ol ki için rahat etsin. İnş önemsiz bi kanamadır. Bizi de bilgilendir lütfen.
Sutunun yaramadigini nerden cikardin ki?Benim kizimda oyle ama 3saatte bir mutlaka uyandiriyorum ben altini açıyorum burnunu sıkıyorum uyandiriyorum(gerci sutum yaramadığı icin yavrum bosa uyaniyormusda)
Canim oglumun bacagi hep 2hafta geriden geldi . 4hafta olmadikca sorun gormuyorlar. Cok sukur saglikli bebegim. 50cm dogdu biraz annesine benzeyecek sanirim minyon tipli dert etme hep iyi olacagini dusun.Yeni anneler merhaba. Ben de kismetse 2016 Mart annesi olacagim. 20. hafta civari ayrintili ultrasona girip, dogum yapmis olanlara bir sorum var. Ayrintilida bebegin kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Oyleyse bebeginizde bir sorun var mi? Boyu ultrasonda tahmin edilenlere uygun mu dogdu? Benim oyle cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu). Ama benim aklima takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?