canim protein agirlikli derken sadece et degil degilmi?
mercimek fasulye bulgur da var icinde.
Ayda en az 800gr almasi gerekiyor dedi bizim doktorda hastaneden geldigimd3n beri cok kotuyumcanim aslinda 3 kiloya dustuyse ysklasik 500 gram almis nerdeyse.500 altina dusmedikce mama onermiyorlar.birde hemen sut gelmiyor zaten.tahmini suanda artmistir.insallah 1 hafta da artar kilosu.yediklerine dikkat et bu hafta.insallah toparlar.benim ilk cocukta doktorumuz 500 gram bile alsa ayda yeterli diyordu.
Kaç gündür seni bekliyodum....Merhaba cnm kızz 11 yaşında bir kızım daha var valla rahatladım ne yalan söyliyim aynı dönemde hamile kaldık değilmiBen de yaptirmamistim hicbirini, yuregini serin tut canim kiz mi gelio erkek mi? Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah.
amis
AMİNNBen de yaptirmamistim hicbirini, yuregini serin tut canim kiz mi gelio erkek mi? Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah.
amis
39 günlük yani bebeğin?? O zaman doğum kilosundan geriye düşmüştür belki canım. Mama kötü birşey değil ben doğduğu günden beri günde 1 kere mama veriyorum zaten. Her hangi bi zararını gormedik.3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almis
En az 800,değil canım, 500 gr derler genelde.Ayda en az 800gr almasi gerekiyor dedi bizim doktorda hastaneden geldigimd3n beri cok kotuyum
1 aylıkken canım.saglik ocagindaki ilk asi ne zaman oluyor hanimlar.
Canim daha cok kucuk gece 5saat ac uyumasina izin verme bence 2saatde 3saatde bir besleMerhabalar, bebeğim bugün 17 günlük. Gündüz sürekli memede nerdeyse yarım saatte bir emiyor. Memeyibırakıp yatağa yatırınca en fazla 15 20 dek sonra ağlıyor. Geceleri ise 5 saat falan aralıksız uyuyor. Emzirmek için uyandırmak istesemde bi türlü uyanmıyor. Ne zaman normal düzene girecek çok merak ediyorum. Sizler ne sıklıkta emziriyorsunuz
yazacaKaç gündür seni bekliyodum....Merhaba cnm kızz 11 yaşında bir kızım daha var valla rahatladım ne yalan söyliyim aynı dönemde hamile kaldık değilmi
1 ay aramız sanırım
Tekrar allah analı babalı büyütsün hamileliğin nasıl geçti doğumun vaktin olursa anlatırsan sevinirim
Canim doktorada kiziyorum ya daha ilac yazmiycam haftada 2defa karbonatli suyla sil dedi bugun yarin baslarim insallah@ayka777 canim pamukcuk olayini naptin?
Sarilik disinda temiz Hersey niye almiyo bilmiyorum doyuramiyorum sanirim kakasinida az yapiyor daha fazla mama versem mi bilmiyorum doktor Verme dedil falan yapildi mi bizde 3gun sonraki idrar kulturunu beklicez eger enfeksiyon varsa igne yazacak yoksa daha kapsamli tahlil yapilacakmis inşallah bisey cikmaz ya
Canım önemli bi leke de olabilir önemsiz de, bi acile git ve kontrol ol ki için rahat etsin. İnş önemsiz bi kanamadır. Bizi de bilgilendir lütfen.12. Gün beta hcg 70 bugün 14. Gün 193 çıktı az önce lekem geldi düşük mü yapıyorum lütfen bilginiz varsa cevaplayın çıldıracağım Allahım aklımı sen koru
Canim doktorada kiziyorum ya daha ilac yazmiycam haftada 2defa karbonatli suyla sil dedi bugun yarin baslarim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?