2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim insallah yokdur ama benimkini sorarmisin azbisey dilinde var neyapabilirim diye ilac yazilmalimi yoksa benim doktor dediyi gibi daha erkenmi ilac icin

Tamam canim sorarim zaten benimkinde de dilinde var sadece azicik.
Dilini cikariyor tukuruklerle bir de

Canim gecen bi arkadasim internetden bisey paylasmisdi calpol hakkinda astima neden oluyomus bi arasdir istersen

Onun dışında var mı ki ateş düşürücü dr bunu yazmıştı
Siz ne kullaniyorsunuz
Biz im bi aylıkken de isal ve ateşi miz olmuştu o zaman dr vermisti

Emzirip de göğsü sarkmayan var mı acaba

Nbb nin emzirmeatleti kullanıyorum
Doğumdan beri sütyen takmadım. Emzirme atleti rahat oluyor diye şimdi göğüsler karnıma yaklaştı çok da sütum yok ağır değiller ama yerçekimi galiba

Bugün 3 tane aşı vurdular sağlık ocağında
Rota aşısı var dedi özel isal den koruyordışardan alıp yaptırabilir siniz dedi
Biz bi aylik ken isal olduk zaten vücut mikroplarla karşılaştı yaptırmadım henüz
İki üç aylık ken yapılıyor dedi hemşire.
Göz taraması yaptıran var mı dr bize 2 aylıkken göz taraması öneriyor z demişti
Biz iki aylık olduk tabi.
66 gün

Ben emzirme atleti ya da sutyeni kullanmiyorum, eski sutyenlerimle devam ediyorum.zaten goguslerim buyuktu iyice buyudu ve yer cekimine karsi koyamadi, yayiliyor bir de :) eskiden kalem durmazdi simdi kitap bile sigdirabilirim
Insallah toparlanir

Kizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?

Aradım hemşireyle görüştüm telaşlanacak bir şey yok bekle biraz dedi kanamaya dönerse iğne yaptır dedi ama çok şükür gerek kalmadı leke durdu gelmedi
Canim önemli olan kırmızıya donmemesi halt etmis o kahverengiyi onleyeceksin ki kırmızı olmasin. Tekrarlamasin tabi de tekrarlarsa kahverengi akinti doktoruna git sen.

Kizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?
Canım bana hastanede magnezyum hap vermişlerdi kabızlık için,çok etkili.doktorunu arayıp sor,onaylarsa eczaneden al.etkisini göreceksin

Canim doktorada kiziyorum ya daha ilac yazmiycam haftada 2defa karbonatli suyla sil dedi bugun yarin baslarim insallah
Cnm sen mamayı kac oğün verıyorsun ben 3 oğün 60 cc verıcem kılosu 4140 grammış duzgun kılo alamadı

Canm ben
canm. Ben başka il de doğmuş yaptım aldım kucağıma saglıklıyz şükür darısı sana inşallah. Medipol sefakoyde. Ama hastane. Cok nezıh ve güzel. Arkadasım orda yaptı memnun mus

Cnm sen mamayı kac oğün verıyorsun ben 3 oğün 60 cc verıcem kılosu 4140 grammış duzgun kılo alamadı
Canim ben sutumu sagiyorum gunde iki veya uc kere 120veya herdefasinda 90cc zar zor toparliyorum yani her ogun 90 110 veya max120cc veriyorum sutum yoksa kesinlikle ayni miktarda mama veriyorum her 2veya 3saatde bir besliyorum sen 60la baslayabilirsin canim,yani gun icimde topla 2veya 3defa sutumu verebiliyorum anca yetmiyo geri kalan mama yiyo yapcak bisey yok vallah doktorlara kalsa bebekler ac kalcak hastanede yeni dogum yapmisdim hemsireler her ogun iceri girip anne sutu ver diyodu sutum yok nasil vereyim diyodum zorla hastanede mama verdirtmisdim onlara kalsa sarilik yaparlardi kuzumu vicdansizlar sutum yok diyo anne sutu ((

Uykuya çok çok zor dalan ve bu sebeple neredeyse bütün gündüzü uyanık geçiren bir kızım var. Sesi kısılara kadar ağlıyor. Gaz sancısı da çekiyor ayrıca. Gaz için sab simplex kullanan var mi. Işe yarıyor mu. Bir de gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz bebişleri.

B3n pazartesi basladim dahada rahatsiz etti oglumu agzindan kolay cikartiriyor ama kakasini yapacam diye ıķınıp duruyodu yavrum dunden beri vermiyorum bugin bi huzurlu uyuyorr

Ben emzirme atleti ya da sutyeni kullanmiyorum, eski sutyenlerimle devam ediyorum.zaten goguslerim buyuktu iyice buyudu ve yer cekimine karsi koyamadi, yayiliyor bir de :) eskiden kalem durmazdi simdi kitap bile sigdirabilirim
Insallah toparlanir

Normal sütyen le emzirme zor gelmişti bana
Evet ya benimkiné bi kitap sığar gibi toparlanma egzersiz leri mi yapsak

Ben doğumdan sonra kendim eczane den istedim Kabizlik olmayım diye süt é etki etmiçek bir şey osmalak diye bir şurup verdi ondan icmistim hala evde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…