Cnm 37ates degil bebek icin 37,5ates artikKuzlar bebegımın dun akşam ateşi vardı 37 dereceydı şimdi dustu neden böyle oldu kiii
Canim insallah yokdur ama benimkini sorarmisin azbisey dilinde var neyapabilirim diye ilac yazilmalimi yoksa benim doktor dediyi gibi daha erkenmi ilac icin
Canim gecen bi arkadasim internetden bisey paylasmisdi calpol hakkinda astima neden oluyomus bi arasdir istersen
37.5 üstünü ateş sayıyorlar canım 37 ateş değil kalın Giydir missin dir birde hemşire bana ağlarken ateşi çıkabilir demistiKuzlar bebegımın dun akşam ateşi vardı 37 dereceydı şimdi dustu neden böyle oldu kiii
Emzirip de göğsü sarkmayan var mı acaba
Nbb nin emzirmeatleti kullanıyorum
Doğumdan beri sütyen takmadım. Emzirme atleti rahat oluyor diye şimdi göğüsler karnıma yaklaştı çok da sütum yok ağır değiller ama yerçekimi galiba
Kizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?
Canim önemli olan kırmızıya donmemesi halt etmis o kahverengiyi onleyeceksin ki kırmızı olmasin. Tekrarlamasin tabi de tekrarlarsa kahverengi akinti doktoruna git sen.Aradım hemşireyle görüştüm telaşlanacak bir şey yok bekle biraz dedi kanamaya dönerse iğne yaptır dedi ama çok şükür gerek kalmadı leke durdu gelmedi
Canım bana hastanede magnezyum hap vermişlerdi kabızlık için,çok etkili.doktorunu arayıp sor,onaylarsa eczaneden al.etkisini göreceksinKizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?
Cnm sen mamayı kac oğün verıyorsun ben 3 oğün 60 cc verıcem kılosu 4140 grammış duzgun kılo alamadıCanim doktorada kiziyorum ya daha ilac yazmiycam haftada 2defa karbonatli suyla sil dedi bugun yarin baslarim insallah
canm. Ben başka il de doğmuş yaptım aldım kucağıma saglıklıyz şükür darısı sana inşallah. Medipol sefakoyde. Ama hastane. Cok nezıh ve güzel. Arkadasım orda yaptı memnun musmrb.
sanırım doğum yaptınız umarım sağlıkla almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza.
Medipol beylikdüzünde mi doğum yaptınız rica etsem nasıl bir hastane memnun kaldınız mı. bebek bakımı, temizliği ilgilenmeleri nasıl
Canim ben sutumu sagiyorum gunde iki veya uc kere 120veya herdefasinda 90cc zar zor toparliyorum yani her ogun 90 110 veya max120cc veriyorum sutum yoksa kesinlikle ayni miktarda mama veriyorum her 2veya 3saatde bir besliyorum sen 60la baslayabilirsin canim,yani gun icimde topla 2veya 3defa sutumu verebiliyorum anca yetmiyo geri kalan mama yiyo yapcak bisey yok vallah doktorlara kalsa bebekler ac kalcak hastanede yeni dogum yapmisdim hemsireler her ogun iceri girip anne sutu ver diyodu sutum yok nasil vereyim diyodum zorla hastanede mama verdirtmisdim onlara kalsa sarilik yaparlardi kuzumu vicdansizlar sutum yok diyo anne sutu ((Cnm sen mamayı kac oğün verıyorsun ben 3 oğün 60 cc verıcem kılosu 4140 grammış duzgun kılo alamadı
28gunde 580hr almış doktor da sutumun yetmediğini mama baslama mi söylediSutunun yaramadigini nerden cikardin ki?
Uykuya çok çok zor dalan ve bu sebeple neredeyse bütün gündüzü uyanık geçiren bir kızım var. Sesi kısılara kadar ağlıyor. Gaz sancısı da çekiyor ayrıca. Gaz için sab simplex kullanan var mi. Işe yarıyor mu. Bir de gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz bebişleri.
Ben emzirme atleti ya da sutyeni kullanmiyorum, eski sutyenlerimle devam ediyorum.zaten goguslerim buyuktu iyice buyudu ve yer cekimine karsi koyamadi, yayiliyor bir de :) eskiden kalem durmazdi simdi kitap bile sigdirabilirim
Insallah toparlanir
Kizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?