• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOTE="seda 78, post: 43045815, member:başlayalıBu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki
Gaz damlasinin adi ne bide kac gun oldu baslayali duzenli veriyordunuz dimi[/QUOTE]

Pazartesi basladik sap simplex doktor gunde 4 kere 8 damla dedi eger gazini cikardiysa 5 verdim ondan mi oldu acsbaa

Bu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki
Sizde de mi oldu? Iki gündür bizde de var usuttu saniyorum. Bio gaia var bizde. Cok sık da kullanmıyorum ama iki grcedir huzursuzuz :(

Evet canım ya benim oğlanin abilerini kundak yapar sarardım uyurlardi ama malesef bu küçük bey ne kundak ne şapka taktırmiyor feryad figan bagriyor bizde mecbur açıyoruz
Gece mikirdandi baktim aranmiyor emzik verdim hala mikirdaniyor pispisladim yok battaniyeyi actim uyudu :-/ ki kalin da giydirmiyorum sicaklamasin diye. Bixim zamanimizda dogsa nolacakti acaba? Kütük gibi sariyorlardi :-)

Merhaba bugun kizimin kontrolu vardi kilo almiyo kizim idrar yolu enfeksiyonu varmi die bakildi ama bisey cikmadi idrar kulturu 3gun sonra çıkacak ama nie kilo almiyo kizim anlamadim 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez mama takviye edicem 1haftada

Merhaba bugun kizimin kontrolu vardi kilo almiyo kizim idrar yolu enfeksiyonu varmi die bakildi ama bisey cikmadi idrar kulturu 3gun sonra çıkacak ama nie kilo almiyo kizim anlamadim 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez mama takviye edicem 1haftada
Kaç kilo doğdu Can'ım? Şimdi kaç günde ne kadar olmuş ki?

Sizde de mi oldu? Iki gündür bizde de var usuttu saniyorum. Bio gaia var bizde. Cok sık da kullanmıyorum ama iki grcedir huzursuzuz :KK43:

Evet bizde dunden beri boyleyizz bi de dun asi olduk galiba onunda etkisi varr Insallahh hemen iyiylesirlerr

3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almis

Bizde az aliyoruzz 3400 dogmustu 29 gunlukken 3820 olmuss ama biz dogum sonrasi 3150 ye dusmustukk doktor bir ay daha bekleyelimm hemen pes etmek yok dedii anne sutune devamm

Bizde az aliyoruzz 3400 dogmustu 29 gunlukken 3820 olmuss ama biz dogum sonrasi 3150 ye dusmustukk doktor bir ay daha bekleyelimm hemen pes etmek yok dedii anne sutune devamm
Sutum var aslinda kizimda emiyor ama neden almadi kilo anlamadim ya benimkide 3100 dogdu 3kiloua dusmustu ama doktorumuz hic olmamis hic kilo almamis deyince cok moralim bozuldu

Ayni durum bizde de var canim oglum kilo almiyo. Napcaz bilmiyorum.

Ayni durum bizde de var canim oglum kilo almiyo. Napcaz bilmiyorum.
Tahlilleri falan yapildi mi bizde 3gun sonraki idrar kulturunu beklicez eger enfeksiyon varsa igne yazacak yoksa daha kapsamli tahlil yapilacakmis inşallah bisey cikmaz ya

Merhabalar, bebeğim bugün 17 günlük. Gündüz sürekli memede nerdeyse yarım saatte bir emiyor. Memeyibırakıp yatağa yatırınca en fazla 15 20 dek sonra ağlıyor. Geceleri ise 5 saat falan aralıksız uyuyor. Emzirmek için uyandırmak istesemde bi türlü uyanmıyor. Ne zaman normal düzene girecek çok merak ediyorum. Sizler ne sıklıkta emziriyorsunuz

canim aslinda 3 kiloya dustuyse ysklasik 500 gram almis nerdeyse.500 altina dusmedikce mama onermiyorlar.birde hemen sut gelmiyor zaten.tahmini suanda artmistir.insallah 1 hafta da artar kilosu.yediklerine dikkat et bu hafta.insallah toparlar.benim ilk cocukta doktorumuz 500 gram bile alsa ayda yeterli diyordu.
3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almis

Sutum var aslinda kizimda emiyor ama neden almadi kilo anlamadim ya benimkide 3100 dogdu 3kiloua dusmustu ama doktorumuz hic olmamis hic kilo almamis deyince cok moralim bozuldu

Benimde hatta sarilik oldugu icin saat basi emzirdim niye oyle oldu bende anlamadim doktor bana protein agirlikli beslen bi sonraki aya bir kilo alir dedi bakalim alacak mi

canim protein agirlikli derken sadece et degil degilmi?
mercimek fasulye bulgur da var icinde.
Benimde hatta sarilik oldugu icin saat basi emzirdim niye oyle oldu bende anlamadim doktor bana protein agirlikli beslen bi sonraki aya bir kilo alir dedi bakalim alacak mi

Ben de yaptirmamistim hicbirini, yuregini serin tut canim kiz mi gelio erkek mi? Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah.
Merhaba seni buldum ilk başlarda yazışmıştık bayaa sonra görmedim fazla giremedim çok sevindim allah analı babalı büyütsün
Benim ikiz başlamıştı şimdi tek beklemedeyim çok heycanlıyım hayırlısı inşallah normal doğum gözüküyor henüz dönmedi bebeğim bekliyoruz heycanla..
Canım birde ben 3lü ikili hiçbirini yaptırmadım sen neler yaptın yaptırdınmı...
amis

Back