Gaz damlasinin adi ne bide kac gun oldu baslayali duzenli veriyordunuz dimi[/QUOTE][QUOTE="seda 78, post: 43045815, member:başlayalıBu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki
Sizde de mi oldu? Iki gündür bizde de var usuttu saniyorum. Bio gaia var bizde. Cok sık da kullanmıyorum ama iki grcedir huzursuzuzBu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki
Gece mikirdandi baktim aranmiyor emzik verdim hala mikirdaniyor pispisladim yok battaniyeyi actim uyudu :-/ ki kalin da giydirmiyorum sicaklamasin diye. Bixim zamanimizda dogsa nolacakti acaba? Kütük gibi sariyorlardiEvet canım ya benim oğlanin abilerini kundak yapar sarardım uyurlardi ama malesef bu küçük bey ne kundak ne şapka taktırmiyor feryad figan bagriyor bizde mecbur açıyoruz
Kaç kilo doğdu Can'ım? Şimdi kaç günde ne kadar olmuş ki?Merhaba bugun kizimin kontrolu vardi kilo almiyo kizim idrar yolu enfeksiyonu varmi die bakildi ama bisey cikmadi idrar kulturu 3gun sonra çıkacak ama nie kilo almiyo kizim anlamadim 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez mama takviye edicem 1haftada
3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almisKaç kilo doğdu Can'ım? Şimdi kaç günde ne kadar olmuş ki?
Sizde de mi oldu? Iki gündür bizde de var usuttu saniyorum. Bio gaia var bizde. Cok sık da kullanmıyorum ama iki grcedir huzursuzuz
3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almis
Sutum var aslinda kizimda emiyor ama neden almadi kilo anlamadim ya benimkide 3100 dogdu 3kiloua dusmustu ama doktorumuz hic olmamis hic kilo almamis deyince cok moralim bozulduBizde az aliyoruzz 3400 dogmustu 29 gunlukken 3820 olmuss ama biz dogum sonrasi 3150 ye dusmustukk doktor bir ay daha bekleyelimm hemen pes etmek yok dedii anne sutune devamm
Ayni durum bizde de var canim oglum kilo almiyo. Napcaz bilmiyorum.Merhaba bugun kizimin kontrolu vardi kilo almiyo kizim idrar yolu enfeksiyonu varmi die bakildi ama bisey cikmadi idrar kulturu 3gun sonra çıkacak ama nie kilo almiyo kizim anlamadim 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez mama takviye edicem 1haftada
Tahlilleri falan yapildi mi bizde 3gun sonraki idrar kulturunu beklicez eger enfeksiyon varsa igne yazacak yoksa daha kapsamli tahlil yapilacakmis inşallah bisey cikmaz yaAyni durum bizde de var canim oglum kilo almiyo. Napcaz bilmiyorum.
Anne sutu mu aliyo bakamiyor muyuz anlamadim yaAyni durum bizde de var canim oglum kilo almiyo. Napcaz bilmiyorum.
Canim kusuyomu?Anne sutu mu aliyo bakamiyor muyuz anlamadim ya
Evet bizde dunden beri boyleyizz bi de dun asi olduk galiba onunda etkisi varr Insallahh hemen iyiylesirlerr
3100dogmustu simdi 3490 olmus doktorumun dedigi gunde 30 gram almasi gerekirken benim kizim 10gram almis
Sutum var aslinda kizimda emiyor ama neden almadi kilo anlamadim ya benimkide 3100 dogdu 3kiloua dusmustu ama doktorumuz hic olmamis hic kilo almamis deyince cok moralim bozuldu
Evet kusuyor ama gunde bikez falan cok degilCanim kusuyomu?
Benimde hatta sarilik oldugu icin saat basi emzirdim niye oyle oldu bende anlamadim doktor bana protein agirlikli beslen bi sonraki aya bir kilo alir dedi bakalim alacak mi
amisMerhaba seni buldum ilk başlarda yazışmıştık bayaa sonra görmedim fazla giremedim çok sevindim allah analı babalı büyütsün
Benim ikiz başlamıştı şimdi tek beklemedeyim çok heycanlıyım hayırlısı inşallah normal doğum gözüküyor henüz dönmedi bebeğim bekliyoruz heycanla..
Canım birde ben 3lü ikili hiçbirini yaptırmadım sen neler yaptın yaptırdınmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?