- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 34
Tam modelini bilmiyorum arkadasım verdi Kraft markası elektrikliHangi makina canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam modelini bilmiyorum arkadasım verdi Kraft markası elektrikliHangi makina canim?
Canim bendede kraft elektrikli ama cekiyo derecesini arttir modu degistir cnmTam modelini bilmiyorum arkadasım verdi Kraft markası elektrikli
Kzlar ablmda 11eylulde dgdru ama bebegi ck yaramaz gnduz uyuyyms gce 11 oldmu sbha kdar hc uyuymyp aglymis bde ablmi emmiuoms napablr yrdmci olunn
Gce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomussNe yazdigini anlayabilsek tavsiye verebiliriz belki
Tam modelini bilmiyorum arkadasım verdi Kraft markası elektrikli
Canim dilinin uzerinde beyaz tabaka olusuyor ve en basiti bebek kendisi dilini disari cikariyo arada rahatsiz oldugu belli oluyo
Gce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomuss
Emmeyip mama yiyorsa ya sut yetmiyordur ya da biberona falan alismistir, ablan kendini sagiyor mu sut var mi diye bakiyor mu?
Gunduz emio amaaEmmeyip mama yiyorsa ya sut yetmiyordur ya da biberona falan alismistir, ablan kendini sagiyor mu sut var mi diye bakiyor mu?
Gunduz emio amaa
Hanimlar merhaba 2. Doz hepatit b asisini yaptirdiktan sonrane kadae sonra yikadiniz bebekleri ben sormayi unutmusum saglik ocagindakilerde birsey demedi yarin yikasam mi acaba
2 gun yikama dediler bana 3. Gun yika dedilerHanimlar merhaba 2. Doz hepatit b asisini yaptirdiktan sonrane kadae sonra yikadiniz bebekleri ben sormayi unutmusum saglik ocagindakilerde birsey demedi yarin yikasam mi acaba
Canım bize dr.söyledi hergün bir fincan suya bir çay kaşığı karbonatı koy temiz yumuşak bir bez ile sil bunda bişe yok canım her bebekte oluyormuş bende kaç defa sildimSimdi konusulunca ben de suphelendim, her gun agiz temizligi yapiyorum aslinda ama dili beyaz ve dedigin gibi dilini disari cikario, tukuruklerini cikariyo. 2 gundur cok huzursuz zaten, bir de kusmaya basladi, ilgisi var mi bilmem.
Ama ben doktora goturmeden bir tedavi uygulamayacagim, yaniliyor da olabiliriz canim.
Canım kolik olabilirGce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomuss
Ben kesmedim henüz :-/ benim tek kabusum kulagina su mu kacti??? Kulağına su kaçtı cevir cevir cevir.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi korku filmi hangisi deseler oğlumun tırnaklarını kesmek derim. Ömrümde bu kadar gerildiğim başka an yoktur herhalde. Etine kaydırıcam diye her defasında kan ter içinde kalıyorum resmen