- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Ben kesmedim henüz :-/ benim tek kabusum kulagina su mu kacti??? Kulağına su kaçtı cevir cevir cevir.
Cani
Canım bize dr.söyledi hergün bir fincan suya bir çay kaşığı karbonatı koy temiz yumuşak bir bez ile sil bunda bişe yok canım her bebekte oluyormuş bende kaç defa sildim
Benimki de aynı Can'ım. Örtünmeyi , sıkı sıkı olmayı hiç sevmiyor. Şapka sevmiyor. Banyodan sonra bi kaç saat zorla takıyoruz.Kizlar sizin de bebeginiz örtünmek istemiyor mu yoksa benimki mi bi değişik :-/
Kulağına kolay kolay su kaçmaz ki canım, denize girdiğimizde bizimkine kaçmıyo üstelik amerikada filan bildiğin suyun içine yatırıyolar banyo yaptırırken, suda doğum yapıyo millet, kaçıcak olsa onlar kaçar, videolarını izleyebilirsin. stres olma boş yere.
Benimki de 26 günlük :) bazen az emiyor benim tospik de ama o ara kesin göğsüm cok dolmus oluyor. 5dk bile emse uyuyakaliyor.Oglum bir aylik benimki de ayni cok ortunmeyi sevmiyor. Birde cogu zaman 5 dk emip birakiyor.acaba doyuyormu dusunmeden edemiyorum.saat basi emziriyorum senin ki nasil
Sapkalara o kadar mizirdanmiyor ama üzerini örtmekte zorlaniyorum gece derin uykuya dalmadan sirtina dogru örtsem battaniyeyi uyaniyor hemen. Kardeşim de öyleydi dayisi kilikli :)Benimki de aynı Can'ım. Örtünmeyi , sıkı sıkı olmayı hiç sevmiyor. Şapka sevmiyor. Banyodan sonra bi kaç saat zorla takıyoruz.
Gce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomuss
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi korku filmi hangisi deseler oğlumun tırnaklarını kesmek derim. Ömrümde bu kadar gerildiğim başka an yoktur herhalde. Etine kaydırıcam diye her defasında kan ter içinde kalıyorum resmen
Cnm ytmses sut agriyo gece emmeyinceeSutu az geliyodur ve bebek doymuyodur. Benim bebegimde surekli emiyodu ama biraktiginda agliyodu.. Sutum yetmiyomus, mama verince rahatladi.. Sutunu sagmayi denedi mi?
Ya esimin kardeşinde duyma kaybi var kulagina su kacmis küçükken o da iltihaplanmaya yol acmis dediler korkuttular beni :-/
Aslında cok evhamli değilim diger konularda da buna takildiydim az :-/ neyse foşur foşur yikamaya devam :)Valla canım kulağına suyu direkt döküp bi de iyice girsin diye bebeği kumbara gb sallamazsan su kolaycacık girivermez öyle. Temkinli ol tabi ama çok da korkma
Canim bak sıkıntı olmuyormus korkma bende bazen esimle yıkıyorum bazen beklemiyorum mesela bugün kendim yıkıyorum :) çok zevkli geliyor banaHadi ya bende korktum simdi.banyo yaptirirken bende tedirgin oluyorum o konuda baska kimse yyok esimle yyikamak zorunda kalıyorum oda tuTmasini pek beceremiyor ins.kacmiyodr
Yoo :) fileye yatiriyorum önünü yıkıyorum sagini solunu çevirip yıkıyorum durulayip sacini yıkıyorum sonra son bir su döküyorum mis :)Kendin nasi yikiyosun zor olmuyor mu :S
Kaynamis sogumus şuNasil su canim?
Evet canım ya benim oğlanin abilerini kundak yapar sarardım uyurlardi ama malesef bu küçük bey ne kundak ne şapka taktırmiyor feryad figan bagriyor bizde mecbur açıyoruzKizlar sizin de bebeginiz örtünmek istemiyor mu yoksa benimki mi bi değişik :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?