2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kulağına kolay kolay su kaçmaz ki canım, denize girdiğimizde bizimkine kaçmıyo üstelik amerikada filan bildiğin suyun içine yatırıyolar banyo yaptırırken, suda doğum yapıyo millet, kaçıcak olsa onlar kaçar, videolarını izleyebilirsin. stres olma boş yere.
Ben kesmedim henüz :-/ benim tek kabusum kulagina su mu kacti??? Kulağına su kaçtı cevir cevir cevir.

Cani

Canım bize dr.söyledi hergün bir fincan suya bir çay kaşığı karbonatı koy temiz yumuşak bir bez ile sil bunda bişe yok canım her bebekte oluyormuş bende kaç defa sildim

Nasil su canim?

Oglum bir aylik benimki de ayni cok ortunmeyi sevmiyor. Birde cogu zaman 5 dk emip birakiyor.acaba doyuyormu dusunmeden edemiyorum.saat basi emziriyorum senin ki nasil

Kizlar sizin de bebeginiz örtünmek istemiyor mu yoksa benimki mi bi değişik :-/
Benimki de aynı Can'ım. Örtünmeyi , sıkı sıkı olmayı hiç sevmiyor. Şapka sevmiyor. Banyodan sonra bi kaç saat zorla takıyoruz.

Ya esimin kardeşinde duyma kaybi var kulagina su kacmis küçükken o da iltihaplanmaya yol acmis dediler korkuttular beni :-/

Oglum bir aylik benimki de ayni cok ortunmeyi sevmiyor. Birde cogu zaman 5 dk emip birakiyor.acaba doyuyormu dusunmeden edemiyorum.saat basi emziriyorum senin ki nasil
Benimki de 26 günlük :) bazen az emiyor benim tospik de ama o ara kesin göğsüm cok dolmus oluyor. 5dk bile emse uyuyakaliyor.

Benimki de aynı Can'ım. Örtünmeyi , sıkı sıkı olmayı hiç sevmiyor. Şapka sevmiyor. Banyodan sonra bi kaç saat zorla takıyoruz.
Sapkalara o kadar mizirdanmiyor ama üzerini örtmekte zorlaniyorum gece derin uykuya dalmadan sirtina dogru örtsem battaniyeyi uyaniyor hemen. Kardeşim de öyleydi dayisi kilikli :)

Gce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomuss

Sutu az geliyodur ve bebek doymuyodur. Benim bebegimde surekli emiyodu ama biraktiginda agliyodu.. Sutum yetmiyomus, mama verince rahatladi.. Sutunu sagmayi denedi mi?

Pfff aynen ya gecen gun oyle bi kesmisim ki tirnaklarin yarisi duruyodu

Hadi ya bende korktum simdi.banyo yaptirirken bende tedirgin oluyorum o konuda baska kimse yyok esimle yyikamak zorunda kalıyorum oda tuTmasini pek beceremiyor ins.kacmiyodr

Valla canım kulağına suyu direkt döküp bi de iyice girsin diye bebeği kumbara gb sallamazsan su kolaycacık girivermez öyle. Temkinli ol tabi ama çok da korkma
Ya esimin kardeşinde duyma kaybi var kulagina su kacmis küçükken o da iltihaplanmaya yol acmis dediler korkuttular beni :-/

Valla canım kulağına suyu direkt döküp bi de iyice girsin diye bebeği kumbara gb sallamazsan su kolaycacık girivermez öyle. Temkinli ol tabi ama çok da korkma
Aslında cok evhamli değilim diger konularda da buna takildiydim az :-/ neyse foşur foşur yikamaya devam :)

Hadi ya bende korktum simdi.banyo yaptirirken bende tedirgin oluyorum o konuda baska kimse yyok esimle yyikamak zorunda kalıyorum oda tuTmasini pek beceremiyor ins.kacmiyodr
Canim bak sıkıntı olmuyormus korkma bende bazen esimle yıkıyorum bazen beklemiyorum mesela bugün kendim yıkıyorum :) çok zevkli geliyor bana

Bu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki

[QUOTE="seda 78, post: 43045815, member:başlayalıBu gaz damlasi bize dokundu galiba oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyio cok da huzursuz dun butun gun uykuya direnerek gecirdik napsam ki[/QUOTE]
Gaz damlasinin adi ne bide kac gun oldu baslayali duzenli veriyordunuz dimi

Kizlar sizin de bebeginiz örtünmek istemiyor mu yoksa benimki mi bi değişik :-/
Evet canım ya benim oğlanin abilerini kundak yapar sarardım uyurlardi ama malesef bu küçük bey ne kundak ne şapka taktırmiyor feryad figan bagriyor bizde mecbur açıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…