2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar sol göğsüm de dunden beri bir ağrı var sanki göğsüm dolu da ağrıyor gibi ama dolu degil makine ile sagdim 30 ml çıktı
Kızıma veriyorum emiyor ama ağrı devam ediyor
Diğer göğsüm öyle değil ya korkuyorum hasta olsam kimse de yok

Son düzenleme:
Kzlar ablmda 11eylulde dgdru ama bebegi ck yaramaz gnduz uyuyyms gce 11 oldmu sbha kdar hc uyuymyp aglymis bde ablmi emmiuoms napablr yrdmci olunn

Tam modelini bilmiyorum arkadasım verdi Kraft markası elektrikli

Aventin ki pek iyi cekmiyor diye konusmustuk, o yuzden sordum. Makinayla az cikiyor maalesef, ben uzun sure ugrasiyorum, bitti gibi oluyor, hic cikmiyor, 5 dk bekleyip sagiyorum, bu sefer yeterince cikiyor. 125 cc icin 1 saat makina basindayim yani anla :)

Canim dilinin uzerinde beyaz tabaka olusuyor ve en basiti bebek kendisi dilini disari cikariyo arada rahatsiz oldugu belli oluyo

Simdi konusulunca ben de suphelendim, her gun agiz temizligi yapiyorum aslinda ama dili beyaz ve dedigin gibi dilini disari cikario, tukuruklerini cikariyo. 2 gundur cok huzursuz zaten, bir de kusmaya basladi, ilgisi var mi bilmem.

Ama ben doktora goturmeden bir tedavi uygulamayacagim, yaniliyor da olabiliriz canim.

Gce uyumuyo bebek gunduz uyuyyomuss bde ck agliyo geceleri sinirden emmiyomus ama mama yiyomus gece yine uyumayp agliyomuss

Emmeyip mama yiyorsa ya sut yetmiyordur ya da biberona falan alismistir, ablan kendini sagiyor mu sut var mi diye bakiyor mu?

Hanimlar merhaba 2. Doz hepatit b asisini yaptirdiktan sonrane kadae sonra yikadiniz bebekleri ben sormayi unutmusum saglik ocagindakilerde birsey demedi yarin yikasam mi acaba

Var cnm gnduz emiyomus gece emmeynce oda ac kalmasin die veriyomus ama memeyi verince emmiyo dio gece.. Bde neden aglioki ya yavrum biyerimi agrioki

Hanimlar merhaba 2. Doz hepatit b asisini yaptirdiktan sonrane kadae sonra yikadiniz bebekleri ben sormayi unutmusum saglik ocagindakilerde birsey demedi yarin yikasam mi acaba

Ayni gun yikanmamasi gerekiyor, ben ertesi gun de yikamayip, ondan sonraki gun yikamistim.

Cani
Canım bize dr.söyledi hergün bir fincan suya bir çay kaşığı karbonatı koy temiz yumuşak bir bez ile sil bunda bişe yok canım her bebekte oluyormuş bende kaç defa sildim

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi korku filmi hangisi deseler oğlumun tırnaklarını kesmek derim. Ömrümde bu kadar gerildiğim başka an yoktur herhalde. Etine kaydırıcam diye her defasında kan ter içinde kalıyorum resmen

Ben kesmedim henüz :-/ benim tek kabusum kulagina su mu kacti??? Kulağına su kaçtı cevir cevir cevir.

Kizlar sizin de bebeginiz örtünmek istemiyor mu yoksa benimki mi bi değişik :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…